Ce metode de plata accepta casele de pariuri online?

0
1477

Casele de pariuri online din Romania s-au dezvoltat mult in ultimii ani. Aceasta dezvoltare nu s-a produs doar la nivelul ofertei de pariuri, ci a vizat pana si extinderea metodelor de plata acceptate la depunere si retragere. Astfel, in momentul de fata clientii au la dispozitie mai multe metode prin care isi pot alimenta contul de pariuri online si prin care isi pot retrage castigurile. Citind acest articol vei afla care sunt modalitatile de plata acceptate de catre casele de pariuri online, precum si cateva informatii utile despre fiecare in parte.

 

Metode de plata la casele de pariuri online

Cele mai bune case de pariuri de pe internet pun la dispozitia clientilor, pe langa o oferta bogata de pariuri si metode variate de depunere si retragere de bani. Este important ca modalitatile de plata sa fie cat mai diversificate, asta deoarece nevoile clientilor sunt diferite si astfel fiecare jucator poate alege metoda cea mai convenabila pentru el.

Chiar daca utilizezi exclusiv un card bancar, de exemplu, pot exista situatii in care ai ramas fara bani pe card, iar atunci poti apela la metode alternative de depunere, cum ar fi Paysafecard sau altele. Iata asadar un avantaj atunci cand metodele de plata sunt diversificate si ai de unde alege.

In lista de mai jos poti vedea toate optiunile disponibile pentru plati la casele de pariuri de pe internet:

  • Card bancar
  • Transfer bancar
  • Skrill
  • Neteller
  • Paysafecard
  • TopPay
  • Smith&Smith
  • Agentii stradale

Card bancar

Cardul bancar este de departe cea mai des utilizata metoda de plata la casele de pariuri de pe internet. Este si normal sa fie asa, deoarece in ziua de astazi aproape oricine are un card bancar, iar faptul ca este usor de utilizat reprezinta un alt avantaj.

Majoritatea cardurilor bancare sunt acceptate pentru depuneri si retrageri de la agentiile de pariuri online. Depunerile se fac instantaneu, in timp ce timpul de procesare a retragerilor este influentat si de tipul cardului, existand situatii cand banii pot intra in doar cateva ore.

Transfer bancar

Transferul bancar nu este o metoda de plata foarte populara la pariuri online. Principalul motiv este reprezentat de timpul mare de procesare a tranzactiilor. De altfel, depunerile prin transfer bancar sunt singurele depuneri care nu se realizeaza instantaneu, durand chiar si cateva zile lucratoare pana cand banii ajung in contul tau de pariuri.

Si la retragerile prin transfer bancar situatia este similara, iar aceste plati dureaza destul de mult, astfel ca putini pariori utilizeaza aceasta metoda la agentiile de pariuri.

Skrill

Skrill este un portofel electronic acceptat in ziua de astazi de majoritatea caselor de pariuri de pe internet. Oricine isi poate crea un cont Skrill, la care se poate atasa chiar si un card Skrill, pe care il poti folosi ca orice alt card bancar obisnuit. Totusi, pentru alimentarea contului Skrill ai nevoie de o metoda de plata alternativa, asa ca probabil ca te intrebi de ce este folosit Skrill la agentiile de pariuri, nu-i asa?

Principalul motiv este acela ca retragerile prin Skrill sunt procesate foarte rapid, uneori instantaneu, astfel ca jucatorii care vor sa aiba acces la banii castigati cat mai repede aleg aceasta metoda de plata.

Neteller

Este vorba tot despre un portofel electronic foarte asemanator cu Skrill. Totusi, Neteller nu este la fel de popular in Romania, deoarece percepe taxe ceva mai mari decat Skrill.

Paysafecard

Paysafecard este o metoda de plata foarte interesanta si utilizata intens de pariorii care nu au un card bancar. Trebuie sa stii insa ca Paysafecard nu este disponibil si la retrageri la toate casele de pariuri, desi in ultimul timp tot mai multi operatori includ si Paysafecard ca metoda de retragere.

Paysafecard reprezinta de fapt o cartela pre-platita pe care o poti cumpara din mai multe locatii din tara, de fapt din orice locatie in care vezi emblema PayPoint sau PayZone. De altfel, aproape in toate mall-urile si lanturile de magazine din Romania vei gasi aparate de unde poti achizitiona Paysafecard.

Odata ce ai primit codul PIN format din 16 cifre il introduci pe site-ul Paysafecard in contul tau, iar apoi poti sa transferi banii instant in contul de la agentia de pariuri la care joci.

TopPay

TopPay reprezinta o retea de locatii stradale prin intermediul carora poti efectua depuneri si retrageri de bani la operatorii de pariuri online. Tot mai multe agentii au un parteneriat cu TopPay, astfel ca reprezinta o metoda buna de a efectua tranzactii cu bani cash. Gasesti locatii TopPay in magazinele Inmedio si in alte cateva puncte, insa lista completa de locatii TopPay o gasesti pe site-ul companiei.

Pentru a depune cu TopPay vei primi un cod QR din partea casei de pariuri, dupa ce ai selectat aceasta metoda de plata. Cu respectivul cod mergi intr-o locatie TopPay, inmanezi operatorului banii, iar contul tau de pariuri online va fi creditat imediat.

Smith&Smith

O alta retea stradala de locatii cu ajutorul carora poti depune si retrage bani de la casele de pariuri online este Smith&Smith. Daca agentia de pariuri la care joci iti permite sa efectuezi tranzactii prin Smith&Smith atunci te poti deplasa intr-o astfel de locatie, specifici numele de utilizator de pe site si suma pe care vrei sa o depui si asta este tot.

Agentii stradale

Nu in ultimul rand, exista anumiti operatori de pariuri online care detin si locatii stradale. Acestia iti vor permite sa efectuezi depuneri si retrageri de bani cash prin intermediul agentiilor stradale. Procedeul de depunere si retragere difera de la un operator la altul, insa vei gasi pe site-ul de pariuri respectiv toate detaliile necesare.

In concluzie, in ziua de astazi iti poti alimenta contul la casele de pariuri online printr-o multime de metode de plata. Poti chiar sa efectuezi depuneri si retrageri chiar daca nu detii un card sau un cont bancar, ceea ce reprezinta un mare avantaj.

Articol sponsorizat

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.