Mint și manipulează așa cum respiră. Dăncilă afirmă că PSD nu face campanie pentru referendum. Senatorul Manoliu face ce vrea el

3
435

În urmă cu câteva zile, aflată la Bruxelles, Viorica Dăncilă afirma în fața socialiștilor europeni că PSD nu va face campanie pentru a se lua o decizie sau alta la referendumul pentru familie, care se va desfășura în zilele de 6 și 7 octombrie. Premierul României a completat spunând că pesediștii au făcut doar acțiuni pentru a le explica românilor ce înseamnă acest referendum. Dacă am lua de bune zicerile Vioricăi, ar însemna că ceea ce face senatorul PSD de Neamț Dan Manoliu nu înseamnă campanie, ci acțiuni care le arată românilor ce înseamnă referendumul. Dacă analizăm afișul de pe blogul personal al demnitarului observăm că acesta face campanie pe față, cerându-le nemțenilor să voteze „DA” la referendum. Să înțelegem că senatorul Manoliu face ce vrea el? Nu are cumva dezlegare de la partid să se implice în campanie pentru referendum? Nu discutăm despre ceea ce înseamnă referendumul din 6-7 octombrie și cum ar trebui să voteze românii, pentru că fiecare va vota așa cum îi dictează conștiința. Vorbim acum despre ipocrizia unor oameni cu funcții din partidul de guvernământ, care spun una și alta fac. O posibilă explicație ar fi aceea că PSD Neamț vrea să obțină rezultate foarte bune la acest referendum, ordinul pe unitatea PSD fiind clar: cât mai mulți oameni la vot. Pentru asta, cei doi inculpați din fruntea partidului, Ionel Arsene și Ioan Munteanu, au făcut o ședință cu membrii CEx în care s-a discutat și despre organizarea pentru referendum. Nu în ultimul rând, zvonul că Viorica Dăncila va veni la Neamț într-una din zilele de 6 sau 7 octombrie este explicabil în condițiile în care organizația PSD Neamț vrea să fie fruntașă pe țară. A se citi număr mare de nemțeni la vot. Iar toate astea sunt absolut necesare pentru Ionel Arsene și PSD Neamț care au nevoie de o imagine cât mai bună la centru. 

Daniel MURARU

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

3 comments

  1. mihnea1 5 octombrie, 2018 at 20:01 Răspunde

    Nu vor merge foarte multi la vot, dar vor falsifica rezultatul final. Dle Muraru, pe cand ne informati si pe noi despre stadiul dosarului penal in care senatorul este inculpat dupa ce a omorat un om? Gurile rele spun ca venea baut de la Roman, intr-o dimineata, si a intrat cu masina pe contrasens si a omorat un om necajit care merge pe o bicicleta la munca. Va rugam frumos sa investigati si sa ne informati (e doar o rugaminte; poate asa isi va pune intrebari si procurorul daca vede ca presa se intereseaza). Oricum, pentru uciderea acelui nevinovat, betivanul de Manoliu va plati in fata lui Dumnezeu.

  2. valisor 6 octombrie, 2018 at 11:36 Răspunde

    La vot merg, numai că nu după părerea mea ci după cum vrea ei, trei categorii de… poziții… sau… ceva, dar nu zic că e bun de mers sau că nu și nici despre mine că ce fac sau ce aștept. Deci merg cei despre care se povestește în propoziție, apoi susținătorii, condiționat sau necondiționat susținători, ai PSD&clica și, ultimii (dar nu cei din urmă, după cum se uzurează a se spune), cei care neînțelegând ce e aia a face frecție la un picior de lemn se tare îngrijoresc de ce ar putea să ese din compunerea celorlalte două categorii. Sunt curios dacă m-am ginit sau doar mă dau mie prea deștept.
    Nu cred că palida mea opinie ar avea vreo gravitație în minusculul nostru univers de a’ș’mâni, așa că zic că acest comentariu ar putea să trece așa, cu procedura deja pornită, ca să recitesc și să pot să mă compar pe eu, căscatul de săptămâna viitoare, cu mine, „analisticul” de azi. Poate?

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.