Un fost ofițer SIPI, membru în CA la Apaserv

6
182

Scandalurile s-au ținut lanț la Apaserv SA, companie ce se află în subordinea Consiliului Județean Neamț, disputa pentru controlul asupra societății atingând, la un moment dat, cote alarmante. Situația nu a fost încă tranșată definitiv în instanță, însă cei care controlează acum legislativul județean au reușit să impună noul Consiliu de Administrație. Vorbim de șapte membri, doi executivi și cinci neexecutivi, cei mai mulți dintre ei fiind apropiați de PSD, unii chiar posesori de carnet de partid. Victor Petcu Movilă, directorul interimar, a fost instalat cu sprijinul PSD, aspect valabil și în cazul lui Ioan Păcală. Chiar dacă cei doi aveau procese cu societatea Apaserv SA, acum, după ce au ajuns în fruntea ei, nu-și mai fac probleme în ceea ce privește cine va câștiga, mai ales că Serviciul juridic a fost măcelărit, iar o bună parte din munca juriștilor a fost preluată de către avocați angajați pe bani grei. Alături de Movilă și Păcală, în noul CA se mai află Mihai Dominte, Ioan Lăpușneanu, Ana Monda, Iuliana Onu-Năstase și Gheorghe Stanciu. Vă lăsăm pe dumneavoastră să analizați CV-urile acestora, care au fost postate pe siteul www.apaserv.ro, și să trageți concluziile.

Cert este că unii dintre noii membri nu au nicio treabă cu activitatea desfășurată de către Apaserv SA, aspect care confirmă rolul pe care l-a avut politicul în toată această poveste. Printre norocoși se află, așa cum am spus, și Gheorghe Stanciu, fost ofițer al Serviciului de Informații și Protecție Internă, cunoscut și ca fostul “Doi ș’un sfert”, care acum lucrează pentru Ionel Arsene, căruia îi este consilier personal.

CV-Stanciu

Iată că Stanciu, deși ieșit la pensie, încă are energia necesară pentru a duce în carcă atâtea responsabilități, pentru că, trebuie să recunoaștem, nu este deloc ușor să-l consiliezi pe președinte și, în același timp, să te ostenești pentru ca treburile la Apaserv SA, una dintre companiile cele mai vânate de către politicieni, să meargă ca unse. Pentru cine trebuie, evident. Iar la acest capitol vom reveni cât mai curând cu dezvăluiri explozive. Până atunci, oferim o informație conducerii companiei județene, dar și noilor membri din Consiliul de Administrație. Așa cum se știe, în fiecare vară, conducerea Apaserv SA recurge la debranșări acolo unde datoriile asociațiilor de proprietari sunt foarte mari. Deși este o măsură inumană să lași oamenii fără apă în perioada călduroasă a anului, Apaserv SA speră ca prin această metodă să-i facă pe rău platnici să-și achite din datorii. Problema este ca unele dintre aceste debranșări se fac în funcție de interese., adică unii, mai fraieri, rămân fără apă, iar alții, cu funcții prin PSD sau instituții publice, deși fac parte din aceleași asociații cu datorii, primesc în continuare apă. Se întâmplă în cartierul Dărmănești unde, spun sursele noastre, Apaserv SA a dispus sistarea apei la Asociația 104, cea care administrează blocurile C și D. Numai că măsura nu i-a afectat pe toți, iar două blocuri, C2 și C4, unde locuiesc niște persoane ce dețin funcții publice importante, au în continuare apă spre oftica celorlalți. O fi normal? Noi spunem că nu, așa că așteptăm și reacția noilor membri ai CA-ului, dar și a conducerii. Oare vor avea curajul să sisteze apa și la cele două blocuri amintite? 

Daniel MURARU

 

6 comments

 1. Un alegator 19 iulie, 2017 at 13:30 Răspunde

  Gheorghe Stanciu zis profesorul, cunoscut in bransa pentru ca-i plac mult bauturile spirtoase, adus in sistem pe usa din dos de catre binefacatorul lui, celebrul Ouatu. S-a zbatut ani la rand pentru a ajunge sef dar cururile politice pe care le-a pupat i-au promis dar nu l-au ajutat. Dupa iesirea din sistem, tot pe usa din dosul pravaliei a fost recuperat de fratele de gandire, Sosetica, caruia se preface ca ii asigura protectia contrainformativa.

  • Diana 19 iulie, 2017 at 14:39 Răspunde

   Pai Arsene ii face rau daca il trece de la spirtoase la ..apa. In plus, o sa se calce pe picioare cu altii care fac note pe la Apaserv. Iar la cat de priceput e, precis o sa creasca numarul si durata intreruperilor de apa. Dupa ce l-a umplut pe Arsene de note, culegatorul de barfe a devenit manager. Daca faci o lista cu specialistii astia politici de prin judet, iti dai seama ca nu avem cum sa progresam deloc.

  • Busuioc 19 iulie, 2017 at 20:07 Răspunde

   Da tu cum ai ajuns in sistem, nu tot pe aceeasi usa ca si domnul ? Nu tu ti-ai deconspirat colegii prin ziare? Ca sa nu mai vorbim de bauturile pe care le consumi tu… Rade ciob de oala sparta, mi-e greata de desteptaciunea ta.

 2. valisor 19 iulie, 2017 at 13:50 Răspunde

  Măcar e cioroi din ginta noastră, da… aprăpou la S-uri: (***cenzurat admin.) precedentă, adică tot de astăzi… bunixu a fost cumva ofițher în (*** autocenzurat, ca să nu se ia unii bolșevici de admin pe nedrept). Am zis deja că mai mult nu se poate, da uite că m-a trecut, nu m-am mai putut ținea și m-am slobozit.
  … ș-am plecat, că m-a strigat!

 3. constantin 20 iulie, 2017 at 06:48 Răspunde

  asta este diferenta intre arsene si munteanu.munteanu avea in anturaj oameni pe care ii cunoscuse dinainte de 89 in marea lor majoritate specialisti agricoli.arsene de mic a avut alt traseu.profesorul valu de la tg.neamt a facut referire la el.acum arsene aduce oameni din anturajul lui.deci nu trebuie sa ne mire povestea cu stanciu nici cu acel ministru ,nascut pe la bucuresti,evreu de origine si prezentat ca omul lui arsene si vicepresedinte psd neamt.nu conteaza ca omul nu a activat o zi la psd.dar arsene care are radacini adanc infipte in zona tg.neamt stie ca acest oras a fost infiintat de evrei, care si-au pus amprenta asupra zonei.tin minte si acum ca org.pcr tg neamt a fost activata de vre-o zece persoane din care 8 erau evrei.de aceea arsene a zis ca ministru in cauza este pe jumatate moldovean.din pacate s-au fericire asta ne va fi soarta in perioada urmatoare.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.