Ce averi are de ascuns Arsene? Misterioasa firmă din străinătate. Șeful CJ Neamț continuă să ia legea în derâdere

2
4906

Dat recent pe mâna procurorilor de către inspectorii Agenției Naționale de Integritate (ANI), pentru fals în declarații și acuzat că nu poate justifica aproximativ 40.000 de euro, Ionel Arsene (foto), șeful CJ Neamț, continuă să-și bată joc de lege. Acesta și-a completat, din nou, declarația de avere așa cum a făcut-o și până acum, în dispreț față de prevederile legale.

În ultima declarație de avere, publicată astăzi pe site-ul CJ-ului, Ionel Arsene nu oferă toate informațiile, așa cum sunt ele prevăzute de Ghidul de completare a declarațiilor de avere și interese, publicat pe site-ul integritate.eu.

Deși legea obligă șeful CJ Neamț să precizeze numele persoanei căreia i-a împrumutat o sumă de bani, Arsene preferă doar să menționeze că a acordat un împrumut de 135.000 de lei unei persoane fizice.

Ce a completat Arsene în declarația de avere:

…..și ce spune Ghidul de completare a declarațiilor de avere și de interese:

Situația este valabilă și în cazul persoanelor fizice de la care a împrumutat bani. Arsene a menționat că a împrumutat, în 2016, 135.000 de lei de la o persoană fizică, fără a-i declara numele acesteia.

Ce a completat Arsene în declarația de avere:

…..și ce spune Ghidul de completare a declarațiilor de avere și de interese:

Șeful CJ Neamț continuă cu călcatul legii în picioare. Acesta nu a menționat adresa firmei la care deține părți sociale în valoare de 5.000 de euro. Singura declarație în plus față de anul trecut este că firma Building Services SRL (SRL?) se află în afara țării. Ghidul prevede obligativitatea menționării adresei exacte a sediului firmei, ceea ce Arsene nu a precizat.

Ce a completat Arsene în declarația de avere:

…..și ce spune Ghidul de completare a declarațiilor de avere și de interese:

În ceea ce privește câștigurile, Arsene a declarat că din indemnizația de președinte al CJ Neamț a încasat suma de 164.268 lei.

În afară de datoria de 135.000 de lei către o persoană fizică, mai are trei credite ce însumează 201.000 euro. Nu are mașini și deține un apartament în Târgu Neamț.

Atacul.ro a arătat de nenumărate ori că Ionel Arsene și-a completat declarațiile de avere fără să respecte legea și că nu poate justifica, din veniturile pe care le-a declarat (el și soția) sumele reprezentând împrumuturi pe care le-a acordat în nume personal.

De exemplu, Arsene a luat cu împrumut suma de 60.000 de euro de la omul de afaceri Mihai Bîrliba, dar nu a declarat acești bani.

D.MURARU

Citește și:

Investigațiile atacul.ro au avut efect. Arsene nu-și poate justifica averea – 191.100 de lei. ANI a sesizat procurorii și Comisia de cercetare a averilor

Arsene și misterioasa firmă pe care o patronează. Ce afaceri face inculpatul din fruntea CJ-ului?

Arsene, dator vândut unui om de afaceri. Șeful CJ, pus la colț de judecători

Cum l-a îmbogățit politica pe Ionel Arsene. Mașini de lux și sute de mii de euro fără justificare. Autoritățile au luat poziția struțului

Arsene, ce viață! Leafă de 21.375 lei/lună. Declarația de avere a președintelui CJ Neamț, completată la mișto

Băncile și DNA-ul „trag” de averea inculpatului Arsene. BCR-ul îl execută pentru o datorie de 192.000 de euro

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

2 comments

 1. FLORIN 17 iunie, 2022 at 14:06 Răspunde

  Facem un calcul simplu.
  Jumatate din banii din PNDL furati cu firmele de casa cu care a facut mizeriile inutile de ”lucrari”in sate si comune parasite.
  Deci avem 250 milioane euro impartit la 2=125 milioan euro furati
  125 milioane euro/2juma juma cu ”cumatru”=62.5 milioane euro
  De aici au mai spaguit cateva milioane pe cei din comisiile de ”receptie”de la CJ si alti hoti de la CJ care acum ne rad in nas
  Cam asta e averea reala, 60 milioane euro.

  Singurii care nu stiu sa faca aceste calcule sunt cei din DNA/PARCHET/MAI/DIICOT care isi asteapta pensiile speciale neintrebandu-i nimeni cu ce se ocupa toata ziua.
  Pentru institutiile esuate de mai sus:orice ”licitatie”la CJ este trucata,orice lucrare este o furaciune.Luati-le la verificat si o sa va ingroziti.Aveti chef de munca?

 2. macaragiu 17 iunie, 2022 at 17:33 Răspunde

  Cum se fac banii negri la reabilitarea drumurilor. Straturi mai subtiri decat in proiect incasare ca in proiect. Ex. strat de beton asfaltic cu criblura de 6 cm pe santier se toarna strat de beton asfaltic cu pietris de rau de 4 cm. Calculati economia pe km de 2 cm x 8 mx 1 km. Pietris de rau in loc de piatra concasata de munte in proiect si in normative. Bitum ieftin si in dozaj redus. La poduri cantitati de lucrari incasate si neexecutate. Reducerea adancimii de fundare fata de proiect cu economii la betoane, otel beton, sapaturi.La cladiri materiale mai ieftine decat cele incasate, lucrari neexecutate si incasate, renuntare la unele obiecte si lucrari care se incaseaza. Statul este jecmanit din toate partile.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.