Primarul Rotaru, pus la punct de secretar: proiectul cu dedicație pentru mama adjunctului de la Camera de Conturi, scos de pe ordinea de zi

0
2925

Proiectul de hotărâre inițiat de primarul Ion Rotaru, cu beneficiar direct mama lui Teodor Feraru Rusu, adjunctul de la Camera de Conturi Neamț, a fost retras de pe ordinea de zi a ședinței de ieri a Consiliului Local Alexandru cel Bun. Asta s-a întâmplat după ce atacul.ro a atras atenția opiniei publice cu privire la potlogăria ce urma să fie făcută cu privire la terenul ocupat ilegal de mama secundului de la Camera de Conturi, pe care a construit un garaj.

Proiectul a primit aviz de legalitate, în primă fază, însă secretarul primăriei, Gheorghe Juncu, a decis să și-l retragă, ceea ce a dus la scoaterea proiectului de pe ordinea de zi. 

În cazul proiectului de hotărâre care, odată votat, ar fi permis mamei lui Teodor Feraru Rusu să cumpere terenul din fața casei, pe care a construit ilegal un garaj, lucrurile sunt complicate, iar decizia secretarului a fost una înțeleaptă.

În primul rând, proiectul o viza special pe Lucia Pavelescu, mama lui Rusu.

În al doilea rând, trebuie clarificat traseul terenului respectiv până să fie introdus în domeniul privat.

De asemenea, este obligatoriu ca cei de la primărie să clarifice statutul garajului construit în fața casei mamei lui Rusu.

Din moment ce Lucia Pavelescu a cerut să cumpere respectivul teren, este clar că garajul, în care Teodor Feraru Rusu își parchează mașina, a fost ridicat ilegal.

Totodată, ar trebui ca cei de la primărie să afle de când este folosit ilegal terenul primăriei și să ceară celui care îl folosește să achite taxele și impozitele, începând cu prima zi de când îl ocupă ilegal.

Daniel MURARU

Citește și:

La Primăria lui Ionică, încă o coțcărie mică. Cum vrea să o împroprietărească Rotaru pe mama adjunctul Camerei de Conturi Neamț

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.