Angheluță a ratat șefia Apa Serv. Ce punctaj a primit

5
1837

Considerat un apropiat al lui Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, Vlad Angheluță (foto), directorul general interimar al companiei județene Apa Serv SA, a ratat concursul pentru ocuparea funcției în care se află de peste doi ani. Cei doi candidați, Vlad Angheluță și Alois Doboș, au obținut sub 70 de puncte la proba interviului, așa că ambii au fost respinși. Angheluță a obținut 63 de puncte, iar Alois Doboș – 41,75 puncte. Candidații pot depune contestații dacă vor, bineînțeles, până mâine la ora 16.00. Anunțul este semnat de membri Comisiei de concurs, respectiv Doru Conache Gavriliu, Iuliana Năstase-Onu, Ana Monda și Ioan Lăpușneanu.

Inițial, în cursa pentru șefia Apa Serv s-au înscris 4 candidați, însă, după analizarea dosarelor, doi dintre ei, Neculai Ivanov și Marius Afemei, au ieșit din concurs pe motiv că nu au întrunit condițiile de participare la concurs.

Interesul pentru ocuparea acestei funcții este de înțeles, din moment ce câștigătorul va încasa un salariu de aproape 10.000 de lei/lunar, o leafă care nu este la îndemâna oricărui salariat. În suma amintită nu intră alte privilegii, adică banii de protocol sau de transport etc.

Cum compania nu traversează o perioadă tocmai bună, pierderile în rețea sunt de 70%, clienții sunt nemulțumiți etc, cel care va ocupa funcția nu va avea o sarcină ușoară. Deocamdată, rămâne de văzut dacă cei doi candidați vor contesta rezultatul concursului, iar dacă da, ce va urma.

(Sursa foto: Facebook/Vlad Angheluta)

Daniel MURARU

Citeste si:

Pierderi de milioane de metri cubi de apă numai în Piatra Neamț. Directorul Angheluță confirmă furturile 

Movilă de la Apa Serv, sacrificat în numele prieteniei lui Arsene cu… Angheluță

Bătălie acerbă pentru funcția de director general al Apa Serv SA. Câți candidați tânjesc după leafa de 10.000 de lei/lună

 

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

5 comments

  1. V.Vasile 4 februarie, 2020 at 10:00 Răspunde

    Ce ai facut Bobita, cu specializare platita la locul de munca de peste 24 luni x >10.000 lei si nu te califici ? Este un fel de normalitate ,,dragii mei nemteni,, intre concurs si numire….
    Da, nu disperati ca mai sunt valori pe la companie, unul cu 3 facultati care, cand arunca ciocanul, il cauta pacala o saptamana cu masina de serviciu , mai este un ,,tehnic,, care vede pierderile de apa, ca pe o normalitate , deci compania este pe maini bune….

  2. Ailincai 4 februarie, 2020 at 12:24 Răspunde

    Teatru de prost gust. Angheluta stie ca nu e capabil sa ocupe scaunul de manager intr-o companie adusa de politicieni ( in special psd) pe marginea prapastiei si de aceea s-a cerut afara. va ocupa in schimb un loc confortabil intr-o alta institutie fara probleme financiare , adica va fi platit regeste dupa pregatirea sa de contabil la casa de copii…
    Probabil ca la Apa Serv cva fi numit un fraier psd ist inconstient sau, mai degraba, mortul va fi plasat in curtea PNL. Iar PNL, printr-unul gen Ivanov, care va fi albit cu ARIEL, va mai suge nasul mortului pana la ingropaciune.
    Sa aveti o zi frumoasa!

  3. Ailincai 4 februarie, 2020 at 15:00 Răspunde

    Da, V. Vasile aola „tehnic” da, stie orice-l intrebi. El si Ion Rotaru sunt enciclopedia nescrisa a judetului Neamt. Doar nu intamplator l-a priponit Ion acolo.

  4. Ailincai 4 februarie, 2020 at 15:05 Răspunde

    Ca doar de o viata asteapta bietul sa -i zica si lui cineva in viata asta macar o data „general”(***). Poate ca „general” va iesi si el macar o data pe zi din birou, ca acum nu iese decat daca il necajeste vreo (***), in rest e lipit de calculator.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.