3 responses

 1. janel iosub
  noiembrie 10, 2018

  Buna dimineata procurorilor din judetul nostru si scuze de deranj, insa dumneavoastra nu vedeti padurea din cauza copacilor!!! Este ceva firesc la arsene si oana bulai sa aloce fonduri din banii publici unor apropiati, ca doar nu dau de la ei de acasa!! Daca un procuror imi arata ca s-a autosesizat in legatura cu vreun politician corupt in ultimii 30 de ani, eu ma calugaresc pe loc!

  Răspunde

 2. FLORIN
  noiembrie 11, 2018

  Janel,procurorii din Piatra Neamt stau ascunsi prin birouri iar unde exista interese ”financiare” musamalizeaza si bagatelizeaza anchetele ducindu-le in derizoriu.
  Asta se intimpla din cauza calitatii execrabile a celor care formeaza actualul corp de procurori din aceasta tara,oameni de nimic,corupti si fara caracter care patroneaza si au patronat toate hotiile din aceasta tara.

  Aceeasi situatie in SRI/IPJ/DIICOT,peste tot.

  Ca sa le mai dai pensii si salarii colosale acestor oameni incompetenti si lasi care nu au facut absolut nimic pentru societatea care i-a tratat cu privilegii extraordinare iar ei se comporta ca niste slugi intorsi cu cheita de politicieni,interlopi si toti care fura in aceasta tara este o bataie de joc.
  De ce trebuie sa platim acesti procurori care oricum nu fac nimic?Unde mai este posibil la orice job din lumea asta,an de an sa nu faci nimic,sa fii platit cu sute de milioane si sa iesi la pensie de sute de milioane fara sa fi finalizat nici o ancheta …..asta e corupul de ”procurori”din Romania,Janel.
  Ce hotii au prevenit aceste institutii corupte si esuate?ZERO
  Ce anchete serioase au finalizat aceste institutii corupte si esuate?ZERO

  Daca miine vom inchide toate aceste institutii inutile si toxice nu se va schimba nimic in aceasta tara.Va fi la fel.In plus,vom avea miliarde de euro in plus la buget pe care ii plateam degeaba acestor institutii inutile cu care se poate face ceva in acesta tara chiar daca vor fi furati partial asa cum se intimpla si acum si nimeni nu-i opreste.

  Q.E.D

  Răspunde

 3. anca
  noiembrie 11, 2018

  probabil ca va aparea un adevarat sef pe undeva care sa-i intrebe pe acesti manipulanti…domnule procuror cine ar fi trebuit sa ancheteze pe x sa y la data z pentru incalcarea unor legi…..aaaa, dumneata, ia hai la ancheta un pic sa vedem cu ce te-ai capatat?Observ ca le sunt aduse la cunostinta numeroase fapte……ei staaau si rad..doar primesc acelasi salariu, fara risc, nu?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop