Primar în conflict de interese, numit consilier personal al primarului interimar

3
170

Este vorba de fostul primar al comunei Agapia, Neculai Nastasă, care și-a pierdut mandatul printr-o decizie definitivă și irevocabilă a Înaltei Curți de Casație și Justiție. Prin ordin de prefect, lui Nastasă i-a încetat mandatul de primar și a fost eliberat din funcție în data de 1 martie 2017. In locul lui a fost numit Mihai Vasiliu, viceprimarul comunei, cel care a fost declarat recent incompatibil de către Agenția Națională de Integritate. N-au trecut nici patru luni de când a fost destituit, iar oameni de bine au găsit soluția legală pentru a-l readuce în primărie pe Nastasă: „consilier personal” al primarului. Aceasta este funcția pe care Nastasă, aflat în conflict de interese, o ocupă începând de ieri în cadrul Primăriei Agapia. Este o funcție contractuală, însă foarte importantă în angrenajul unei primării. Vestea a luat prin surprindere pe majoritatea locuitorilor din comună, mai ales că, din ce am aflat, nimeni nu a anunțat că primarul interimar vrea un consilier personal. Mulți se întreabă, și pe bună dreptate, dacă nu cumva postul trebuia să fie scos la concurs.(D.M.)

Citeste și:

Prefectul a emis ordinul de incetare a mandatului primarului de Agapia

Adio, primărie! Neculai Nastasă, primarul comunei Agapia, a pierdut procesul cu ANI

SCANDALUL PĂȘUNILOR DE LA AGAPIA. PRIMARUL NASTASĂ, CONFLICTUL DE INTERESE ȘI JUSTIȚIA

Uluitor! Primar în conflict de interese, viceprimar în incompatibilitate

3 comments

 1. mihnea 22 iunie, 2017 at 22:43 Răspunde

  Singurul motiv pt care a facut acest pas este disperarea de a fi in zona de influenta a cheltuirii banilor primariei. Sper ca nu ne cred atat de prosti si nu intelegem ceea ce se vede din avion – disperarea. Cred ca cel care asigura functia de primar e un fel de Grindeanu de Agapia, care se va satura sa semneze cheltuirea banilor si sa nu beneficieze de niciun comision. In scurt timp vor aparea contondente.

 2. valisor 23 iunie, 2017 at 08:17 Răspunde

  Da, mai mult, eu cred că anume încă treabă cu Primăria, e vreo neîncheiată șeptică, poate în campionat, cu fostul vice. Ar fi interesant de văzut mâna curentă, dar și mâinile colaterale în desfășurare când coitus interruptus de către ANI.

 3. constantin 26 iunie, 2017 at 14:15 Răspunde

  nu cumva am facut si eu un comentariu?nu a intrat ca a fost caustic.nu uitati ca nastase a activat pe la png.asa incat cunosc personajul si nu dau cu presupusu.daca deranjez nu mai comentez…

  Admin.: Toate comentariile au fost aprobate, inclusiv al dumneavoastra. Daca ati facut un comentariu, sigur este la un alt text!

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.