Angheluță, numit director interimar la Apa Serv. A mai ocupat aceeași funcție între anii 2017 și 2020

3
2768

Vlad Angheluță, fost prefect de Neamț, fost administrator public al județului Neamț, fost prieten al fugarului condamnat Ionel Arsene și bun prieten al lui Vasilică Harpa, primarul orașului Târgu Neamț și președinte al PSD Neamț, a fost numit în funcția de director general interimar la compania județeană Apa Serv SA. Angheluță a mai fost director al companiei Apa Serv între octombrie 2017 și februarie 2020 când, spun sursele noastre, a intrat în dizgrația infractorului Arsene. Despre revenirea lui Angheluță la Apa Serv se vorbește de când Bogdan Mușat, fostul director, a fost destituit din funcție, în data de 18 mai. Angheluță, care vine de la Târgu Neamț, de pe funcția de director executiv la Direcția de Asistență Socială a orașului Târgu-Neamț, este un apropiat al lui Harpa. De altfel, Angheluță, Harpa și Arsene au fost prieteni multă vreme, până când Angheluță și Arsene s-au certat. În acest sens, circulă mai multe legende prin târg.

Alături de Angheluță, la Apa Serv SA a fost numit director tehnic Andrei Păvăleanu, care a mai lucrat la această companie până în ianuarie acest an.

Revenind la numirea lui Angheluță la Apa Serv, trebuie spus că acesta a preluat compania într-o perioadă foarte grea – firma a înregistrat o pierdere de peste 2 milioane de euro anul trecut, iar POIM-ul a fost ratat. Adică cele peste 300 de milioane de euro, fonduri europene, care ar fi trebuit să le investească în mai multe localități din județ, în alimentări cu apă și rețele de canalizare. În plus, compania înregistrează pierderi în rețea de peste 70%, iar din această cauză locuitorii din mai multe localități suferă.

Foto: Vlad Angheluță și Daniel Vasilică Harpa

D.MURARU

Angheluță a ratat șefia Apa Serv. Ce punctaj a primit

Cine face naveta de la Târgu-Neamț ca să conducă Biroul pentru Protecția Animalelor din Consiliul Județean?

Dezastru! Apa Serv, cu un picior în groapă. Pierdere financiară enormă. Rețelele-s ciur

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

3 comments

 1. Papagalul 1 iunie, 2023 at 07:14 Răspunde

  Angheluță a fost dat afara de incompetent…sa înțeleg ca intre timp a devenit competent sa poată conduce compania? Dea rasu plansu in țara asta…

 2. Plai cu boi 1 iunie, 2023 at 08:12 Răspunde

  Pavaleanu a lucrat in continuare la apa serv, nu până în ianuarie.
  Zi de zi, doar l-au făcut consilier al directorului, cu același salariu.
  A păstrat vie flacăra distrugerii acestei întreprinderi care altădată avea și servicii ieftine și de calitate.
  Dar cu oameni pregătiți, ca inginerii Vulpe, Stefan, Mancas, sau Mircea Dascălu.
  Aceștia au construit și dezvoltat infrastructura de apă, de exemplu cea de a doua alimentare a orașului, uzina de apa de la Bâtca Doamnei, in 94, rezolvand o problema stringentă atunci .

 3. Constantin 3 iunie, 2023 at 13:44 Răspunde

  Noroc cu desteptii de la Tg. Neamt ,altfel ramaneam fara apa.Oare PSD Neamt cat mai reincalzesc ciorba cu cadre.Tot ce este functie babana imediat o ascunde militianu.P.Neamt nu a fost in stare sa dea un presedinte filialei psd.Nu este mai bine sa-si dea toti demisia.Alegeri 2024 fara psd.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.