Arsene, pus la zid de fostul lui profesor de istorie: „Unul dintre cei mai slabi elevi ai mei, bișnițar mărunt și, poate, și informator al fostei Securități”

6
37585

Vălul Năstăselu

Vorbim de Ionel Arsene, care nu este un caz accidental în istoria actuală a României, ci este episodul care întărește regula. Ca să poți pleca din România înainte de condamnarea definitivă, trebuie să fii în sistem, adică să fii unul din marii corupți și hoți ai acestei țări în care nimic nu este normal.
Am mai scris și am avut mai multe emisiuni televizate despre acest specimen umanoid, semianalfabet, valutist „supraveghetor„ al germaniștilor noștri prin Germania și Olanda, unul dintre cei mai slabi elevi ai mei, bișnițar mărunt și, poate, și informator al fostei Securități. Aproape semianalfabet, avea toate calitățile pentru a deveni un stâlp politic după 2010-2015, mai ales după ce l-a cunoscut pe Liviu Dragnea, care l-a făcut al doilea om în stat. Protejat de faraonul de Teleorman, care i-a dat sume mari de bani de la guvern, Ionel ajunge mare șef și, având psihologia flămândului, trage mulți bani din sumele generoase date de Dragnea, o parte ca parandărăt, o parte pentru el, iar ce a rămas pentru investiții.
După ce a ajuns jupânul județului Neamț, Ionel de Grumăzești a devenit JOHN de Neamț, urmașul lui Ștefan cel Tare, care a fost la „mititica”!
John de Neamț a rupt fondurile acordate, s-a acoperit de poduri din polistiren, de drumuri care o iau la vale, de lucrări nerealizate, dar plătite cu sume fabuloase, asta cu complicitatea unor colaboratori cu firme fictive sau falimentare, a unor partide cu diverse culori politice, ce mai contează culoarea când banii curg ?
Înainte cu câteva zile de a fi condamnat definitiv, John a fost lăsat să plece din România și, cu siguranță, statul român nu va cere extrădarea lui, pentru că poate vorbi și atunci ar cădea mulți.
Fie că sunt pesediști, liberali, auriști, useriști și alți rahați, pentru a urma linia politică actuală idioimbecilă, recomand cu căldură un urmaș demn al lui John Arsene la consiliul județean, cunoscutul Zoro din Târgu-Neamț, știe să scrie și să citească, iar între el și Arsene este diferență doar de greutate și de înălțime.
Și, bineînțeles, de bani!

Prof. Vălu Năstăselu

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

6 comments

 1. Falconeti 12 martie, 2023 at 18:22 Răspunde

  E foarte tragic ce spune Domn Profesor, când o să iasă la suprafață oameni corecți, când o să scăpăm de aceste jigodi, toți parlamentari PSD de Neamț sunt semianalfabeți, și când te gândești că au câștigat alegerile in județ. Oameni buni haideți să ne trezim o data, trebuie făcut presiuni pe ei sa fie pe liste oameni integri, oameni din producție care au avut afaceri corecte și au dat hrana la familiile acestui județ, trebuie să arătăm ce au făcut acești golani, săi luom exemplu lui Domnul Muraru, că avem la dispoziție telefonul, sa fim un popor de jalbagii, să arătăm derapajele lor, Ginel ia corupt pe toți Președinți de Consiliu Județean, 4 ani pe Pruteanu,4ani pe Tarata,7 ani cu infractorul de Arsenie, și Pruteanu a fost condamnat,sa nu uitam. Acest Gino a făcut o caracatița că în Italia în administrațiile locale,avea omul lui în Primarii,care îi aranja licitațiile și nu mai venea nimeni,erau contracte cu dedicații la mai multe primării,că, Alexandru cel bun,Dămuc,Rediu,Borlești,Cândești,Piatra Șoimului e.t.c,nu mai vorbesc de C.J Neamț, acuma îl corupe și pe Carabulea,sparge tot orașul , atenție Domn Carabulea,cred că vrei sa te muti in italia

 2. FLORIN 12 martie, 2023 at 18:36 Răspunde

  Faptele pentru care a fost condamnat Arsene nu fac referire la cele mai mari hotii din istoria acestui Judet unde s-au sifonat sute de milioane euro pe lucrari in bataie de joc si in mare parte inutile in sate si comune parasite doar cu scopul de a fura.
  Si s-au furat zeci de milioane de euro.
  De lucrarile inutile facute se va alege praful in 2-3 ani.
  Faptul ca nu sunt nici un fel de anchete referitoare la mega hotiile din PNDL arata gradul maxim de complicitate si coruptie din statul esuat mafiot Romanica condus numai de securisti hoti si prosti care i-au asigurat si ii asigura spatele acestui neica nimeni care altfel nu avea cum sa ajunga presedinte de CJ.
  Numai oameni cu istoric de impostori si hoti,cu dosare penale inchise la comanda,pastrate pentru santaj si trafic de influenta,numai acesti oameni ajung in functii publice de conducere in aceasta tara.
  De aia nu se poate face nici o reforma a statului securisto specialo mafiot cu aceasta clasa politica corupta si santajabila aflata in subordinea celor mai prosti,corupti si incompetenti ”securisti” din lume care si-au distrus si jefuit propria tara,securistii de Romanica care ies la 40 de ani la pensie mai mare decat salariu.
  Numai in tara prostilor este posibil asa ceva.

 3. Basarab panduru 12 martie, 2023 at 18:38 Răspunde

  Exista o firma de consultanta, in zona licitațiilor ,care are contracte cu Primăriile și aranjează că lucrările sunt ghidate la firmele agreste de Arsenie, e fost subaltern de a lui Ginoo

 4. Manu 13 martie, 2023 at 09:30 Răspunde

  Ha ha ha toti va dati cinstiti dar daca ati avea ocazia ati fura de ati rupe. Indiferent ca este John de la neamt sau ionel de la grumazesti este un super smecher plin de bani si toti invidiosii acum vor sa l dea la politie im italia hahahaabravo lui

 5. ion 13 martie, 2023 at 10:46 Răspunde

  bai manu daca poti spune bv lu (***) ala cu frunte de (***) si fata de (***) esti la fel ca el poti sa te iei de mana cu (***) arsene. marele smecher unde statea
  tu crezi ca toti au in capatani numa bani . o sa dea (***) cu tot cu bani lui (***)

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.