Arsene și ai lui de la CJ nu suportă criticile, ci doar osanalele. „Sunt conduși de un pedofil valutist”

3
208

La Consiliul Județean Neamț nu sunt deloc agreate criticile, mai ales cele la adresa președintelui Ionel Arsene, inculpat pentru fapte de corupție în două dosare penale. Așa se explică de ce administratorul paginii Consiliul Județean Neamț de pe Facebook a renunțat la rubrica „Recomandări și recenzii”, unde internauții aveau posibilitatea de a acorda calificative (stele) instituției. De asemenea, nemțenii puteau să răspundă cu da sau nu la întrebarea „Recomanzi Consiliul Județean Neamț”, iar printr-un comentariu își puteau justifica opinia despre instituție. Aceste lucruri nu mai sunt posibile acum, după ce administratorul paginii a anulat această rubrică. O explicație ar fi aceea că foarte mulți nemțeni au acordat calificative slabe paginii Consiliului Județean Neamț, dar și comentarii care nu au fost pe placul conducerii. Astfel, în urmă cu mai bine de două săptămâni, când încă era liber la recomandări pe pagina de facebook a Consiliului Județean Neamț, din trei comentarii două erau negative, așa cum se poate vedea și în captura de mai jos. Bineînțeles, comentariile au fost însoțite de calificative foarte slabe (o stea, maxim două).

Acum, nemțenii nu mai au posibilitatea să acorde calificative paginii CJ-ului, iar singurele comentarii le pot face la postări. Însă, atenție, nu sunt acceptate orice fel de comentarii, cei care nu respectă regulile impuse de către administratorul paginii riscând să fie chiar blocați.

„În atenția utilizatorilor: Persoanelor care comentează injurios sau calomniator sau nu comentează pe tema subiectului din postare li se vor șterge comentariile sau, după caz, li se va bloca accesul la această pagină”, așa sună avertismentul administratorului.

Așadar, așa se explică de ce comentariile la postările de pe această pagină sunt toate laudative, mai ceva ca pe vremea Odiosului. „Bravo, domnule președinte!”, „Să ne trăiți, domnule președinte!”, „Succes!” etc sunt comentariile acceptate de administratorul paginii. Aprecierile negative sunt șterse imediat, așa cum s-a întâmplat și cu cele pe care le-am prezentat în captura de mai sus. De asemenea, nu putem sti câte parale face această instituție în ochii nemțenilor, și ne referim la calificativul în stele care a fost desființat. În aceste condiții, fără a se ține cont că critica poate fi și constructivă, pagina oficială a Consiliului Județean Neamț găzduiește numai postări și comentarii agreate, dar și foarte multe materiale promovate pe bani. Publici, normal!

(Sursa foto: capturi pagina Facebook/Consiliul Judetean Neamt)

Daniel MURARU

3 comments

  1. janel iosub 19 septembrie, 2018 at 17:07 Răspunde

    Lasa frate ca noi comentam aici ca si asa kktul ala de site il citesc doar pupincuristii din psd. Asa ca noi scriem aici unde citesc sute sau mii de oameni. In rest le tremura curul ca dragnea iese in suturi, iar arsene nu mai poate combina malaiul si numi persoane cu (***) in functii de ministrii, secretari de stat, mimoze, amante, inculpati si pokeristi care joaca la 7 capete! Un celebru proverb chinezesc spune asa: ” Soarele rasare, dar si APUNE”! Asa ca steaua voastra de nemernici a apus!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.