„Mimoza” a ajuns consilier al premierului Dăncilă. Pentru a nu mai scrie despre Oana Bulai, ex-prefectul a încercat să ne închidă gura cu bani

23
1736

 

Andreea Arcan, Remus Munteanu, Dănuț Andrușcă și, mai nou, Oana Bulai (FOTO). Ei sunt reprezentanții PSD Neamț care ocupă funcții importante la București. Andreea Arcan, care deține funcția de vicepreședinte la Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP), este fiica senatoarei PSD de Neamț – Emilia Arcan. Remus Munteanu, numit recent secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului, este fiul ex-deputatului PSD de Neamț Ioan Munteanu. Andrușcă, prietenul lui Arsene, este ministrul Economiei spre disperarea multora. Oana Bulai, numită ieri în funcția de consilier de stat în aparatul propriu de lucru al prim-ministrului Viorica Dăncilă, este o apropiată a inculpatului Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, judecat pentru fapte de corupție. Oana Bulai părăsește, astfel, funcția de administrator public al Consiliului Județean Neamț pentru una mult mai importantă, cea de consilier de stat în aparatul de lucru al premierului Dăncilă. Oana Bulai a fost un membru de vază al ”defunctului” PDL în perioada în care portocalii erau la putere. Fost consilier local PDL la Primăria Roman, Bulai s-a reorientat și a părăsit barca lui Leoreanu&Co pentru PSD. A apărut în rândurile social democraților înainte de alegerile locale din 2016. În martie 2017, a renunțat la funcția de consilier personal al președintelui Arsene și s-a înscris la concursul pentru ocuparea funcției de administrator public, funcție ce a rămas vacantă în urma demisiei lui Vlad Angheluță. În urma concursului, care a avut un singur candidat, Bulai a fost declarată câștigătoare. În perioada în care a deținut funcții importante în Consiliul Județean Neamț, numele Oanei Bulai a fost implicat în câteva afaceri cu iz penal, dezvăluite de către publicația atacul.ro. Vorbim, în primul rând, de anumite contracte obținute de apropiați ai Oanei Bulai cu ocazia organizării primei ediții a Târgului de Crăciun de la Neamț. Anul trecut, la sfârșit de ianuarie, Vasile Panaite, cel care avea să fie numit prefect al județului Neamț, încerca să mituiască reprezentantul publicației atacul.ro pentru ca acesta să nu mai scrie de Oana Bulai, iubita lui Adrian Niță, fost director al Publiserv SA, firmă a CL Piatra Neamț, și prieten bun de-al său. Atacul.ro a dezvăluit nenumărate afaceri în care Oana Bulai și Adrian Niță au fost implicați. Nu direct, ci prin intermediari. Mare parte dintre dezvăluirile noastre au stat la baza înregistrării unor dosare penale, aflate acum în lucru la Poliția Neamț, dar și la DNA Bacău. „Mimoza”, așa cum o alinta fostul prefect de Neamț, Vasile Panaite, va avea acum un cuvânt greu de spus la București. Asta după ce a terminat de implementat toate proiectele promise în campania electorală: heliporturi, Axial, drumuri județene, parcuri industriale etc.

Daniel MURARU

 

Prostul obicei al noului prefect: să închidă gura presei cu bani

(Stenograme) Piti, prefectul de Neamț, limbaj de derbedeu: „Mâine seară urmează să ne vedem că-i ziua la o mimoză de-a lui”

(DOCUMENT) Publiserv SA, furnizor de parale pentru Oana Bulai, mâna dreaptă a șefului CJ Neamț

Firma prietenilor lui Bulai, mâna dreaptă a șefului CJ Neamț, a dat lovitura: 100.000 de euro pentru reabilitarea unei școli

CJ NEAMȚ, SAT FĂRĂ STĂPÂN? AMICUL CONSILIEREI BULAI, BANI BUNI ȘI DIN COLANTARE

CUM SE “SIFONEAZĂ” BANI LA CONSILIUL JUDEȚEAN? AMICUL CONSILIEREI LUI ARSENE, CONTRACTE GENEROASE

Proiectul Axialului – executat de o firmă de comerț. „Este o adevărată afacere cu aceste proiecte, iar la Consiliul Județean sunt persoane care știu acest lucru!”

Prietenii de milioane la Consiliul Județean Neamț

Prietenii de milioane la Consiliul Județean Neamț (II). Afacerea „Coșul de fum”

„Doamna Elena” cu Porsche de la CJ Neamț, afaceri cu Spitalul Județean

(FOTO DOCUMENT) La Consiliul Județean Neamț, fițe pe bani publici

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

23 comments

  1. V.Vasile 27 martie, 2018 at 09:05 Răspunde

    ,,Dragii mei nemteni,, are interdictie sa faca politica, dar telepatia functioneaza
    Cum mama naibii doar odraslele emanatilor au cale libera spre functii inalte ??!
    Criteriul competentei functioneaza perfect, greuceanu(de la apa grea)Andrusca, Bulai(PDL & Rotary)….

  2. Maria Sfetcu 27 martie, 2018 at 09:37 Răspunde

    Horor, noaptea mintii! Borfasi ordinari, gainarii judetului! Incep sa-l regret pe Bombonel si gasca lor de hoti gulere albe cu onoare. Oameni buni, in ritmul asta pana la alegerile urmatoare nu vom mai aveam tara fiindca actualii o vor vinde (ce mai este) pe nimic!

  3. Manole 27 martie, 2018 at 11:10 Răspunde

    Urmeaza alt serial de senzatie:”Botox, globina si OB”, in regia lui Ionut Soseta. S-o vezi pe „Globina” cu buzele umflate…

  4. valisor 27 martie, 2018 at 12:48 Răspunde

    Nu mai am cuvinte despre noi, măi humanoizi cornuți care unii sunt iou bou de rag! Tot ce încerc să scot pe gură doar îmi iese decât pe cur. Nu mai intră în discuție de pierdut vremea pe variante ale teoriei cribitului pe fenomene de rahat. Adică deci n-am cuvinte!
    Să ne fie rușine lui toți proștii cu gură mare și curaj mic!

  5. FLORIN 27 martie, 2018 at 13:34 Răspunde

    E normal ca DNA -ul sa sa aiba la baza anchetele unor ziaristi cu resurse foarte limitate?

    Acesti incompetenti de la DNA/Parchet pentru ce-i platim de 15 ani?

    Sa dea copy/paste la anchetele unor ziaristi?

    Va dati seama ce catastrofe de institutii sunt?

    De ce nu avem procurori bagati in puscarie pentru incompetenta,compromiterea anchetelor si coruptie?Nu sunt?

    Halul in care aceasta tara este devalizata an de an fara ca aproape nimeni sa fie tras la raspundere ne arata gradul de incompetenta si coruptie din aceste institutii esuate.

    Fiecare cetatean care greseste raspunde in fata legii doar aceste specimene nu?Este normal?

    Nici nu-i de mirare ca lupta anticoruptie in aceasta tara este ZERO BARAT.

      • FLORIN 28 martie, 2018 at 10:12 Răspunde

        Mai Gicuta in afara de birfe si comentarii de 2 bani vizavi de aspectul fizic si intelectul al unor persoane care este total irelevant in contextul articolelor de pe acest site,mai poti emana si alte comentarii ?
        Gicuta,sa stii ca daca ai silicoane nu inseamna ca esti proasta,iar daca esti urit/urita nu inseamna ca esti prost/proasta.
        Nivelul tau de inteligenta este dramatic de scazut daca totul se rezuma la aceste aspecte.
        Gicuta,nu din cauza lui Arsene,Chitic,Bulai,Pinalti,etc care sifoneaza banii publici tara asta este praf si pulbere ci din cauza celor platiti de noi care ca sa previna aceste fapte si care nu fac nimic.

        • anca 28 martie, 2018 at 20:16 Răspunde

          dle Florin te pricepi in a da replici,dar fara continut, fara adresare directa, la obiect…Ti-am mai spus de cateva ori sa nu mai injuri parchetele si pe procurori…ei nu se autosesizeaza, trebuie facuta plangerea…Cum ar fi ca la orice articol din ziar sa-ti bata procurorul la usa?

          • FLORIN 29 martie, 2018 at 08:00

            Conform articolului 292 se poate.

            Daca vrei, bineinteles ca se poate.Daca esti corupt si incompetent atunci nu se poate.Poti inventa o groaza de motive.La asta se pricep cel mai bine institutiile in cauza.

            Se poate dupa orice articol din ziar de ex…Au fost sute in care s-au scos la vedere hotiile din acest oras.

            De ce nu se sesizeaza dupa rapoartele curtii de conturi car spun ca jumatate din bugetul tarii este furat?

            ZERO anchete.

            Parerea mea ca simplu cetatean este ca aceste institutii sunt praf de coruptie si incompetenta iar realitatea din jurul nostru confirma acest lucru.

            Nu poti sa fii cea mai corupta tara din Europa,cea mai furata cea mai subdezvoltata si sa afirmi ca aceste institutii isi fac treaba.

            Este de risu universului cosmic.

  6. andrei 27 martie, 2018 at 19:17 Răspunde

    Sunteți nedrept dl Muraru! Ați uitat de Nicoleta de la ROMATSA , ,,mimoza” l’u… (vezi foto facebook). Nu de altceva, dar o taie Ionel de pe listă și rămâne fata fără serviciu.

  7. Diana 27 martie, 2018 at 19:28 Răspunde

    Oare cat mai putem tolera sfidarea nemernicilor astora? O individa aparuta de nicaieri, exact ca arsene, a ajuns in asemenea functie. Este unul de-si zice jurnalist (care e cu ochii pe banii de publicitate cum e arsene cu gasca pe banii din buget), ce are o fituica electronica, si-i face un laudatio mimozei asteia de zici ca a fost vreo somitate in administratie. Probabil anii in care a prestat la japonezi se echivaleaza cu vechime in administratie. Niste nemrnici toata gasca de hoti dar si de laudatori. Rade lumea asta de noi, ca ne lasam calcati in picioare de asemenea gunoaie. Ce credeti, ca s-a epuizat lista de mimoze? Deja sunt vreo 2 care se viseaza in locul/postura siliconatei. Sper ca acum intelegeti ce insemna pt daddy egalitatea de gen. Adica sa promovam curve, mai ales ca e o moda la toti liderii psd-isti.

  8. gica 28 martie, 2018 at 07:16 Răspunde

    A PLECAT MIMOZA????MARE PAGUBĂ!!!!!GĂSEŞTE arsene ALTA…..
    LA „BUCALE”LE TREBUIE PROSPĂTURI….

    PE AICI LE LASĂ AŞTIA DE RELE(UZATE) ŞI CEI DE LA CAPITALĂ LE IAU DE BUNE(NOI-NOUȚE)…..
    ŞTIȚI VORBA AIA:SPĂLATĂ-I CA NOUĂ….

    ŞTIȚI CUM E???CÂND VREI SĂ SCAPI DE MIMOZA,CE FACI????
    O AVANSEZI ÎN FUNȚIE…..

    • FLORIN 28 martie, 2018 at 10:20 Răspunde

      Gicuta,de ce nu te duci tu la Parchetul din Piatra sau la DNA Bacau sa vezi ce mimoze siliconate sunt acolo care fumeaza si nu fac nimic toata ziua.

      Gicuta,Oana Bulai e un geniu in comparatie cu ce ai sa vezi acolo.

      Hai Gicuta,de ce nu comentezi si de alea?

      Fa-ti curaj Gicuta si du-te sa le spui parerea ta despre ele…pai,este frumos sa birfesti numai o tabara?

  9. valisor 28 martie, 2018 at 13:12 Răspunde

    M-am ginit! Mă mai ginisem. Nu știu ce-mi trebuie iar să mă ginesc ca nou, poate doar ca să dau cu underline.
    Deci tovarășul împărat Liviu Dragnea lucrează așa:
    -Îi ajută pe unii să se bage în ăl mai „gustos” rahat așa încât doar ștergându-l pe el la cur ei înșiși să se țină departe de mai multă pușcărie de câte zile le e dat să aibă. Așa se face că coaieficientele de bășteptăciune însumate a lu Cabinet abia ajunge cât maimuță. Dânșii sunt ursuleții cei mai giucători pe tabla încinsă după cum le drâmbuie din hamster. Sigur că nu e atât de priceput și larg în orizontul posesiunilor de robi un singur om și încă repetent când încearcă să gândește. Ezistă consilieri diabolici. Ei e bine pregătiți în mai multe puncte cardinale. (El însă e cheie la toate porțile iadului românesc și asta e de subliniat la călcâiul lui Arhili!)
    -După același model cu sfetnici rezultă eșalonul trei din care oze merg la Bucale. Semnul că e momentul e zăngănitul produs de unele acțiuni DNA. Așa a plecat din Piatra ascelerantul de București, în ideea promisiunii că „Vuiet greu de fierărie/ Se destramă în tăcere…/ Scade-n depărtare…/ Piere…”. Sper ca lungul braț al legii să spună „CANCI!”.
    -Așa ar trebui să rezulte o piramidă de eșalonuri de toată populația României. Poate că de aia a mâncat ieri Dragnea rahat că el vrea Unirea, că nu-i ajunge populația pentru ce vrea și-și face pe alte continente. Ăsta, dacă i-ar uzurpa veceul lui Yohahanis, pe urmă s-ar face și Secretar General al Lumii.
    Dacă bagi voma pe canal, nu te iei de fiecare rahat în parte că „du-te dracu, băi rahat!”. Poate că e o greșeală de pierdut vremea aiurea și încurcat în cânepă pușcărirea tâlharilor … rând … pe … rând … Poate ar trebui studiat mai adânc și cântat în cor verbul tăvălug, până ne-o sări muștarul ș-om ceva!…
    Niaaa, nu cred! Chiar, pe bune?

  10. Invidia postacilor 28 martie, 2018 at 17:10 Răspunde

    Oana Bulai e o fata desteapta,cu studii pe care multi din voi le visati.Are un dialog si o persuasiune cum de la revolutie orasul nu a mai avut in functie.E si frumoasa,asta e la pachet, pentru ciudosii comentatori. Averea ei e dobandita exclusiv din sudoarea muncii ei, cu greu sipeste program de multe ori. De aceea nici nu e maritata si n-are copii,ca a muncit din greu sa ajunga aici.Dar ce stiti voi,numai sa aruncati cu kk.

    • anca 28 martie, 2018 at 20:29 Răspunde

      da, e adevarat, aici cred ca tot folosindu-se de „persuasiune” a adus si a incredintat niste lucrari de constructie unei firme din galati, mai tineti minte, inclusiv cosul de fum de la roman…curat persuasiune…..Dar in afara de asta, altceva, altceva, ca country manager(cacofonie intentionata)? Ar fi trebuit, tot cu persuasiune, sa intervina la „adrisantii promitatori” sa mai asfalteze cate un drum judetean, sa mai execute cate un pod…apropo, cel de la Vaduri mai are un pic…pe unde se va circula?Uf, ce ti-e si cu pesuasiunea asta, faci bani cu ea, mai ales noaptea, peste program..

  11. Isa 28 martie, 2018 at 20:35 Răspunde

    Sa crap de invidie si alta nu! Da chiar nu mai pot dormi noapte când ma gândesc ca eu nu-s ca ea! Doamne ferește! Între ea si multe dintre noi, femeile, este o foarte mare diferență! Demnitatea!

  12. DNA 28 martie, 2018 at 22:18 Răspunde

    Demnitate la femei? Pana acum număr pe degete femeile care au avut 2-3 bărbați în viața lor…ca zecile de bărbați cu care înșelați intr-o viața de femeie tine tot de demnitate….sau asta nu se pune?

  13. Un cetatean 29 martie, 2018 at 10:41 Răspunde

    Iti recomand un film…ca de citit cred ca stai mai prost….secretul lui bachus….”Nu merita. Toate(femeile) e la fel”

  14. mihnea1 29 martie, 2018 at 20:13 Răspunde

    Stiti care e parerea mea? Mimoza a fost impinsa acolo de Arsene pentru ca devenise prea posesiva (ma refer inclusiv la buget). Credeti ca a dat din mana un post unde era regina, invartea banii si posturile, era sefa combinatiilor financiare, toti ii cantau ode chiar daca in realitate 90% o urasc, pentru a deveni una dintre multii consilieri de stat? In plus, in postul de acolo nu are nici macar garantia ca ar putea ramane cat ar fi putut sta in cel de administrator. Mai circula varianta ca ar fi plecat departe de problemele care stau sa explodeze in urma combinatiilor cu iz penal pe care le-a facut. Te gasesc procurorii chiar si in Japonia, nu-ti fa iluzii. Si inca ceva. Aud ca plecarea ei nu a intristat pe nimeni. Dimpotriva. Cei mai multi s-au bucurat nespus.
    P.S. Fara sa incerc ode sau linguseli, oricare ar fi motivul plecarii, o contributie o are si dl. Muraru care a prezentat public, pe baza de probe, hotiile patronate de ea.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.