Firea și Pandele au renunțat la procesul cu publicația care papă bani buni de la CJ Neamț

2
189

Gabriela Firea, primarul Bucureștiului, și soțul său, Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, au renunțat la procesul intentat societății Babilon Press, care editează revista Q Magazine. Instanța a luat act de această decizie chiar la primul termen, din data de 27 februarie. În aceste condiții, Firea și Pandele au fost obligați la plata către Babilon Press SRL a sumei de 4.000 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată reprezentând onorariul avocatului.

„ Ia act de renunţare la judecată. Solutia pe scurt: Ia act de renunţarea la judecata cererii. Obligă reclamanţii la plata către pârâta Babilon Press SRL a sumei de 4000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată reprezentând onorariu avocat redus. Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare, care se depune la Tribunalul Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică, azi 27.02.2019”, se arată în minuta Tribunalului București.

Firea și Pandele au acționat în instanță societatea Babilon Press, condusă de jurnalista Floriana Jucan, în luna septembrie a anului trecut, după ce publicația amintită a încercat să arate legătura dintre atacul primarului Firea la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, și legea exploatării reusurselor natural din Marea Neagră.

Babilon Press este firma care editează revista Q Magazine, o publicație critică cu adversarii echipei lui Liviu Dragnea. Societatea este exact cea care, la începutul lunii septembrie 2018, a câștigat un contract de peste 130.000 de lei (TVA inclus) cu Consiliul Județean Neamț. În schimbul banilor, Babilon Press SRL va trebui să identifice și să creeze brandul turistic al județului Neamț. Firma bucureșteană a prins contractul cu CJ-ul condus de inculpatul Ionel Arsene, exact în perioada în care Gabriel Firea îl ataca pe președintele PSD la nivel central. Pe 6 septembrie, Q Magazine publica, sub semnătura Norei Noapte, articolul „Clanul Pandele gazează PSD. Dragnea nu cedează… Marea Neagră”. Articolul insinua faptul că Firea și Pandele ar fi vrut să-l dea jos pe Dragnea, pentru a apăra interesele oculților din afacerea cu gaze din Marea Neagră. Cu o zi de la apariția articolului (6 septembrie), Babilon Press SRL încheiase un contract cu CJ Neamt, urmând să câștige câteva zeci de mii de euro pentru identificarea și crearea brandul turistic al județului Neamț. Firma jurnalistei Jucan a mai câștigat aproximativ 25.000 de euro de la complexul Muzeal Județean Neamț, instituție subordonată Consiliului Județean Neamț, pentru organizarea, la București, expoziției „Viorica Agarici”.

(Foto: Facebook/Gabriela Firea)

Daniel MURARU

Citeste si:

Firea și Pandele au chemat în instanță firma ziaristei Jucan. Babilon Press SRL încasează bani frumoși de la CJ Neamț

Consiliul Județean Neamț, condus de inculpatul Arsene, plătește 133.280 de lei revistei care o atacă pe Gabriela Firea

Super afacere cu brandul turistic al județului! CJ Neamț face treaba firmei care încasează 130.000 de lei pe contract

O afacere care pute, acoperită de „zeii” de la Consiliului Județean Neamț

Revista editată de firma care încasează un purcoi de bani de la Consiliul Județean Neamț, elogii pentru Viorica Dăncilă

Prietenii din presă ai PSD-ului, bani publici cu nemiluita. Qmagazine, un nou contract bănos cu o instituție subordonată CJ Neamț

Complexul Muzeal Neamț pompează alți bani în trompețica pesedistă. Contract de 25.000 de euro

 

2 comments

 1. valisor 14 mai, 2019 at 10:12 Răspunde

  Cum se joacă balenurile ucigașe cu focili și pinguinurili, așa se joacă moluștele lui “trei milioane juma'” din fruntea Satului cu viețurile noastre.
  ÎNTRE TÂLHARI NU AU EXISTAT NICICÂND, NU EXISTĂ ȘI NU VOR EXISTA NICIUN FEL DE DISENSIUNI! E doar teatru, nimic altceva, acei “babiloniști”, care par din când în când că atacă sistemul sau se înclină după cum s-ar înclina vreo balanță, sunt doar actori și ei în #aceeașimizerie. E o mare șărlătănie, vor să câștige credibilitate ca luptători împotriva corupției sau ca pivoți circumstanțial utili în vreo luptă “bună ș-așa”, activitatea lor aparentă e însă vădit lipsită de consecvență astfel încât frecvent își dau arama pe față, numai că noi, cu neuronii loviți cu orbire nu ne pricepem să înțelegem și ne tot documentăm pe “AntenaZ”. Pare că am ajuns să avem în cap doar lemn, dar… sigur… lemn de calitate…; lemn de marionete dintr-un teatru de multe parale – ale noastre în buzunarele lor și jecmăniți noi, pe toată desfășurarea spectacolului (egal lungimea vieții noastre), de către alți hoți ai lor din buzunarele noastre.
  Mergând și mai departe, e greu de văzut discrete mecanisme ale hoției; ne uităm la cei pe care deja îi știm că-s hoți, intangibili prin vot și nu avem idee de întreaga desfășurare a schemei printre noi și de către chiar unii ca noi, noi “preacinstiții” păgubiți.
  E sufocant neproductiv să încercăm să dibuim fenomenurile, e maximum de lesne însă să scăpăm de toată mizeria prin UNA divin de genială invenție numită VOT. Se poate observa că, parcă din eter, parcă fără argumentații ale trepădușilor lui dragnea-fenomen, parcă printr-o hipnoză care fumegă dinspre laboratoarele nevăzutelor culise infernale, ne vine o apăsare de delăsare în cap și o teamă patologică în vine și ne vine să nu mai “mergem” nicăieri. Asta arată că în fapt am cam ajuns să ne definim fabricați din rahat. Deci! dacă vrem să ne schimbăm materialul și să avem în viața asta o VIAȚĂ, dacă putem să ne pompăm atâta sânge-n ambreiaj cât să călcăm peste orice ne taie pașii, dacă putem să avem încredere în noi oamenii care trebuie să fim, alta nu ne-a mai rămas decât (și o zbier în disperare)
  SĂ MERGEM LA VOT!

 2. Mihnea 1 14 mai, 2019 at 19:49 Răspunde

  Asa e, infractorii intre ei se inteleg. Mai exact se santajeaza reciproc. Iar jurnalista de moravuri indoielnice, fiind trompeta de frunte a penalilor, nu putea fi lasata prin salile de judecata sa piarda timp cand poate castiga bani publici frumosi. Probabil renuntarea la proces a fost parte a intelegerii de impacare.
  SA MERGEM LA VOT!

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.