Consilierul județean Hopșa, acuzat de ANI că nu și-a declarat câștigurile din jocurile de noroc

2
2528

Inspectorii de integritate au cerut procurorilor să ancheteze cinci persoane, patru polițiști și un consilier județean, după ce au constatat că există indicii referitoare la săvârșirea infracțiunii de fals în declarații.

Printre cele cinci persoane care vor fi audiate de procurori se află și Florin-Adrian Hopșa, consilier județean PNL în legislativul județean nemțean. Hopșa este acuzat că nu și-a declarat veniturile obținute din jocurile de motoc, la mijloc fiind vorba de peste 100.000 de lei.

„Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție cu privire la existența indiciilor referitoare la posibila săvârșire de către  HOPȘA ADRIAN FLORIN a infracțiunii de fals în declarații, prevăzută de art. 326 din Codul Penal, întrucât, nu a declarat veniturile încasate din  jocuri de noroc și dobânzi în valoare de 108.798 Lei, în declarațiile de avere depuse în perioada exercitării funcției publice”, se arată într-un comunicat al Agenției Naționale de Integritate (ANI).

Celelalte patru persoane depistate că nu și-au declarat câștigurile din jocurile de noroc sunt:

 

 

 

GHEORGHE MIHAI MARIUS,  

 

Funcționar public cu statut special în cadrul Inspectoratului General al Poliției Române

 

SESIZARE PARCHET

 

Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție cu privire la existența indiciilor referitoare la posibila săvârșire de către GHEORGHE MIHAI MARIUS a infracțiunii de fals în declarații, prevăzută de art. 326 din Codul Penal, întrucât, nu a declarat venituri încasate din premii și jocuri de noroc în valoare de 4.446 Lei, venituri din activități independente în valoare totală de 2.192 Leibunuri imobile reprezentând un apartament, bunuri mobile reprezentând un autovehicul precum și datorii, reprezentând un credit bancar în valoare de 271.414 Lei, în declarațiile de avere depuse în perioada exercitării

 

BERECHET NICOLAE CRISTIAN,  

 

Funcționar public cu statut special în cadrul Inspectoratului de PolițieJudețean Sibiu

SESIZARE PARCHET

 

Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție cu privire la existența indiciilor referitoare la posibila săvârșire de către BERECHET NICOLAE CRISTIAN a infracțiunii de fals în declarații, prevăzută de art. 326 din Codul Penal, întrucât, nu a declarat veniturile încasate din premii și jocuri de noroc în valoare de 20.528 Lei, în declarațiile de avere depuse în perioada exercitării funcției publice.

 

 

RODINA FELICIAN,  

 

Agent principal de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin

SESIZARE PARCHET

 

Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție cu privire la existența indiciilor referitoare la posibila săvârșire de către RODINA FELICIAN a infracțiunii de fals în declarații, prevăzută de art. 326 din Codul Penal, întrucât, nu a declarat veniturile încasate din jocuri de noroc în valoare de 14.714 Lei, în declarațiile de avere depuse în perioada exercitării funcției publice.

 

 

CISMARU NICOLAE,  

 

fost Funcționar public cu statut special în cadrul Poliției Transporturi Feroviare Curtici

SESIZARE PARCHET

 

Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție cu privire la existența indiciilor referitoare la săvârșirea de către CISMARU NICOLAE a infracțiunii de fals în declarații, prevăzută de art. 326 din Codul Penal, întrucât nu a declarat veniturile încasate din profesii libere și comerciale în sumă totală 55.460 Lei, din dividende în sumă totală de 4.246 Lei și din jocuri de noroc în valoare de 106 Lei, în declarațiile de avere depuse în perioada exercitării funcției publice.

 

D.MURARU

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

2 comments

  1. FLORIN 2 august, 2022 at 15:51 Răspunde

    Apa de ploaie.O diversiune in marea de coruptie din institutiile statului esuat Romanica

    80% din cei care lucreaza in institutiile putred de coruptie si incompetenta CJ/CL/SRI/MAI/PARCHET/TRIBUNALE/DGA sunt potentiali infractori iar daca s-ar lua la verificat averile si afacerile acestor oameni Romanica ar ajunge direct pe locul intai ca si stat esuat mafiot in intreaga lume.

    Se fura ca in codru in aceasta tara impreuna cu cei pusi sa o pazeasca.
    Hotii din Parlament au spaguit aceste institutii mafiotizate cu pensii speciale la 40 de ani si salarii aberante pentru a le castiga protectia in fata legii.

    De aia nu avem decat niste anchete de 2 bani si condamnari de 1 ban.

    Datoria externa de 150 miliarde euro reflecta hotiile colosale care au devalizat aceasta tara in contextul in care nu s-a facut absolut nimic cu ei.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.