7 responses

 1. Gabi
  februarie 26, 2018

  Dacă iernile nu mai sunt ce-au fost cândva… Dar dacă vrei, poți!

  Răspunde

 2. FLORIN
  februarie 26, 2018

  Nu vedeti ca nimeni nu ancheteaza nimic in acest oras?

  A fost distrus dealul Cozla,au fost defrisate zeci de hectare de padure si lemnul vindut pe nimic,au fost construite niste cocioabe la preturi exorbitante,a fost distrus drumul din piatra cubica construit acum 100 de ani,a fost ”reabilitat” dealul Cozla cu niste canale/rigole inutile si mizerabile ,a fost distrus observatorul de pe Cozla,numai hotii pe fata toate cu scopul de a fura bani.

  ZECI DE MILIOANE DE EURO FURATI

  Nu este NICI o ancheta.

  DNA-ul ancheteaza politisti de la circulatie si citeva spagi.

  Nu exista lupta impotriva coruptiei.

  Doar praf in ochii prostilor care se multumesc cu firmituri si circ de 2 bani.

  Cu institutii praf de incompetenta si coruptie nu ai cum sa faci anti-coruptie.

  Răspunde

 3. V.Vasile
  februarie 26, 2018

  Domnule primar, unde erai si ce functie indeplineai cand s-au pus bazele acestui maret proiect, nu a avut la baza calcule economice si atunci ?
  Poate dai publicitatii cine este initiatorul privind achizitionarea de aparate pt. fitness din banii alocati drumurilor, in timp ce noi, ne rupem masinile…,

  Răspunde

 4. Stefan
  februarie 26, 2018

  Daca ramanea doar telescaunul initiat de Rotaru, era suficient!„Tunurile” mari s-au dat la Telegondola, amenajarea partiilor, etc.!Sigur, Pinalti e principalul vinovat, dar eu as zice ca responsabili sunt si onorabilii cetateni care l-au votat pe „Sarmala” inclusiv in 2012 cand se stia deja ca partia Cozla e o mare teapa!

  Răspunde

 5. Videoton Szekesfehervar
  februarie 26, 2018

  O gaura neagra perpetua .Singura solutie, cautat client ( desi greu de gasit ), si demontata atat gondola cat si restul aiurelii de acolo .
  Din banii luati cumparat puiet si reimpadurit locul .

  Răspunde

 6. Andrei
  februarie 27, 2018

  Partia Cozla are si cota foarte mica si expunere estica. asa o tampenie nu s-a mai vazut. Cine a facut si aprobat studiile de impact si fezabilitate impreuna cu proiectantul si terminand cu edilii ar trebui trasi la raqspundere. Cel mai lung sezon a fost 2012 cand partia a rezistat cu greu pana la 14 martie , dar si atunci din pdv financiar a fost in gaura. Este un proiect nascut mort si asa o sa ramana .

  Răspunde

 7. Dragos C.
  martie 5, 2018

  Pentru cei de mai sus, inclusiv “blogerul” care nu au schiat niciodata: partia e la est, adica insorita dimineata dar nu incalzita. daca era la sud era rau. la nord sau vest ar fi fost intunecata. locatia si orientarea a fost stabilita acum peste 40 ani. Toate partiile din zona sunt la aceeasi altitudine, toate au fost functionale in sezonul 2018. Din 31 ianuarie si pana azi, 5 martie, a fost zapada destula de schiat fara sa fie nevoie de tunuri, trebuia doar pornit telescaunul si plimbat cu ratrack. Ca sa fie rentabila partia cand se folosesc tunurile, trebuie sa plateasca 120 clienti. in 2012-214 rata de plata la telescaun era de 20%. restul mergeau gratuit.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop