6 responses

 1. Ionela
  septembrie 17, 2018

  ARSENE VALUTISTUL! ARSENE BISNITARUL !!!!!!!!!!!!!!!

  Răspunde

 2. janel iosub
  septembrie 17, 2018

  Pai la ce sa se inghesuie daca toate contractele se dau cu dedicatii, vezi cazul lui vlase ginel. Nu vedeti ca inculpatii si puscariasii fac legea in judetul nostru?! Procurorii nostrii sforaie bine merci pe 200 de milioane de lei lunar….ce le pasa lor de coruptie, evaziune samd?! Somn usor….familiei traditionale nemtene!

  Răspunde

 3. constantin
  septembrie 18, 2018

  Daca drumurile si podurile ar arata ca acum 30 de ani inca ar fi bine.Am mai facut mentiunea ca la podul de la Preluca din anul 2015 nu a fost nici o restrictie de tonaj.Niciodata nu am vazut pe cineva ca opreste o masina peste tonaj si o trage pe dreapta.Toti au functionat in complicitate si acum noi suferim cu totii.Nici acum cand se circula pe o bucatica de pod si sunt pericole eminente de a te duce peste lucrarea in curs nu exista restrictie de circulatie.Sa nu uitam ca acum 30 de ani cimentul se transporta pe calea ferata iar busteanul il prelucram noi si nu il plimbam pe sosele.Se stie ca presedintele nostru este expert in trucarea licitatiilor si castiga numai cine trebuie(a trecut pe la el).Deasemenea sa nu ne mai batem capul cu Arsenie sa fie corect fiindca el este neam de negustor de la GRUMAZESTI.Inaintede 1989 omul de la Grumazesti nu putea dormi noaptea daca nu a facut un ghiseft de minim 100 lei in ziua ce a trecut.Acum capitalismul salbatic a ridicat stacheta si ni se pune pata pe milioane de Eu.Asta este mentalitatea omului si este fara leac.Inchipuiti-va ca Arsenie la relatia lui cu Dragnea chiar ar dori sa faca ceva pentru comunitate;imediat drumurile judetene, mai ales spre DURAU AR FI FOARTE BUNE.dAR SA NU UITAM CA ACOLO AU FOST CONSTRUITE SPATII DE FOSTUL LUI DUSMAN,Dumnezeu sa-l odihneasca,si din aceasta cauza ne pedepseste pe toti sa circulam aiurea in zona.Acesta este omul nou construit de capitalismul salbatic si de cumetrie.

  Răspunde

 4. FLORIN
  septembrie 18, 2018

  Topul institutiilor care trebuie desfiintate in Romania fara a afecta siguranta cetatenilor:

  1.Parchet/DNA
  2.SRI
  3.IPJ
  4.DIICOT

  Cu miliardele de euro economisite putem face infrastructura in toata tara chiar daca se va face cu preturi umflate si spagi.

  Macar se va face ceva.

  Altfel,cu institutiile de mai sus praf de coruptie si populate numai cu analfabeti si oameni fara caracter… platite absolut degeaba… nu o sa avem nici infrastructura si nici anchete serioase.

  Nu mai spun ca trebuie sa platim pensii speciale de la 50 de ani!!!!(ce bataie de joc la adresa noastra) acestor paraziti care de 28 de ani au patronat si compus statul mafiot in care traim.

  Răspunde

 5. FLORIN
  septembrie 18, 2018

  Nu se inghesuie la licitatie deoarece firmele serioase sunt avertizate sa nu sa bage de catre mafiotii din CNAIR asa cum s-a intimplat si cu licitatia pentru podetul de la PRELUCA.

  Daca nenorocitii din institutiile platite sa pazeasca cum sunt cheltuiti banii publici si-ar fi facut treaba ar fi fost deschisa o ancheta vizavi de toata procedura si incredibilul fapt ca nimeni nu a participat la primele 2 licitatii.Asa ceva este IMPOSIBIL.

  Reparatia acelui podet nu costa mai mult de 30-50.000 euro.Restul sunt spagi.Asa se fura jumatate din bugetul acestei tari.

  Cit este de complicat sa te duci pe urma banilor acestei firme din Bacau care a cistigat licitatia,care nu a terminat podetul la timp,nu a fost penalizata,nu i s-a oprit garantia de buna executie…NIMIC.Au venit mafiotii de la ISC pentru a acoperi aceasta firma cu schema clasica,alta solutie tehnica….acum cind comentam nu este nimeni arestat de la ISC…pai ce mai vreti?

  Nu este nici o ancheta la CNAIR in toata Romania.NICI una.ZERO.

  La ministerul unde se fura cei mai multi bani nu sunt anchete ale DNA-lui.

  Ce dovada mai vreti ca toate aceste institutii sunt inutile si lucreaza impotriva cetatenilor acestei tari?

  Răspunde

 6. valisor
  septembrie 19, 2018

  Florine, în cazul unui pacient de neînlocuit, România adică, metastazele nu se tratează cu “poparină, groparină și parastazol”, așa cum vine la pachetul tău într-o premiză majoră ridicol de săracă în cunoștiințe sociopolitice și alte haluri și mai sofismicate! Dar tu știi că așa e de fapt, numai că cam îmi pare mia că ții cu ursu și jocul tău e rol în jocul criminalilor care ce tocmai desființează România pentru că noi, românii, nu știm să ni-i defecăm în budă.
  Neînghesuiala nu e ceva ca o consecință a prostiei, ci decât o pistă falsă foarte intenționată, o complicație aburitoare pentru populime, o sforicică perversă într-un mare nod gordian bigudită “din tehnică” în teatrul pseudoproletar al tâlhăriilor bolșevice.
  Decât desființare, FURCI ȘI TOPOARE! Adică un fel de viceversa.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop