”Cum este posibil ca Victor Orban să susțină aberații periculoase tocmai în România, iar organele statului român să stea pasive?”

3
1384
 

Este deșert, atât la nivelul solului, foarte periculos, dar trecător, căci anul viitor nu cred că mai poate fi la fel și câteva ploi pot schimba situația, dar deșertul moral și politic este mult mai distrugător și cu o durată ce pare permanentă Efectele sale sunt devastatoare și pot duce la dispariția țării, ca entitate teritorială, căci națiunea și poporul român mai există doar în mintea și sufletul unor idealiști, dar și aceștia sunt blamați de organele unui stat corupt, ticălos, mincinos și impotent, atunci când ar trebui să facă ceva util.
Nu mai știu în ce țară trăim dacă premierul Ungariei vine în România și, de la Tușnad, ține un discurs anti UE, deci și anti România, anti NATO, antidemocrație și pro Putin. Dar ce este mai grav, discursul lui a fost de un rasism care amintește de nazism, cu rasa maghiară pură, care nu se va amesteca cu celelalte rase căci trebuie să rămână curată.
Un asemenea discurs trebuia repede și cu duritate combătut mai ales de partea română, căci pe teritoriul României a avut loc evenimentul, în inima Transilvaniei.
Foarte grav a fost faptul că un român a fost săltat de jandarmi, pentru că a scris pe un afiș că Transilvania este pământ românesc și l-a deranjat pe cel venit de la Budapesta.
Reacția guvernanților români a fost la început o tăcere absolută, apoi, târziu, o luare de poziție debilă a unui homunculus de la București, cică ar fi ministru de externe în acest guvern format din mitomârle, o subspecie umanoidă apărută în România și care a căpușat toate organele statului și le distruge cu viteza luminii.
M-am întrebat și eu cum este posibil ca Victor Orban să susțină aceste aberații periculoase tocmai în România, iar organele statului român să stea pasive?
Păi, tocmai că aceste mitomârle imbecile, analfabete și iresponsabile nu știu să vorbească coerent și logic românește, ca să nu se facă de cacao, evită să spună ceva pentru a nu declanșa un conflict diplomatic.
Sunt sigur că niște maimuțe s-ar descurca mai bine și, din păcate, o să ne fie tot mai dor de Dăncilă și de Câțu, căci răul va fi înlocuit și de ceva și mai rău!
Ciudată această scară a valorilor în România în care inteligența și normalitatea au fost înlocuite cu hoția, prostia, imbecilitatea și idioțenia!
(Sursa foto: digi24.ro)
 
Prof. Vălu Năstăselu

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

3 comments

  1. Didi 28 iulie, 2022 at 22:37 Răspunde

    Domnule profesor sunteți un om deosebit si mereu ați fost un patriot. Nu mor caii când vor câinii, sunt în mijlocul țării din fericire

  2. Titi 28 iulie, 2022 at 22:40 Răspunde

    Ciudată zi, mereu era circ prin oraș de 28 iulie,ziua ambulantei. Azi ziarele nemtene tac,nu fac valuri căci la Neamț ar trebui să se sărbătorească Ziua Șpăgii ambulante- rusinică presei cumpărate! Nu i cazul ziarului Atacul, apreciez ca mereu publicati toate mesajele.

  3. Tetelu 31 iulie, 2022 at 21:23 Răspunde

    Asa cum este posibil ca Suceava sa aiba un UPU ca in filme SF, Botosani azi a inaugurat un UPU nou…..Neamt nimic, Arsene nu ti e rușine? Este posibil prin corupție și santaj să fim umiliți cu toții, inclusiv de minorități. Upu Piatra-Neamt este un apartament cu 4 camera…ireal!

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.