Cum au scăpat de închisoare șpăgarii de la Rutieră, Greaca și Neamțu. Pe cine au denunțat și de ce le-au acordat magistrații circumstanțe atenuante. DNA-ul s-a opus, dar fără succes

0
7594

 

Ultimii doi polițiști din lotul lucrătorilor de la Biroul Rutier al Municipiului Piatra-Neamț, care, în urmă cu 8 ani, au fost trimiși în judecată de DNA pentru zeci de fapte de luare de mită, au scăpat și ei cu pedepse cu suspendare în primăvara acestui an. Vorbim despre foștii polițiști Laurențiu Greaca și Constantin Neamțu, cărora magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție le-au acceptat apelurile, condamnându-i la pedepse cu suspendare. Asta după ce prima instanță îi condamnase la pedepse cu executare: 6 ani și 2 luni – Laurențiu Greaca; 5 ani și 2 luni – Constantin Neamțu.

În primăvară, fiecare a fost condamnat la câte 3 ani de închisoare cu suspendare, diferența dintre cele două decizii fiind surprinzătoare.

Protecția martorilor și circumstanță atenuantă

Conform datelor pe care le deținem, cei doi infractori au scăpat de închisoare ca urmare a faptului că instanța supremă a reținut în favoarea lor reducerea de pedeapsă prevăzută de art. 19 din Legea 682/2002 privind protecția martorilor, dar și circumstanța atenuantă prevăzută de art. 75 alin (2) lit. b, Cod penal.

Articolul 19 din Legea privind protecția martorilor prevede că: Persoana care are calitatea de martor, în sensul art. 2 lit. a) pct. 1, și care a comis o infracțiune, iar înaintea sau în timpul urmăririi penale ori al judecății denunță și facilitează identificarea și tragerea la răspundere penală a altor persoane care au săvârșit una dintre infracțiunile prevăzute la art. 2 lit. h) beneficiază de reducerea la jumătate a limitelor pedepsei prevăzute de lege”.

Denunțurile

Concret, cei doi infractori au susținut în fața magistraților că au făcut denunțuri în urma cărora au fost identificate și trase la răspundere persoane care au comis infracțiuni grave (infracțiunea gravă este infracțiunea care face parte din una dintre următoarele categorii: genocid și infracțiuni contra umanității și infracțiuni de război, infracțiunile contra securității naționale, terorism, omor, infracțiunile privind traficul de droguri, traficul de persoane, traficul de minori, spălarea banilor, falsificarea de monede ori de alte valori, infracțiunile privitoare la nerespectarea regimului armelor, munițiilor, materialelor explozive, nucleare sau al altor materii radioactive, infracțiunile de corupție, precum și orice altă infracțiune pentru care legea prevede pedeapsa închisorii al cărei maxim special este de cel puțin 10 ani”).

Greaca l-a turnat pe Lazăr

În fața magistraților de la Înalta Curte de Casație și Justiție, apărătorii celor doi infractori au susținut că denunțurile pe care le-au făcut în timp ce erau cercetați pentru corupție au avut rezultatele care le permite să beneficieze de prevederile legale, respectiv reducerea la jumătate a limitelor pedepsei.

Reprezentanții DNA a transmis Înaltei Curți de Casație și Justiție că cei doi infractori nu pot beneficia de reducerea pedepselor, pentru că denunțurile lor nu au facilitat identificarea și tragerea la răspundere penală.

În ianuarie 2017, la câteva săptămâni după ce a fost trimis în judecată, la pachet cu colegii săi șpăgari, Laurențiu Greaca a denunțat la DNA Bacău conducerea Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, din perioada managerului Ioan Lazăr, demis din funcție în martie 2016. Informația furnizată viza afacerea cunoscută de către nemțeni drept „Blocul operator”, despre care atacul.ro a scris.

Directorul spitalului era anchetat deja

Procurorii DNA au constatat că faptele sesizate de Greaca făceau deja obiectul unui dosar penal înregistrat în 2016, așa că au conexat cele două cauze. Existența unui dosar penal în care erau investigate deja faptele denunțate de Greaca i-a făcut pe cei de la DNA să susțină că acesta nu ar fi trebuit să beneficieze de reducerea la jumătate a limitelor pedepsei.

Instanța supermă nu a împărtășit opinia procurorilor DNA. Magistrații Înaltei Curți au considerat că denunțul lui Greaca a facilitat trimiterea în judecată a celui pe care l-a denunțat în Afacerea „Blocul operator”. În consecință, magistrații au dispus reducerea pedepsei la jumătate. Această măsură nu a fost singura în favoarea inculpatului, care a beneficiat și de o reducere cu o treime a pedepsei ca urmare a reținerii circumstanței atenuante (art. 75 alin. 2, lit. b CP).

Neamțu și-a denunțat colegii

De aceleași reduceri a beneficiat și Constantin Neamțu, deși DNA a precizat că denunțurile acestuia nu întruneau condițiile ca acesta să beneficieze de prevederile legii care stipulează reducerea cu jumătate a pedepsei.

La sfârșitul lunii decembrie 2016, Neamțu a făcut un denunț la DNA, cu gândul la o înjumătățire a pedepsei.

În prima parte a denunțului, polițistul a arătat cum el și cu încă un coleg polițist au luat bani de la conducătorii auto pe care i-au oprit în trafic. Faptele fuseseră comise în perioada în care polițiștii șpăgari erau deja supravegheați pentru fapte de corupție. Colegul pe care l-a reclamat a fost și el condamnat în dosarul șăgarilor de la Rurieră.

În partea a doua denunțului, Neamțu a sesizat mai multe fapte de corupție comise de anumiți polițiști din cadrul Biroului permise și certificate (reținute/retrase).

Opinia Înaltei Curți de Casație și Justiție a fost cu totul alta față de cea a DNA, magistrații bucureșteni apreciind că Neamțu, prin informațiile furnizate, a facilitat identificarea și pedepsirea unei persoane care a comis fapte de corupție, iar „premiul” legal a fost reducerea la jumătate a pedepsei.

În ceea ce privește circumstanța atenuantă acordată de instanță celor doi inculpați, ea este prevăzută la art. 75 alin. (2) lit. b) din C. pen. Articolul invocat prevede că pot constitui circumstanțe atenuante: „împrejurările legate de fapta comisă, care diminuează gravitatea infracţiunii sau periculozitatea infractorului”. Reținerea circumstanței atenuante, care le-a redus celor doi inculpați pedepsele cu o treime, a a avut la bază, printre altele, conduita inculpaților pe durata procesului, faptul că s-au prezentat constant în fața instanțelor de judecată, faptul că sunt persoane integrate social etc.

Curtea de Apel Bacău: au sfidat instanța de judecată

Contrar celor constatate de Înalta Curte de Casație și Justiție, magistrații de la Curtea de Apel Bacău, care i-au condamnat în primă instanță pe cei Greaca și Neamț la pedepse cu executare a închisorii, au constatat că cei doi au avut o atitudine procesulă nesinceră, nu și-au asumat faptele comise, sfidând chiar instanța de judecată (raportat la probele administrate în cauză şi declaraţiile date de inculpaţi în cursul judecăţii, când și-au recunoscut faptele).

În fața instanței băcăuane, cei doi inculpați au susținut ba că nu apar ei în imagini, ba că nu au primit bani, ba că au primit, dar erau pentru plata amenzilor pe loc, ba că nu există faptă, că, de fapt, fapta este înșelăciune etc.

 

Proces reluat de la zero

Anul trecut, în aprilie, Curtea de Apel Bacău, i-a condamnat pe Laurențiu Greaca și Constantin Neamțu la pedepse grele cu închisoarea pentru fapte de corupție (luare de mită în formă continuată). Greaca a fost condamnat la 6 ani și 2 luni de închisoare cu executare, iar Neamțu la 5 ani și 2 luni de închisoare cu executare. Decizia nu a fost definitivă, iar inculpații au atacat-o cu apel la Înalta Curte.

În urmă cu trei ani, pe 5 februarie 2020, Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât ca procesul polițiștilor șpăgari de la Biroul Rutier al Poliției Municipiului Piatra-Neamț, în care mai erau judecați Laurențiu Greaca, Constantin Neamțu, Dragomir Covasan și Ioan Gălușcă, să fie reluat de la zero.

Motivul invocat de instanța supremă a fost acela că cei patru polițiști, plus 18 șoferi care le-au dat mită, au fost judecați la Curtea de Apel Bacău de un complet care nu era specializat în fapte de corupție.

Astfel, dosarul a fost reluat de la zero.

Ulterior, Covasan și Gălușcă au mers pe procedură simplificată și și-au recunoscut faptele, fiind condamnați la pedepse cu suspendare. De asemenea, instanța a disjuns cauza, iar șoferii mituitori care au oferit mită au fost judecați într-un dosar separat. Toți au fost condamnați la pedepse cu suspendare.

Instanța rămăsese să se pronunțe doar în cazul lui Laurențiu Greaca și Constantin Neamțu, ambii judecați într-un dosar separat.

Unii și-au recunoscut vina

În februarie 2019, înainte ca procesul să fie reluat de la zero, Curtea de Apel Bacău îi condamnase pe Laurențiu Greaca, la 7 ani și 2 luni închisoare (52 de fapte de luare de mită), pe Dragomir Loredan Covasan, la 2 ani și 3 luni de închisoare și 3 ani de pedeapsă complementar, pe Constantin Neamțu, la 5 ani și 8 luni de închisoare și 3 ani pedeapsă complementară. Ioan Alexandru Gălușcă a scăpat cu o condamnare de 2 ani și 3 luni, dar cu suspendare. Ceilalți 18 inculpați, șoferi  care au oferit mită, au fost condamnați la pedepse cu suspendare.

Procurorii DNA au trimis în judecată pentru fapte de corupție 13 polițiști, iar câțiva au încheiat acorduri de recunoaștere a vinovăției și au scăpat cu pedepse cu suspendare. Asta nu i-a împiedicat pe unii dintre ei, cum ar fi pe Viorel Andronic, fostul șef de la Biroul Rutier, să se pensioneze. Ceilalți 4 polițiști, Greaca, Neamțu, Covasan și Gălușcă nu au recunoscut faptele de care sunt acuzați, iar procesul a continuat, toți fiind găsiți vinovați de instanța de fond. După ce procesul a fost reluat de la zero, Covasan și Gălușcă și-au recunoscut faptele.

66 inculpați în dosarul polițiștilor șpăgari

În ianuarie 2017, DNA Bacău i-a trimis în judecată pe cei 13 polițiști, plus 53 de conducători auto.

Viorel Andronic, comisar șef de poliție, la data faptei având atribuții de conducere a activității Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, cu privire la săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată (11 acte materiale);

Iulian Ciolpan, la data faptelor agent de poliție la Biroul Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de luare de mită în formă continuată (49 acte materiale) și fals intelectual în formă continuată (4 acte materiale);

Marius-Laurențiu Greaca, la data faptelor agent de poliție la Biroul Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de luare de mită în formă continuată (52 acte materiale), dare de mită în formă continuată (2 acte materiale) și fals intelectual în formă continuată (4 acte materiale);

Bogdan–Eugen Miziligeanu, la data faptelor agent de poliție la Biroul Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, cu privire la săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată (30 acte materiale);

Dragomir-Loredan Covasan, la data faptelor agent de poliție la Biroul Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de luare de mită în formă continuată (23 acte materiale) și fals intelectual (2 acte materiale);

Constantin Neamțu, la data faptelor agent de poliție la Biroul Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de  luare de mită în formă continuată (31 acte materiale) și dare de mită în formă continuată (2 acte materiale);

Ionuț-Alexandru Berbec, la data faptelor agent de poliție la Biroul Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de luare de mită în formă continuată (18 acte materiale) și fals intelectual (4 acte materiale).

Au mai fost trimiși în judecată polițiștii Ioan Alexandru Gălușcă, Ioan Inimosu – Botcă, Marius – Ioan Munteanu, Ionuț Popescu, Vasile Lucian Chifu și Adrian Ovidiu Zaharia, la data faptelor fiind agenți de poliție în cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț – Birourile Rutier și Ordine Publică, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată (în total, 18 acte materiale). Alți 53 de inculpați (conducători auto) au fost trimiși în judecată în stare de libertate, pentru săvârșirea unor infracțiuni de dare de mită și complicitate la fals intelectual.

Ulterior, cei care și-au recunoscut faptele și au încheiat acorduri de recunoaștere a vinovăției cu anchetatorii au obținut clemența judecătorilor:

Iată decizia penală nr. 35 din 13.02.2018 a Înaltei Curți de Casație și Justiție:

Condamnă pe inculpații CIOLPAN IULIAN și BERBEC IONUȚ-ALEXANDRU, la data faptelor agenți de poliție la Biroul Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, la câte o pedeapsă de 3 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 3 ani și interzicerea, pe o perioadă de 3 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice, de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, de a ocupa o funcție de conducere în cadrul unei persoane juridice de drept public și de a ocupa funcția, de a exercita profesia sau meseria ori de a desfășura activitatea de care s-a folosit, pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită și fals intelectual, ambele în formă continuată.
Condamnă pe inculpatul MIZILIGEANU BOGDAN–EUGEN, la data faptei agent de poliție la Biroul Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, la o pedeapsă de 2 ani și 9 luni închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 3 ani și interzicerea, pe o perioadă de 3 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice, de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, de a ocupa o funcție de conducere în cadrul unei persoane juridice de drept public și de a ocupa funcția, de a exercita profesia sau meseria ori de a desfășura activitatea de care s-a folosit, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată.
Condamnă pe inculpații CHIFU VASILE LUCIAN, INIMOSU – BOTCĂ IOAN, MUNTEANU MARIUS – IOAN, POPESCU IONUȚ și ZAHARIA ADRIAN OVIDIU, la data faptei agenți de poliție la Biroul Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, la câte o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea, pe o perioadă de 3 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice, de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, de a ocupa o funcție de conducere în cadrul unei persoane juridice de drept public și de a ocupa funcția, de a exercita profesia sau meseria ori de a desfășura activitatea de care s-a folosit, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată.
Condamnă pe inculpații MIHĂILĂ DANIELA LĂCRĂMIOARA, MATEI OLIVER, BOLOHAN BOGDAN-CONSTANTIN, UNGUREANU VASILE, PĂSCĂRUȘ SORIN, VICU STELIAN, MOLDOVEANU ION și PĂDURARU GAVRIL, la câte o pedeapsă de un an și 20 de zile închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea, pe o perioadă de 2 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și complicitate la fals intelectual.
Condamnă pe inculpații NICA VASILE, SCUTELNICU LĂCRĂMIOARA, DASCĂLU SÎNZIANA, MOCANU GHEORGHE, ANIȚĂ MIREL, MUCILEANU IOAN, MITITELU MIHAI, PLĂCINTĂ VIOREL, AFLOAREI GHEORGHE, TRIFESCU COSTEL, DALAS ANA-MARIA, URSACHE FLORIN, AVÎRVAREI CONSTANTIN, BURUIANĂ DUMITRU, GLIGA SILVIU, MACOVEI GHEORGHE, NISTOR VASILE GHEORGHE, TOMA BOGDAN CONSTANTIN, BOTEZATU CONSTANTIN, COȘEREANU RAREȘ MIHAI, STĂNESCU CEZAR și COBZARU CONSTANTIN, la câte o pedeapsă de 10 luni și 20 de zile închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea, pe o perioadă de 2 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită.

În cazul tuturor inculpaților, instanța a ținut cont la stabilirea pedepsei, de prevederile articolului privind acordul de recunoaștere a vinovăției, potrivit căruia, în caz de condamnare sau amânare a aplicării pedepsei, limitele de pedeapsă prevăzute de lege în cazul pedepsei închisorii se reduc cu o treime, iar în cazul pedepsei amenzii, cu o pătrime.
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpații Ciolpan Iulian, Berbec Ionuț-Alexandru, Miziligeanu Bogdan–Eugen, Chifu Vasile Lucian, Inimosu-Botcă Ioan, Munteanu Marius-Ioan, Popescu Ionuț și Zaharia Adrian Ovidiu, vor presta fiecare, câte o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 zile, în cadrul primăriei municipiului Piatra Neamț sau în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Neamț.
Pe parcursul termenului de supraveghere, următorii inculpați vor presta fiecare, câte o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 zile la următoarele entități: Primăria mun. Piatra Neamț sau D.G.A.S.P.C. Neamț (pentru inculpații Mocanu Gheorghe, Aniță Mirel, Avîrvarei Constantin, Buruiană Dumitru, Gliga Silviu, Macovei Gheorghe, Nistor Vasile Gheorghe, Toma Bogdan Constantin, Stănescu Cezar, Mihăilă Daniela Lăcrămioara, Vicu Stelian); Primăria com. Mânzălești, jud. Buzău sau D.G.A.S.P.C. Buzău (pentru inculpatul Moldoveanu Ion), Primăria com. Balcani sau D.G.A.S.P.C. Bacău (pentru inculpatul Ungureanu Vasile), Primăria mun. Suceava sau D.G.A.S.P.C. Suceava (pentru inculpatul Afloarei Gheorghe), Primăria Sectorului 3 București sau D.G.A.S.P.C. sector 3 București (pentru inculpatul Coșereanu Rareș Mihai), Primăria mun. Iași sau D.G.A.S.P.C. Iași (pentru inculpații Nica Vasile, Mititelu Mihai, Dalas Ana-Maria), Primăria com. Tupilați sau D.G.A.S.P.C. Neamț (pentru inculpata Scutelnicu Lăcrămioara), Primăria com. Ștefan cel Mare jud. Neamț sau D.G.A.S.P.C. Neamț (pentru inculpata Dascălu Sînziana), Primăria com. Păstrăveni jud. Neamț sau D.G.A.S.P.C. Neamț (pentru inculpatul Mucileanu Ioan), Primăria com. Vânători Neamț sau D.G.A.S.P.C. Neamț (pentru inculpații Plăcintă Viorel și Ursache Florin), Primăria com. Alexandru cel Bun jud. Neamț sau D.G.A.S.P.C. Neamț (pentru inculpatul Trifescu Costel), Primăria mun. Roman sau D.G.A.S.P.C. Neamț (pentru inculpatul Botezatu Constantin), Primăria com. Mărgineni jud. Neamț sau D.G.A.S.P.C. Neamț (pentru inculpatul Cobzaru Constantin), Primăria com. Tupilați jud. Neamț sau D.G.A.S.P.C. Neamț (pentru inculpații Matei Oliver și Păduraru Gavril), Primăria com. Pașcani jud. Iași sau D.G.A.S.P.C. Iași (pentru inculpatul Bolohan Bogdan-Constantin), Primăria com. Războieni jud. Neamț sau D.G.A.S.P.C. Neamț (pentru inculpatul Păscăruș Sorin).
Dispune confiscarea următoarelor sume de bani: 75 lei de la inculpatul Chifu Vasile Lucian; 200 lei și 20 de euro de la inculpatul Inimosu Botcă Ioan; 175 lei de la inculpatul Munteanu Marius Ioan; 100 lei de la inculpatul Popescu Ionuț; 100 lei de la inculpatul Zaharia Adrian Ovidiu; 700 lei de la inculpatul Berbec Ionuț Alexandru; 1.800 lei de la inculpatul Miziligeanu Bogdan Eugen; 2.992,5 lei de la inculpatul Ciolpan Iulian.
Dispune anularea proceselor verbale de constatare a contravențiilor.
Obligă inculpații Chifu Vasile Lucian, Inimosu Botcă Ioan, Munteanu Marius Ioan, Popescu Ionuț, Zaharia Adrian Ovidiu, Ciolpan Ioan, Miziligeanu Bogdan Eugen și Berbec Ionuț Alexandru, la plata câte unei sume de 3.300 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat.
Obligă inculpații Scutelnicu Lăcrămioara, Dascălu Sînziana, Mocanu Gheorghe, Aniță Mirel, Mucileanu Ioan, Plăcintă Viorel, Trifescu Costel, Ursache Florin, Avîrvarei Constantin, Buruiană Dumitru, Gliga Silviu, Macovei Gheorghe, Nistor Vasile Gheorghe, Toma Bogdan Constantin, Botezatu Constantin, Stănescu Cezar, Cobzaru Constantin, Mihăilă Daniela Lăcrămioara, Matei Oliver, Păscăruș Sorin, Vicu Stelian, Păduraru Gavril, Moldoveanu Ion, Ungureanu Vasile, Afloarei Gheorghe, Coșereanu Rareș Mihai, Bolohan Bogdan-Constantin, Nica Vasile, Mititelu Mihai și Dalas Ana-Maria, la plata câte unei sume de 700 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat.
Obligă apelanții inculpați Inimosu Botcă Ioan, Munteanu Marius Ioan, Popescu Ionuț, Zaharia Adrian Ovidiu, Chifu Vasile Lucian, Stănescu Cezar și Afloarei Gheorghe la plata câte unei sume de câte 900 lei, reprezentând cheltuieli judiciare către stat.

 

Daniel MURARU

Citește și:

VIDEO. Dialoguri și imagini scandaloase cu șpăgarii de la Rutieră. Mita, ascunsă în cartea „Sfântul Iov din Uglea”

Procesul polițiștilor șpăgari de la Rutieră se reia de la zero. Care sunt motivele

Polițiștii șpăgari Covasan și Gălușcă, condamnați la închisoare. Alți 11 mituitori, pedepsiți și ei

JALE LA BIROUL RUTIER PIATRA NEAMȚ. ȘPĂGI PE BANDĂ RULANTĂ

POLIȚIȘTII DE LA RUTIERĂ, OAMENI BOGAȚI. CÂT CÂȘTIGA ÎNTR-O LUNĂ UN ȘPĂGAR CU EPOLEȚI?

VIDEO. Fostul prefect Piti, surprins cu polițiștii șpăgari. Reacția acestora când politicianul le-a umplut portbagajul

VIDEO. Dialoguri și imagini scandaloase cu șpăgarii de la Rutieră. Mita, ascunsă în cartea „Sfântul Iov din Uglea”

VIDEO. Infractorii de la Rutieră. Mită luată de la un preot prins băut la volan. Donație la biserică din șpaga popii

VIDEO. Infractorii de la Rutieră. Mită luată de la un preot prins băut la volan. Donație la biserică din șpaga popii

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.