(ACTUALIZARE) COMISARUL ȘEF VIOREL ANDRONIC A FOST RIDICAT DE PROCURORII DNA

2
117

14-10-30-02-14-36big_piatra_neamt

Ancheta DNA, demarată la Poliția Municipiului Piatra Neamț, vizează mai mulți polițiști din cadrul Biroului Rutier. O echipă de procurori a ajuns în urmă cu câteva ore la sediul Poliției Piatra Neamț și a luat șase subofițeri și un ofițer la audieri. Surse demne de încredere ne-au declarat că ofițerul ridicat de către procurori este comisarul șef Viorel Andronic, fost șef interimar al Biroului Rutier. „Procurorii nu au oferit absolut nicio explicație vizavi de ancheta pe care o au în desfășurare. Au venit la sediu, i-au luat pe cei șapte polițiști și au plecat. Nu știm calitatea pe care o au polițiștii în dosar și nici faptele care li se impută”, ne-au declarat, sub semnul anonimatului, surse judiciare. Este clar că la mijloc avem de-a face cu o anchetă ce vizează fapte de corupție. Purtătorul de cuvânt al DNA ne-a declarat că cel mai probabil vom avea informații despre acest dosar în cursul zilei de mâine.

(D.M.)

2 comments

 1. valisor 10 noiembrie, 2016 at 09:05 Răspunde

  La această oră, conform Digi24, 7 reținuți 24 de ore și 7 sub control judiciar; zice că “jumătate di agenții de circulație”(?!?).
  DNA ar trebui să țină cont de vitregiile naturii (frig, ploaie) în care și-au făcut “treaba” respectivii. De fapt, nu! că au beneficiat de spor de risc; dacă 14 au riscat și n-au câștigat, mai sunt totuși unii între ceilalți care, deocamdată, au rămas cu câștigurile.
  În continuare aceiași debili, care nu ar mai fi trebuit să conducă un vehicul, pun în pericol viața celorlalți participanți la trafic. Polițiștii de la rutieră nu-și fac treaba noastră ci numai treaba lor.
  Așa ne trebuie, că suntem în aceeași oală a înclinațiilor cu cei spre care acuma arătăm cu degetul, dacă nu ne duce mintea să citim în esență semnale de alarmă ca articolul care a rupt aproape toată România în două (doimea de shmintiți și doimea de misheli) – aproape toată, deci nu toată, că dac-ar fi toată nu ne-ar mai răbda pământul, dar uite că ne rabdă. În loc să prindem subiectul ascuns în înțeles printre rânduri (Limba noastră-i o comoară/ În adâncuri înfundată(…)), ne-am țigănit umplând feisudebuci cu înjurături degeaba că cine ce șpăgi ia și tot fraieri am rămas că nu pricepem cine-s netrebnicii și, mai ales, cum și ce fac ei de ne determină la fapte de nedorit menținând viața amărășteanului sub nivelul decenței.
  Să ne fie rușine că avem un Imn degeaba, că nu ne mai deșteptăm odată și să le fie rușine nesimțiților cercetați acuma și care îi umplu nemeritat de rușine pe ceilalți care-și fac cu onestitate datoria, deci BRAVO celor din urmă!

 2. Alina 10 noiembrie, 2016 at 19:59 Răspunde

  Si peste cei din justiție când intra? Sau peste cei care ocupă funcții bugetare fara sa aibă habar ori care sa fi dat vreun examen pentru ocuparea postului si n-au hhabar…..când??? Se va termina cu “pilele”

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.