Chiolhan pesedist, la Durău. Senatorul Maricel a invitat primarii la „Vânătorul”, pensiunea preferată a Laurei Codruța Kovesi

3
3521

Senatorul PSD de Iași Maricel Popa (foto), amicul pesedistului nemțean Ionel Arsene, cei doi fiind artizanii achiziției spitalului mobil de la Lețcani, organizează o petrecere de pomină în acest sfârșit de săptămână, în județul Neamț. Conform publicației ieșene bzi.ro, Maricel Popa i-a invitat pe toți primarii PSD din Iași la Pensiunea Vânătorul, din stațiunea Durău, acolo unde vor chefui până duminică. Conform publicației citate, Maricel Popa dorește să ia pulsul organizației pe care o păstorește, PSD Iași, mai ales că, în curând, vor fi alegeri, iar senatorul vrea să țină primarii aproape. Invitații, în jur de 100, vor ajunge și la stâna agroturistică pe care patronul Pensiunii Vânătorul o deține pe raza comunei Farcașa. Surse din rândul primarilor au declarat pentru publicația ieșeană că invitaților li s-a pus în vedere să vină cu partenerele și cu … „ceva mâncare și băutură”.

Pensiunea aleasă de senatorul Popa pentru a-și distra primarii este una cunoscută, fiind preferată de către cei cu dare de mână. În urmă cu mai mulți ani, când ajungea în Neamț cu diverse ocazii, Laura Codruța Kovesi, șefa DNA-ului la acea dată, prefera să stea la „Vânătorul”.

Familia lui Maricel Popa are afaceri bune în județul Neamț, firma fiicei sale colaborând cu cei de la Consiliul Județean Neamț și nu numai. De multe ori, CJ-ul își repară mașinile la firma fiicei lui Maricel Popa. De asemenea, Direcția Silvică Neamț a cumpărat de la aceeași societate cinci mașini hibrid, dintre care una a rămas la Neamț, iar celelalte patru au fost trimise la București, pentru a fi folosite de șefii de la Regia Națională a Pădurilor-Romsilva.

D.MURARU

Citește și:

Spitalul mobil de la Lețcani, o afacere care duhnește. Raportul Curții de Conturi a rămas în picioare după primul atac în instanță

Bolidul CJ-ului, zeci de mii de lei pentru reparații. Achiziții dubioase de la firma fiicei ex-șefului CJ Iași

Fiica șefului CJ Iași, afaceri cu CJ-ul lui Arsene. De unde au fost cumpărate jantele de aluminiu în plină stare de urgență

Cinci mașini hibrid de teren pentru Direcția Silvică Neamț. „Iubitorii de animale” de la RNP au vrut musai volane „îmbrăcate în piele” și viteză maximă de … cel puțin 180 km/h

 

 

 

 

 

 

 

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

3 comments

  1. Un popor de idioti 28 mai, 2022 at 12:28 Răspunde

    În timp ce țara asta moare de foame la propriu, îmbuibații vremii vor să știe cum e cu pulsul la pensiune. Nu te poți aștepta la ceva bun de la acești parveniți. Dar cum somnul rațiunii/națiunii naște monștri, priviți, vă rog, popor iubit ceea ce ați creat!
    Sunt mari preturile? Sunt scumpi carburanții? Nu aveți străzi, vă mor copiii și părinții în spitale???? Educația e la pământ? Tot Răul cu mâna voastră vi l-ați făcut! Mai aveți o șansă să îndreptați ceva, dar nu cred că veți profita! Dă- i cu somnul în continuare, popor idiot!

  2. Morencilă 31 mai, 2022 at 11:41 Răspunde

    Au motive de distracție….azi ambulanța Neamt unde si au uns iar fostul, actualul si viitorul manager interimar pe viață, au trimis la infarct barbat 37 de ani ambulanța cu asistent…..de ce, era la cafea medicul???? Ati lasat un om sa moara….rușine (***)!

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.