Cine se „încălzește” pentru postul de bibliotecar de la Primăria Tarcău – Dănuț SRL

0
3040

Primăria Tarcău sau primăria lui Dănuț SRL, cum a ajuns să i se mai spună, condusă de Dănuț Manole Fîrțală, se pregătește să organizeze un nou concurs pentru un job super călduț.

Sursele noastre din interiorul primăriei spun că administrația tărcăuană va scoate la concurs postul de bibliotecar, rămas vacant în urmă cu câteva luni, după ce titularul și-a dat demisia. Locul de muncă din sistemul public ar fi dorit de mai mulți, însă nu se mai poate face nimic, pentru că lucrurile ar fi fost deja tranșate.

Informațiile noastre arată că soția unui angajat al Direcției Silvice Neamț ar fi cea care va câștiga concursul de bibliotecar.

Atacul.ro a arătat, de-a lungul timpului, cum au fost angajate în Primăria Tarcău mai multe personaje din anturajul echipei actualului primar.

Au trecut doi ani de când acesta conduce primăria, iar una dintre prioritățile sale a fost aceea de a avea grijă de colegii de partid. Lipsa de reacție a anchetatorilor în privința angajărilor aranjate în sistemul public, le dă curaj tuturor să apeleze la practici ilegale pentru a le asigura posturi călduțe diferitor personaje.

Despre angajările cu cântec de la Primăria Tarcău, Atacul.ro a scris AICI, AICI și AICI.

Firmele de casă, căpușele Primăriei Tarcău

După alegerile locale din 2020, tărcăuanii s-au pricopsit la primărie cu o nouă conducere, o echipă liberală croită în jurul primarului Dănuț Fîrțală Manole. Cum majoritatea în consiliu local nu putea fi realizată decât printr-o alianță, liberalii din Tarcău au bătut palma cu social democrații conduși de Mircea Nistor. Ca urmare a înțelegerii PSD-PNL, cel din urmă a fost ales viceprimar, așa că, în acest moment, Primăria Tarcău este condusă de un liberal și un pesedist. Fiecare cu interesele lui și cu propriile politici de conducere și de a face administrație. Că această colaborare a dat sau nu roade, poate să constate oricine după ce analizează realizările din ultimii doi ani ale actualei guvernări locale. Iar când spunem realizări, ne referim la proiecte concrete și nu la afacerile unora, care, efectiv, au înflorit o dată cu instalarea în fruntea primăriei a noii echipe.

În ultimii doi ani, comuna Tarcău a fost gospodărită de firmele de casă, care s-au înmulțit mai ceva ca ciupercile după ploaie.

Periodic, patronii acestor societăți încasează sume importante pentru tot felul de servicii. Informațiile noastre arată că mulți dintre afaceriștii care au apărut pe lângă primărie încasează bani și facturează servicii care au fost realizate inclusiv de către cetățenii care prestează lunar pentru a primi venitul minim garantat.

Într-un viitor articol, vom prezenta informații importante despre societățile care se hrănesc, cu nesaț, din bugetul comunei Tarcău.

D.MURARU

Citește și:

Anchetă penală la Primăria Tarcău. Fîrțală, noul primar, a umplut primăria cu liberali și rude ale acestora, transformând instituția în „Dănuț SRL”

La Primăria Tarcău – Dănuț SRL, ilegalitățile au fost … legalizate. În loc să-i destituie, i-a angajat prin concurs

Primăria Tarcău s-a pricopsit cu un funcționar public judecat pentru constituirea unui grup infracțional organizat. Primarul „Dănuț SRL” l-a angajat

La Primăria Tarcău, nu te poți înscrie la concursul pentru ghid turistic dacă nu ești și asistent medical

La Tarcău, anchetatorii au pus cruce dosarului penal privind cheltuirea taxei de drum

 

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.