3 responses

 1. valisor
  august 9, 2018

  Poate că ar trebui să lăsăm puțin deoparte aspectul “bani din jmekerii” și să fim antene doar la îmbunătățirile aduse de aceste achiziții în Sistemul Național de Sănătate. Din proprie experiență, dar și mai mult din auzitele, de la alții, cărora s-a întâmplat să mă smiorcăi despre ale mele, tehnici și dotări moderne, specializări prin străinătăți deștepte, dar și multe alte progrese în Sănătate, au dus nu la salvarea mai multor vieți ci la mai multe pierderi și încă cu cruceală din partea medicilor că “cum naiba de-a crăpat?!”. Deci banul e aici ochiul dracului dar și coada lui! Ar trebui ca hoțiile din sănătate să fie privite și ca circumstanțe agravante la faptele de corupție de puterea penală a respectivelor hoții… ăăă… o aplicație tautologică pe care magistrații o știu pătrunde dacă chiar urăsc urâciunile lui “Toadirel”. Of,of,of! al meu ș-a lu orcuie ar mai avea nevoie de intervenții de urgență.

  Răspunde

 2. V.Vasile
  august 9, 2018

  Cum mai lasau unii parveniti telefoanele in masini, pentru a discuta ,,afaceri,, din banii publici desigur,pe dealuri, departe de urechile curiosilor, mai ,,dragii mei nemteni,,…
  Trag nadejde ca poate cineva, cu timpanul sensibil, a auzit propunerile ,,de afaceri,,ale unor jigodii care cica, au proiecte benefice urbei.
  Turcul are o vorba, hai sictir.

  Răspunde

 3. FLORIN
  august 11, 2018

  Asa cum banuiam in spatele tuturor hotiilor colosale din aceasta tara este statul paralel format din SRI/DNA/IPJ/DIICOT/PARCHET adica toate institutiile de siguranta din aceasta tara.

  Asa cum banuiam aceste institutii incompetente,deprofesionalizate si corupte se ocupau si se ocupa NU cu siguranta cetatenilor ci cu delapidarea bugetului acestei tari in folosul material propriu si al gastilor de securisti mafioti aflati la conducerea acestei tari.

  Nu e nici o surpriza.Asta se vede dupa cum arata aceasta tara.

  Praf si pulbere.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop