„Să nu aveți impresia că mulțimea de lătrăi plătiți să aplaude pe Facebook ne vor determina familiile să vă și voteze”

0
3418

Aflăm din presă că aceste palide existențe, ce se revendică a fi urmași ai Brătienilor, au plătit 900.000 lei pentru o lună, pe sondaje și consultații! Nu ne zice autorul cam ce fel de consultații au primit liberalii, dar le resimțim cu toții efectele. 

Lipitorii de afișe, votați la paușal și parveniți, azi în demnități publice, strâmbă din nas la instrumentul dialogului social, oricât de ieftin ar părea, chiar gratuit. Avem deja ani buni de când dialogul aleșilor cu sindicatele (inclusiv cu cele docile) a amuțit cu totul. Urgența de Pandemie le-a servit argumentul ideal și satisfacția experimentării dictaturii. S-a înlocuit prin servicii de consultanță, generos plătite unor vajnici ajutători de băgători în seamă, pricepuți să-i jumulească pe politicieni. De parcă societatea ar fi o uzină cu utilaje, din care nu poți stoarce profit fără o armată de mecanici-experți și nu un organism viu, alcătuit din ființe umane, cu așteptări, dezamăgiri, aspirații, nevoi și capacitate de reacție la proastă guvernare. O tehnică de PR – ce-ți ia ochii – exportată din zări străine a îngemănat consultingul pretins occidental cu variantele de căpătuială neaoșe, de sorginte balcanică, cu iz de Dâmbovița. O soluție mai diabolic de proastă, nici că se putea!

Să înțelegem că decizia idioată de a îngheța aplicarea Legii 153/2017 pentru majoritatea bugetarilor (exceptând castele privilegiate) imediat după câștigarea alegerilor – cu consecințe dezastruoase inclusiv în sondaje – a mai fost și plătită!

Am fi foarte curioși să aflăm care sunt consultanții PNL în domeniul siguranței și ordinii publice. Acum, aflați în cârdășie cu PSD-ul, nu ne-am mira să-i fi împrumutat pe cei ce au sfătuit-o pe celebra „duoamna suptprefectă” Carmen Dan, rămasă în anale cu cognomenul „Carmen Gaz”, că tare mai aduce a continuitate cu mandatele miniștrilor liberali Vela și Bode la cârma Ministerului Afacerilor Interne.

Toți trei, dacă observați bine, anunțau reforma sistemului, deși erau bioxid de clei în materie, toți coborau armata din pod, toți ne anunțau că au terminat cu sistemul împuternicirilor, toți „respectau” Poliția și puneau în capul mesei sistemul de apărare și ordine publică, toți au cultivat opacitatea sistemului în paralel cu o formă de publicitate naivă, de sorginte prolet-cultistă și evident, toți trei au făcut cam ce face câinele la roata carului.

Dezvăluie presa că, doar într-o lună, firma SC Interkorp Lab SRL a asigurat consultanță pentru mediul on-line cu 882.985 lei și 34 bani. În aceste condiții, pentru că din consultanța/politica pe ordine publică a liberalilor s-a ales praful, vă întindem noi, SPR Diamantul, o mână de ajutor și vă prezentăm oferta de 879.534 de lei, nu pe lună, ci pentru anul întreg! Tăiem factură, chitanță … totul ca la carte.

Și vă garantăm noi că puneți carul pe roate.

P. S. Bonus, vă asigurăm și un barometru electoral pentru familia apărare, siguranță și ordine publică ce reprezintă un bazin electoral de peste un milion și jumătate de alegatori. Să nu aveți cumva impresia că mulțimea de lătrăi plătiți să comenteze/aplaude pe Facebook ne vor determina familiile să vă și voteze.

Vitalie JOSANU, președinte „SPR Diamantul”

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.