VIDEO. „Blonda lui Arsene” și sensul giratoriu. În trafic, ca și-n politică, cu obrăznicie

6
2967

Oana Bulai sau „blonda lui Arsene”, așa cum au alintat-o ziariștii bucureșteni, are carențe mari la capitolul șofat, iar în sensurile giratorii este un adevărat pericol public pentru ceilalți participanți la trafic. La mijloc poate fi neștiința într-ale șoferitului, tupeul caracteristic politicianului român sau, de ce nu, ambele. Manevra pe care a făcut-o, marți seară, fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă, aflată la volanul unui autoturism, în sensul giratoriu de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Piatra-Neamț, ar fi lăsat-o fără permis pentru 90 de zile, dacă polițiștii ar fi fost pe fază, însă a avut noroc pentru că în zonă nu se afla niciun echipaj. Bulai conducea autoturismul BMW, înmatriculat NT 10 EOK, pe direcția Petrodava – Muzeul de Istorie, pe prima bandă de circulație. Ajunsă la sensul giratoriu de la Casa de Cultură a Sindicatelor, „blonda lui Arsene” a virat stânga spre Teatrul Tineretului, trecând de pe prima   pe a doua bandă, tăind calea autoturismului încadrat corect și pregătit să vireze la stânga. Chiar dacă, în ultima clipă, a semnalizat intenția de schimbare a direcției de mers, manevra a fost una greșită.

Regulamentar, din poziția în care se afla, șoferița BMW-ului putea să vireze la dreapta spre Gară sau să meargă înainte, spre Muzeul de Istorie, așa cum arată și indicatoarele situate înainte de intrarea în sensul giratoriu.

 

Este evident că Bulai are serioase probleme de comportament în trafic, iar manevrele sale, așa cum se vede și în imagini, pot pune viața altora în pericol. Ar fi indicat ca „blonda lui Arsene” să învețe cum se circulă în sensurile giratorii, iar filmul de mai jos îi va fi de mare ajutor.

Codul Rutier – intersecția cu sens giratoriu

Nu de alta, dar ar fi păcat să rănească pe cineva sau să rămână fără permis de conducere, mai ales acum când se apropie campania electorală, iar deplasările în teritoriu vor fi tot mai dese.

Daniel MURARU

Citește și:

VIDEO. BMW-ul lui Arsene, depășire criminală. Mașina aghiotantului Niță, aceeași manevră

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

6 comments

 1. Oana 30 iulie, 2020 at 11:35 Răspunde

  Se grabea sa prinda loc pe lista lui Ciorapel(pentru parlamentare ca pe alta lista concurenta e acerba si de la o varsta barbatii cu bani devin exagerat de selectivi)

 2. mihnea 30 iulie, 2020 at 14:22 Răspunde

  Gasca la volan. Ingamfarea si lipsa de carte se citesc imediat dupa cum conduce un sofer. Cine nu reuseste la o facultate care sa-i asigure o cariera profesionala adevarata, face ce a facut OB. Da cu mimoza-n pulitica…

 3. Ady 30 iulie, 2020 at 15:24 Răspunde

  Aceasta mimoza trecuta prin multe partide si multe (***) ale politicienilor a facut din sosetel un motanel ascultator cui i da ordine cand vrea gugutul ei. O femeie (***) care face orisice pt a se pricopsi din banii publici furati. In rest este o simpla (***)

 4. Codul Penal 30 iulie, 2020 at 17:45 Răspunde

  Nesimțirea,neștiința,iresponsabilitatea și incompetenta își spun cuvântul și în trafic! Trebuie să învețe că nu poate schimba benzile de circulație ca și (***),in primul caz se aplica Codul Rutier și nu numai.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.