„Tudorele Toader, sper ca destul de curând să capeți ceea ce meriți și o celulă cu mai mulți colegi dintre mitomârlele de azi!”

4
424

Omul Diavolului

Multă lume l-a crezut profesor. Dar câți n-au ajuns profesori după 1989? Ce fel de profesori, se vede astăzi, semianalfabeți fără coloană vertebrală, atinși de jigodism, deși acesta nu este recunoscut ca boală, ci doar una dintre principalele căi de a ajunge la putere. Jigodiile nu au culoare politică, nu au principii, fac orice pentru avantaje materiale. După 1989 au invadat viața politică și mediul de afaceri și, cum marea majoritate erau securiști sau informatori, au preluat țara cu totul și au făcut ce se vede azi din ea. Adică au furat și au distrus fără nici o măsură, pentru că poporul român s-a născut resemnat și fatalist. În acest mediu în care termenul „opoziție „ se scrie corect cu ghilimele, au apărut mitomârlele conduse de Dragnea și fauna din jurul lui. Din această turmă ciudată, cu vietăți venite parcă de pe alte planete, se desprinde în ultimul timp o arătare bizară care a devenit ministru al justiției și care prin deciziile sale a trimis România într-o lume unică, în care hoții sunt declarați cinstiți iar cei corecți, ori sunt ținuți în mizerie și sărăcie, ori sunt persecutați. Această arătare malefică a declarat în multe rânduri că infractorii trebuie plătiți și încurajați în ceea ce fac și prin urmare trebuie eliberați. Copiii, elevii și studenții nu au aproape nici un drept și din această cauză li se alocă foarte puțini bani. Arătarea aceasta bipedă a decis că toate hotărârile completelor de judecată cu cinci judecători să fie anulate, pentru că vezi Doamne, nu erau alcătuite după anumite proceduri. Măi cufureală roșie, acele hotărâri au fost luate de judecători, oameni competenți care au mers pe probe, iar tu le contești acum competența? Pentru că omul dracului, cu trei sau cu cinci judecători, hotărârile trebuiau lăsate, câți bani le-ai lăsat în conturi foștilor infractori, mai ales celor politici, prin anularea lor ?
Tudorele Toader, eu sper ca destul de curând să capeți ceea ce meriți și o celulă cu mai mulți colegi dintre mitomârlele de azi, pentru că sunt sigur că vei ajunge în locul pe care îl meriți!

(Sursa foto: Facebook/Tudorel Toader)

Prof. Vălu Năstăselu

Vălu Năstăselu este profesor de istorie, prospăt pensionar. Născut în data de 13 august 1953, în comuna Valea Stanciului din județul Dolj, Vălu Năstăselu a urmat cursurile liceale la București și apoi facultatea pe care a absolvit-o în anul 1976. A primit repartiție în Neamț în același an, iar de atunci a predat la mai multe unități de învățământ, atât din mediul rural, cât și urban. Din 1999 a fost profesor de istorie la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț.

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

4 comments

  1. Corneliu 23 ianuarie, 2019 at 10:57 Răspunde

    După 1989 s-au făcut profesori universitari pe bandă rulantă.După 1989 profesori din mediul rural s-au transferat fără probleme in mediul urban, fără concurs,pe baza domiciliului.Adică a fost concurs, dar de dosare!S-au dus repartițiile guvernamentale care ierarhizau, în mare măsură, pe absolventii de facultăți.Deci,să nu aruncăm cu piatra, domnule profesor!Sunt de acord, în principu, cu ideile dvs, ,dar limbajul nu-l pot accepta.Mă aștept ca un intelectual, profesor(sper că nu sunteți printre cei care „au prins”orașul după 1989)să poată polemiza cu argumente riguroase,convingătoare.Se pot folosi și elemente de culoare,un stil pamfletar,ironic, dar cu inteligență și persuasiune.Dacă nu sunteți de acord, mă scuzați!

  2. anca 26 ianuarie, 2019 at 18:37 Răspunde

    .Al dracului idiot ne pune botnita..sa nu cumva sa spunem ca toader, un vrancean pripasit pe meleaguri iesene, dupa ce si-a lasat opincile la intrarea in pacurari, devenit apoi absolvent de drept, luat sub aripa unui eminent profesor care l-a ridicat si pe care l-a plagiat ulterior, aruncandu-l la gunoi…Devenit avocat, ca nu era greu din postura de lector sau asistent…a imbracat haina lupului pus sa pazeasca oitele..pe care, in loc sa le manance le papa de bani, bani furati bineinteles de pe unde se putea, mai ales de la stat.Aceste oite, dintre care se detaseaza fenechiu il plateau regeste pentru ca lupul acoperea furaciunile.Nota de plata a sosit prin 2007 parca atunci cand dl fenechiu l-a luat de manuta pe toader ducandu-l direct la CCR..de unde s-a lasat la vatra , cu chiu si vai in 2016, iar pesedosii l-au inscaunat asa ca o rezerva calda, la UAIC, ca rector, schimbandu-i dupa cateva luni fotoliul dar la bucuresti cu ordinul precis: distruge justitia daca este nevoie si salveaza-ma…tudoreeeeleeee si asta a facut nemernicul incalcand toate principiile de drept, ordine si pareri, nemultumiri si reprosuri…Inainte de CCR omul a impartit doctorate pe la Balti si pe la Iasi, facandu-si bani de o vila pe care si-a construit-o in Copou dar fara autorizatie de construire..capatata ulterior prin niste interventii la datornici…Interesant este …cum a fost el coordonatorul lucrarilor de doctorat la balti…dupa care cursuri si doctrine? moldovenesti, rusesti, romanesti? Acolo si-a luat doctoratul si ciordache..oare tot drept sovietic a studiat si el, ca dupa cum se pronunta, ne confirma..Si uite asa acest molcom vrancean a urcat pe scara pe care i-a intins-o altii ajungand in fruntea justitiei si aidoma lui Nero i-a dat foc, adica a distrus-o..

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.