Ordin pe unitate la PSD: Cumpărați spații publicitare și lăudați-vă!

7
134

„Acum vreo două săptămâni, în cadrul unei ședințe care a avut loc la București, Liviu Dragnea le-a spus liderilor din teritoriu că trebuie să facă ceva pentru a schimba imaginea negativă a partidului, sugerându-le să contracareze cu ieșiri în presă. Le-a zis să cumpere spații publicitare în presă, acolo unde nu o controlează, pentru a-și prezenta realizările și pentru a lovi în adversarii politici. Li s-a sugerat să iasă pe șantiere și să arate că lucrează, că fac și că dreg! Iar faptul că-l vedem pe Tudose și pe liderii județeni ai PSD-ului mai mult pe teren este explicabil, atâta vreme cât este ordin de sus, de la Dragnea”, a declarat pentru atacul.ro un social democrat nemțean care a dorit să-și păstreze anonimatul.

“De fapt”, spune aceeași sursă, “nimeni nu face mai nimic decât să se laude cu lucrări, cele mai multe începute cu ani buni în urmă”.

Așa s-ar explica și avalanșa de postări ale președintelui Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene (PSD), ce sunt imediat preluate de mare parte a presei nemțene. În ultimele zile, Arsene s-a fotografiat în comuna Borlești, unde a inspectat lucrările la o grădiniță, pe DJ 155L, unde au loc lucrări de modernizare a drumului, dar și pe drumul care asigură accesul spre Sanatoriul Bisericani. Aici se lucrează atât la modernizarea drumului, dar și la rețeaua de alimentare cu apă și canalizare. Numai că prima licitație pentru aceste proiecte a fost realizată în urmă cu mai bine de doi ani. Așadar, vorbim de proiecte aflate în derulare, nu de proiecte noi, implementate de actuala conducere a CJ-ului. Iar exemplele pot continua. În ceea ce privește investiția de pe drumul de la Bisericani, au apărut deja voci care se întreabă cât de necesară era aceasta în condițiile în care drumul era asfaltat, iar acum se lucrează pentru a fi lărgit. Sunt milioane de lei care ar fi putut să fie folosite pentru reabilitarea altor drumuri județene, nu pentru modernizarea unuia care este deja asfaltat. Însă, dacă ne gândim la ce personalități locuiesc în zona respectivă, dar și la interesele unora care vor să-și valorifice terenurile pe care le dețin în zonă, găsim rapid răspunsul la întrebarea „de ce drumul de la Bisericani?”. Informațiile noastre arată că mai mulți politicieni nemțeni dețin terenuri pe care vor să le vândă la un preț cât mai bun. Și cum ar putea să crească valoarea acestora dacă nu prin asigurarea unei căi de acces moderne și a utilităților atât de necesare celor care doresc să-și construiască o casă. Sau, de ce nu, un cartier rezidențial.

Daniel MURARU

7 comments

 1. FLORIN 21 octombrie, 2017 at 19:22 Răspunde

  Acel drum trebuia modernizat.

  Zona este exceptionala.

  Acel drum avea o banda si jumatate.Era de secolul trecut.

  Foarte periculos mai ales in serpentinele alea daca veneau masini din fata.

  Sa nu exageram cu criticile.E un lucru bun.

  Ideea este sa se faca o reabilitare ca lumea cu rigole si canale de scurgere si nu in bataie de joc.

 2. Observator 22 octombrie, 2017 at 13:15 Răspunde

  Ideea este sa nu cadem in ridicol cu laudele desantate.Asta e parerea mea. Un presedinte de CJ, trebuie sa puna oamenii la treaba si domnia sa sa se ocupe cu lucruri serioase si demne de inaltimea functiei sale. Nu e nevoie de atata reclama, atata fb, atatea poze, atatea osanale. Toate acestea obosesc, uzeaza, poate chiar scarbesc. Presedintele nu e nevoie sa ‘impresioneze” privind in groapa aia , sunt ingineri, sefi de echipa, muncitori care sa o faca. Daca ar fi fost o singura secventa de acest fel, ok, a vizitat santierul. Da mereu fratilor? Ne doare capu de atata superficialitate si laudarosenie. Tara se duce pe zi ce trece la fund, noi dam prin gropi da ne laudam.De 28 de ani ne laudam ca papagalii cand un presedinte isi trage o poza langa o groapa cu asphalt. Oare cand ne vom vindeca de aceasta boala? Imi cer scuze pentru postarile anterioare, insa ajunsesem la limita cu nervii vazand ce spectacol insalubru se face pt ca domnul presedinte se uita intr-un sant. Rog adminul sa stearga postarile jignitoare la adresa d-lui Presedinte.

 3. Diana 22 octombrie, 2017 at 14:35 Răspunde

  Hienele rosii au confiscat si sarbatoarea femeilor de la tara si sarbatoare varstnicilor. Cand te uiti la ele te cuprinde o stare de dezgust. Arcan, Ursache si sleatca de pupincuriste gen Puica. Mi-e greata!

 4. constantin 23 octombrie, 2017 at 08:13 Răspunde

  atatea gogomanii cate spune puica nu am mai auzit pana acum.se lauda inainte de alegeri cu actele lui de vitejie dar nesemnificative pentru comuna.la mastacan ,satul cel mai mare din comuna, nu peste tot sunt drumuri satesti.pe la sovoaia(portaresti)si in alte zone cetatenii circula pe o carare ingusta sau prin parau.nici vorba sa se introduca in sat apa curenta.deci fiecare sa se descurce cum poate.pe arsene(amicul lui declarat-au trecutul comun)il plimba doar prin centru si pe la scoli.asfaltul turnat din vremea lui iliuta pe distanta mastacan centru-sovoaia ,chintinici s-a dus.acum se circula mai greu ca inainte de asfaltare.deci sa ne mai lase puica si arsene cu vrajelile lor de doi bani fiindca asa nu mai merge.ori facem lucruri serioase ori nu ne mai laudam aiurea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.