Realizările altora, motiv de laudă pentru inculpatul Arsene

5
384

Între două ședințe ale PSD-ului, organizate la București și la care participă datorită calității de președinte al organizației județene a PSD, inculpatul Ionel Arsene (foto), președintele Consiliului Județean Neamț, își mai amintește și de județul pe care ar trebui să-l administreze. Ca să nu-l uite poporul alegător, Arsene, ajutat de oamenii de încredere din CJ Neamț, își face imagine cu realizările altora, respectiv cu reabilitarea unui drum național (Roman – limita cu județul Vaslui), lucrare administrată de CNAIR prin DRDP Iași, care nu are absolut nicio treabă cu instituția condusă de Ionel Arsene. Așa cum explicam și cu altă ocazie, drumurile naționale sunt administrate de către Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași, care este subordonată Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), subordonată la rându-i Ministerului Transporturilor. Consiliul Județean Neamț administrează drumurile județene și în niciun caz pe cele naționale. Dar ce mai contează cu ce te lauzi, când vrei să-ți mai speli din imaginea șifonată de procesele de corupție în care ești judecat, dar și imaginea partidului implicat în tot mai multe scandaluri. Cum comunicatul postat, probabil, de consilierul lui Arsene pe site-ul Consiliului Județean Neamț, nu are nicio treabă cu activitatea de președinte al CJ a celui din urmă, postarea ar trebui să fie ștearsă. Ca să nu mai punem la socoteală că avem de-a face cu un comunicat sponsorizat din banii CJ-ului. Nu știm cine și pe ce bani a realizat materialul video cu imagini filmate din dronă, care însoțește această postare, însă nu credem că din plata s-a făcut din buzunarul lui Arsene, ci mai degrabă din „buzunarul” CJ-ului.

Așadar, Arsene își face imagine pe site-ul și pe banii CJ-ului cu o investiție realizată de o altă instituție – DRDP Iași. În ceea ce privește reabilitarea celor 30 de kilometri din DN 15D, Roman – granița cu județul Vaslui, să mai spunem că proiectul fusese avizat cu mult înainte ca inculpatul Arsene să facă declarații pe acest subiect. Explicația este logică, în sensul că tronsonul Vaslui – granița cu județul Neamț fusese reabilitat și rămăsese de reparat bucata de 30 de kilometri până la Roman. În concluzie, așteptăm ca inculpatul din fruntea județului să se laude cu realizări privind reabilitarea drumurilor județene, pentru că acestea sunt administrate de către Consiliul județean Neamț.

(Sursa foto: www.facebook.com/ionel.arsene; www.facebook.com/Consiliul-Județean-Neamț)

Daniel MURARU

Citeste si:

Arsene se laudă cu realizările altora. Asaftei tună și fulgeră 

Ordin pe unitate la PSD: Cumpărați spații publicitare și lăudați-vă!

Wow, ce fâs! Arsene se laudă cu autostrada, dar nu vede drumurile naționale și județene

Arsene și ai lui de la CJ nu suportă criticile, ci doar osanalele. „Sunt conduși de un pedofil valutist”

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

5 comments

  1. Ionelcelmititel 25 septembrie, 2018 at 17:45 Răspunde

    Normal! Cu ce s-ar putea lauda? Cumva cu multele dosare penale pe care le are si cu altele în curs? Ăsta nu face decît sa vă lase cu curul gol, daca o mai avea judetul si cur cînd inculpatul va pleca spre cele întunecate, la pușcărie mă refer! Sictir, Arsene!

  2. Stefancelmare 25 septembrie, 2018 at 21:29 Răspunde

    Ha! Ha! Ha! Cica INCULPATUL ARSENE se încălzește pentru EUROPARLAMENTARE – cica are imunitate și hopa – scapă de toate dosarele !
    Ps! Apropo ! Mai știe cineva, ceva, de fruntașul psd MUNTEANU ? Nimic , liniște , doar încheie contracte prin atribuire directa prin firmele lui fiisu !

  3. V.Vasile 26 septembrie, 2018 at 10:25 Răspunde

    Cei de teapa lui Arsene, sunt obisnuti sa dezinformeze sa ne bage in ceata insa meritam.
    Apropo de ceata si de drumuri JUDETENE, vine ceata la propriu ,,dragii mei nemteni,, !
    Acesti guristi care la nevoie de voturi dau ochii peste cap si prostesc oamenii cu promisiuni, nu s-au preocupat decat de buzunarele lor ;trebuia sa-i traga de maneca pe cei care nu s-au ocupat de curatarea de balarii, adevarate capcane pe lateralele drumurilor judetene.
    Iar cum clima din acest judet produce ceata in anotimpul rece si nu numai, ar trebui sa se ia masuri pt. marcarea macar pe mijloc a drumurilor pt. a ne putea orienta sa ajungem teferi acasa.
    Cu mainile in sold ,camasa alba in vizita de ,,lucru,, la asa salariu carburant la discretie si cu ce mai pica , trai neneaca..
    p.s. La asa poza, ori fotograful e amator, ori nu-l ajuta peisajul…
    D-le Muraru, va rog solicitati celor in drept un punct de vedere privin balariile si marcajele, sunt curios..

  4. mihnea1 28 septembrie, 2018 at 18:36 Răspunde

    Parerea mea este aceea ca totul se va sfarsi mult mai neasteptat decat isi inchipuie ei. Faptul ca au promis altora bani si functii din avutia poporului, ii determina sa se creada intangibili. Isi vor rupe gatul si vor disparea de la guvernare intr-un mod cu totul neasteptat. Si repede.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.