Primarul Carabelea, făcut KO de sindicaliștii Europol

1
2658

Discuțiile care au ca subiect bannerul amplasat de sindicalistul Ioan Cănărău în fața sediului Inspectoratului Județean de Poliție Neamț continuă, zilnic apărând noi informații.

Astăzi, în „morișca” sindicaliștilor a intrat Andrei Carabelea, primarul orașului Piatra-Neamț, acuzat că a „intrat în morcila sistemelor de <<valori democratice>>” din MAI și Poliția Română”.

Primarul este acuzat că induce în eroare opinia publică și că se amestecă în treburile sindicale ale polițiștilor.

Iată mesajul integral al Sindicatului Europol, după ce Andrei Carabelea a avut o reacție publică la cele întâmplate în ultimele zile, după ce bannerul amplasat de sindicalistul Cănărău în fața sediului IJP Neamț a dispărut.

„Când treceți de partea cealaltă a baricadei, din protestatar înrăit ajungând primar pe spatele voturilor celor care au crezut în mesajul dumneavoastră, iar din funcția de edil călcați cu bocancii pe ideea și dreptul de protest… cum v-am putea denumi domnule Primar al Municipiului Piatra Neamț, Adrian Carabelea?

N-aveți nicio autoritate să ne dictați cum să organizam un protest!

În disperarea dumneavoastră, obedientă nu știm cui, induceți în eroare opinia publică spunând că am solicitat un aviz pentru amplasarea unui banner publicitar!

Noi AM DECLARAT, așa cum spune legea, protestul la Primăria Piatra Neamț și la Inspectoratul de Jandarmi Județean Neamț.

Nu puteți deturna sensul protestului, vă este interzis să vă vă amestecați în treburile noastre sindicale.

Tot legea spune că în termen de 48 de ore de la primirea DECLARATIEI, DOMNULE PRIMAR, puteați emite o decizie de respingere a acțiunii de protest. N-ați făcut-o!

În schimb ați inventat o nouă regulă, cea a avizului!

Legea adunărilor publice nu spune de vreo solicitare de AVIZ, ci de DECLARAȚIE.

Dumneavoastră știți foarte bine dar faceți pe-a mortu-n păpușoi!

Cu câtă nonșalanță ne spuneți nouă că erați în concediu și le-ați zis colegilor să respecte legea ca mai apoi să susțineți exact încălcările legii făcute de colegii pe care-i pomeniți!

Exprimările: “protestul nu se face doar cu amplasarea unui banner, protestul se face așa și așa și iar așa” ne duc spre ideea că nu vă credeți primar, ci proprietar de plantații unde sclavii nu trebuie să iasă din cuvântul stăpânului.

Vă oferim noi exemple de proteste cu bannere, domnule primar, chiar în urbea dvs, care n-au mai fost furate sub pretextul imbecil că se încalcă legea publicității!

Amplasarea bannerelor sindicale nu necesita niciun aviz, nu sunt cuprinse în înțelesul legii publicității și nici nu sunt construcții provizorii.

N-am văzut atât exces de zel în apărarea spațiului verde și în cazul autospecialelor din dotarea IPJ Neamț parcate exact pe spațiul verde protejat cu pieptul dezgolit de polițiștii locali abuzatori.

E corect să emită „colegul” dvs, pe care nu-l știe nimeni, semnează doar cu o virgulă, o dispoziție de primar, fără să fie măcar primar, dispoziție care nu ne-a fost comunicată, iar în baza acestei dispoziții bannerul să fie sustras?

Noi îl considerăm furat pentru că n-am fost înștiințați că urmează să fie demontat!

Chiar nu vă înțelegem de ce ați intrat în morcila sistemelor de „valori democratice” din MAI și Poliția Română?

N-ați răspuns în fața camerei de luat vederi dacă s-a traficat sau cumpărat influență în jurul dumneavoastră!

Vor găsi procurorii și judecătorii răspunsuri!

Suntem siguri că zelul dumneavoastră nu vine din dorința nebună de aplicare și respectare a legii!

Ați dat de gard cu legile și cu drepturile noastre sfinte și constituționale!

Să știți că nu ne intimidați, dimpotrivă, alimentați turbina luptei sindicale! ”.

D M

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

1 comment

  1. Contele de Cucu Bau 23 iunie, 2022 at 19:05 Răspunde

    Chiar nu realizați mai oameni buni cine este primarul Carabelea, tipul a căzut la titularizare în învățământ că profesor de limba franceza cu nota 3,90! Oare nu este de ajuns sa vă dați seama că omul este condus de niste sfori din mâinile unui sforar priceput nu de la Teatrul de Păpuși Vasilache ci de la cei cu puterea în Romenika. Nu vreți să înțelegeți că astfel de indivizi sunt veritabile curele de transmisie între grupurile de interese în toată țara asta amarata și necăjită.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.