Firea și Pandele au chemat în instanță firma ziaristei Jucan. Babilon Press SRL încasează bani frumoși de la CJ Neamț

1
776

Primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, și soțul său, Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, au acționat în instanță societatea Babilon Press SRL, condusă de jurnalista Floriana Jucan. Firma care editează revista Q Magazine, o publicație critică cu adversarii echipei lui Liviu Dragnea, este exact cea care, la începutul lunii septembrie, a câștigat un contract de peste 130.000 de lei (TVA inclus) cu Consiliul Județean Neamț. În schimbul banilor, Babilon Press SRL va trebui să identifice și să creeze brandul turistic al județului Neamț.

Interesant este că Babilon Press SRL a prins contractul cu CJ-ul condus de Ionel Arsene, prietenul lui Liviu Dragnea, exact în perioada în care Gabriel Firea îl ataca pe președintele PSD la nivel central. Pe 6 septembrie, Q Magazine publica, sub semnătura Norei Noapte, articolul „Clanul Pandele gazează PSD. Dragnea nu cedează… Marea Neagră” al cărui conținut nu-l vom comenta. Mai ales că este ușor de dedus ce a încercat să explice autorul, respectiv că Firea și Pandele ar fi vrut să-l dea jos pe Dragnea, pentru a apăra interesele oculților din afacerea cu gaze din Marea Neagră. Cum spuneam, articolul a fost publicat pe 6 septembrie, la fix o zi după ce Babilon Press SRL, firma care editează revista, prinsese un contract pe bani buni cu CJ-ul condus de Arsene al lui Dragnea. O coincidență interesantă, trebuie să recunoaștem. La fel de ciudat este că reprezentanții Consiliului Județean Neamț mediatizează intens un sondaj de opinie în care întrebările 2 și 3 au legătură fix cu ceea ce trebuie să facă firma Babilon Press SRL pentru banii pe care îi ia de la bugetul județului, și anume să identifice și să creeze brandul turistic al județului Neamț.

Dosarul în care soții Firea și Pandele a chemat în instanță societatea Babilon Press SRL, acționarul majoritar și administratorul – Floriana Jucan și pe Nora Noapte, autorul articolului din Q Magazine intitulat „Clanul Pandele gazează PSD…” a fost înregistrat în data de 18 septembrie la Tribunalul București, având obiectul „acțiune în răspundere delictuală”. Pandele și Firea au calitatea de reclamant, iar Babilon Press SRL, Floriana Jucan și Nora Noapte de pârât.

Daniel MURARU

Citeste si:

Super afacere cu brandul turistic al județului! CJ Neamț face treaba firmei care încasează 130.000 de lei pe contract

Consiliul Județean Neamț, condus de inculpatul Arsene, plătește 133.280 de lei revistei care o atacă pe Gabriela Firea

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

1 comment

  1. valisor 6 octombrie, 2018 at 11:08 Răspunde

    Mă întreb că oare dacă, îndepărtând mucegaiul din actuala societate românească, ar mai rămâne măcar din schelet ceva, atâta cât să avem pe ce să reconstruim necâș, sau vom avea a demola și ridica totul nou pe fundația a ce pare a fi rămas azi firavă speranță patriotică? Adânc tare pare că a reușit bolșevismul pro-antiromânesc să ne contamineze boașele până în toată profunzimea paleocortexului! Astfel corupți să fi ajuns oare?!

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.