Oficial! Hopșa, omul liberalului Cozmanciuc, șef la RAR Neamț cu susținerea PSD și a lui Arsene

6
3753

Ceea ce atacul.ro anunța încă de la finele săptămânii trecute s-a confirmat: șeful Registrului Auto Român (RAR)  a semnat documentul de numire în funcție a lui Florin Adrian Hopșa, consilier județean PNL, pe poziția de șef al reprezentanței RAR Neamț, începând de azi, 4 octombrie 2022.

Dubios este că funcția aparține PSD-ului, că așa s-a stabilit în Coaliție, însă Ionel Arsene a decis ca ea să nu fie ocupată de un coleg de partid, ci de omul de încredere al deputatului PNL Mugurel Cozmanciuc.

Oficial, Arsene nu mai este șeful PSD Neamț, el autosuspendându-se din funcție după prăbușirea podului de la Luțca, însă tot el este cel care face jocurile în partid, iar interimarul Daniel Harpa îi pune deciziile în aplicare.

Deși în PSD Neamț sunt nemulțumiri față de numirea lui Hopșa la RAR Neamț, niciun social democrat nu a avut curaj să-l înfrunte pe Arsense sau să critice public plantarea penelistului pe locul unui pesedist.

Decizia ca Hopșa să fie numit șef la RAR Neamț confirmă faptul că deputatul Cozmanciuc colabora cu Ionel Arsene încă de când primul era președinte al PNL Neamț. Iar asta s-a văzut și în legislativul județean, acolo unde aleșii PNL au votat, nu o dată, în mod dubios anumite hotărâri controversate.

Hopșa (foto), care a fost exclus din partid pentru că a votat un proiect prin care primăriile conduse de aleși PNL au primit bani în bătaie de joc, nu ar fi ajuns în fruntea RAR Neamț fără sprijinul lui Cozmanciuc și acceptul lui Arsene.

Prin acest gest, Cozmanciuc i-a întins o mână de ajutor celui care i-a fost alături în perioada în care a condus PNL Neamț, Florin Hopșa fiind secretarul executiv al partidului mai bine de 6 ani.

 

 

 

 

Hopșa și „animalul politic” Avram

 Florin Hopșa și soția sa, Eliza, s-au angajat la Administrația Bazinală de Apă (ABA) Prut-Bârlad, în cursul anului 2019, în perioada când instituția era condusă de Petru Avram, zis și „animalul politic”, un bun prieten cu Cozmanciuc și Costel Alexe. Interesant este că Petru Avram a fost numit director la ABA Prut-Bârlad în perioada în care PSD se afla la guvernare. Avram a fost numit în funcție în ianuarie 2019, luând locul unui apropiat de-al lui Arsene.

„Animalul politic” Avram, ca și Cozmanciuc, fac obiectul unor dosare aflate în instanță, primul fiind judecat în cazul angajărilor ilicite de la ABA Prut-Bârlad, cel de-al doilea, pentru că ar fi tras sforile ca în fruntea Administrației Naționale „Apele Române” să fie numită o persoană dorită de un om de afaceri din Bistrița-Năsăud.

În 2020, Florin Hopșa a fost numit politic, cu sprijinul lui Mugurel Cozmanciuc, șef la RAR Neamț, iar soția sa a primit un job la Instituția Prefectului Neamț, tot ca urmare a intervențiilor lui Cozmanciuc.

D.MURARU

Citește și:

Mișcare suspectă. Omul lui Arsene de la conducerea ABA Prut-Bârlad, înlocuit cu un apropiat al liberalului Mugur Cozmanciuc

Fostul șef al SRI Neamț, recent angajat la Ministerul Mediului, la taifas cu Ginel. La ceas de seară

Avram, șeful ABA Prut-Bârlad care angajează chelnerițe la dispecerat, numit în funcție în perioada de glorie a lui Arsene. Angajări similare s-au făcut și la ABA Siret-Bacău

Consilierul județean Hopșa, acuzat de ANI că nu și-a declarat câștigurile din jocurile de noroc

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

6 comments

  1. Mihail 4 octombrie, 2022 at 14:36 Răspunde

    Datorita trădării și complicii acesteia se ocupă funcțiile de directorat ,ex.de mai sus și sa nu uitam de pușcariașa MONDA ANA ,care a furat din banul public ,la primărie și în continuare perseverează cu ilegalitățile la DRUPO SA. societate în subordinea CJ.

  2. UBER NORD-EST: Firma deţinută de Florin Adrian HOPŞA, Şeful RAR Neamţ şi consilier judeţean, a intrat direct în FALIMENT... cu datorii la stat de 7,24 milioane lei, stopaj la sursă de cel puţin 2,2 milioane lei; cererea depusă de Fisc a fost so 8 noiembrie, 2023 at 18:52 Răspunde

    […] Înfiinţată în februarie 2019, societatea UBER NORD-EST SRL îl are ca unic asociat pe Florin Adrian HOPŞA (foto), Şeful (reprezentanţei) RAR Neamţ şi consilier judeţean (ajutor de nădejde al infractorului ARSENE) – detalii AICI. […]

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.