„BOMBĂ” LA POLIȚIA MUNICIPIULUI PIATRA NEAMȚ. CINCI POLIȚIȘTI AU FOST REȚINUȚI DE DNA

2
1262

14-10-30-02-14-36big_piatra_neamt

În cursul acestei zile, procurorii DNA-Serviciul Teritorial Bacău au reținut cinci polițiști din cadrul Poliției Municipiului Piatra Neamț. Ar fi vorba de patru subofițeri și un ofițer, toți din cadrul Biroului Rutier. Cei cinci sunt acuzați de fapte de corupție și au fost conduși la sediul DNA Bacău pentru audieri. Conducerea Poliției Neamț a confirmat că DNA are în desfășurare o anchetă la Poliția Municipiului Piatra Neamț, însă a refuzat să ofere informații pe motiv că cei care sunt competenți în acest sens sunt procurorii anticorupție. Vom reveni!(D.M.)

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

2 comments

  1. valisor 9 noiembrie, 2016 at 17:12 Răspunde

    Da, am auzit și eu. Cică ar fi dat șpăgi câtorva mii de conducători auto ca să-i determine să nu mai depășească limita legală de viteză. Sau au luat… n-am înțeles prea bine… tot un drac.

  2. PARATH ION 9 noiembrie, 2016 at 17:41 Răspunde

    E ca la radio Erevan. Este adevarat ca tovarasul Ivan a cistigat o V
    olga ? Da , este adevarat dar cu mici amanunte. Nu este vorba de o masina Volga ci de o bicicleta Ukraina si nu a cistigat-o ci i-a furat-o…

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.