Nici de DNA nu le mai este frică. Umplut cu pile, Complexul Vad-Dragomirești mai pregătește un loc călduț pentru nora unui om politic

0
3068

 

Despre Complexul Vad-Dragomirești, aflat în subordinea Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Neamț, atacul.ro a scris nenumărate articole, de la numărul mare de angajați care au încasat lefuri luni la rând fără ca în centru să fie vreun pacient internat, până la achiziții și angajări pe pile. 

Deși aceste aspecte fac acum obiectul unei anchete a procurorilor de la DNA Bacău, nu i-a speriat deloc pe unii care continuă, după cum spun sursele noastre, să facă tot felul de manevre ce au drept scop angajarea unor pile politice. Sursele noastre arată că, în aceste zile, este pregătit terenul pentru o nouă angajare aranjată. Ar fi vorba despre nora unei persoane publice care a tras sforile să i se facă loc la Complexul Vad-Dragomirești. Probabil, locul de muncă este excelent, pentru că, de ceva vreme, în același complex lucrează și soția persoanei publice care acum vrea să-și angajeze și nora în același loc. Manevra ar beneficia de sprijinul unui coleg de partid al tatălui socru, politician cu experiență și cu funcție importantă.

Dacă tot s-a apucat DNA-ul de anchetat, poate reușește să împiedice această nouă mârșăvie aflată în faza de pregătire.

Complexul Vad-Dragomirești este plin de pile, de la amante, iubiți de foste soții la fii și fiice ale unor oameni cu funcții din administrația județeană. Aceste aspecte sunt cunoscute atât la nivelul conducerii DGASPC, dar și la cel al Consiliului Județean Neamț.

Procurorii verifică, printre altele, dacă concursurile în urma cărora au fost angajate persoanele menționate au fost făcute cu respectarea legii. Este greu de crezut că cei prinși în această horă și-au permis să greșească, mai ales că printre ei se află oameni cu experiență în măsluirea angajărilor.

D.MURARU

Citește și:

DNA-ul calcă pe urmele Atacul. Angajările și achizițiile de la Complexul Vad-Dragomirești, verificate. Unii au intrat subit în concediu

 

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.