4 responses

 1. Maria Sfetcu
  ianuarie 21, 2019

  Ha,ha,ha (ha-ha-lerilor!)! Invidioșilor! Asta fiindcă voi nu puteți să fiți aidoma lor!
  Dar să fim și puțin serioși: la ce va așteptați când țara este condusă de o gașcă de penali? Priviți tot spectrul politic și veți înțelege că PSD este un mare grup infracțional! Majoritatea politicienilor condamnați sau judecați, începând din vremea lui Năstase aparțin celor din PSD care de vreo 24 ani sunt la butoane. Iar legea o modifică cum vor mușchii lor, de a ajuns ca legea să fie “violată” zilnic de cei ce își spun reprezentanții poporului? Care popor? Al lor, al jefuitorilor!
  O zi frumoasa tuturor

  Răspunde

 2. janel iosub
  ianuarie 21, 2019

  Pt puscariasii astia am muncit eu in campania electorala, sa-i puna in functii pe toti penalii din pnl!!! Ce incarligaturi mafiote si procurorii is cu vacile pe islaz!!

  Răspunde

 3. V.Vasile
  ianuarie 22, 2019

  Asa va trebuie, stati dupa perdelute si cotcodaciti lasilor. Asteptati ca ,,organele,, sa se autosesizeze si sa stopeze aceste lacuste cu studii incerte si tupeu maxim, asteptati cu gura deschisa …
  Acusica incep campaniile, deja mancatorii de rahat(turcesc) se incalzesc pt. a nu face indigestie..Ce veti face ,,dragii mei nemteni,, ???

  Răspunde

  • Filip P
   ianuarie 23, 2019

   Cum ce facem? Mergem pana la capat cu domnul Ionel Arsene, presedintele nostru drag. Daca pleaca la puscarie ii ramane OB-ul si nu renuntam la rosu

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop