Ce înseamnă cash-out la pariuri

0
204

Cash-out-ul este o optiune a caselor de pariuri online in care ti se ofera sansa inchiderii pariului, contra unei sume de bani, inainte ca tot biletul sa fie finalizat. Aceasta alegere poate avea 2 directii: ai garantat profitul sau ai sansa de a diminua pierderea. Suma de bani care ti se ofera este direct proportionala cu sansa de castig a biletului in momentul inchiderii pariului. O oferta de CASH-OUT este supusa unei piete de pariuri live, care este foarte volatila in timpul evenimentelor sportive

Cum se foloseste optiunea de CASH-OUT

  1. Se stabileste biletul (care contine selectii unde se poate utiliza functia CASH-OUT )
  2. In momentul in care esti hotarat sa folosesti aceasta unealta, analizeaza cu atentie sansele de castig
  3. In cazul in care vrei sa faci asta, apasa pe butonul prezent pe biletul tau. Poate avea denumiri diferite : “Inchidere pariu” / “CASH-OUT” …
  4. Imediat biletul tau va avea statut-ul de “PARIU FINALIZAT”
  5. Suma de bani la care s-a realizat CASH-OUT-ul va aparea in balanta ta

EXEMPLU:

Avem urmatoarele selectii pe biletul multiplu:

  1. FCSB vs Dinamo, peste 2,5 goluri marcate in meci, cota 2.00
  2. Real Madrid vs Barcelona, victorie Real Madrid, cota 2.00

Cota totala 4.00, miza 100 lei, castig eventual 400 lei

Variante :

1. La pauza, intre FCSB si Dinamo, scorul este 1-1, iar Real Madrid conduce cu 1-0. In acest caz ni se ofera posibilitatea de CASH-OUT pentru suma de 250 lei, sansele de castig fiind mari. In acest caz in care avem un profit garantat de 150 lei, indiferent de ce se va intampla.

2. La pauza, intre FCSB si Dinamo, scorul este 1-0, iar Barcelona conduce cu 1-0. In acest caz ni se ofera posibilitatea de CASH-OUT pentru suma de 50 lei, sansele de castig fiind reduse. In acest caz putem diminua pierderea.

In general, functia de CASH-OUT este folosita atat la biletele care contin doar un meci cat si la biletele care au in componenta mai multe evenimente, pre-meci sau live, dar fiecare agentie de pariuri isi modeleaza aceasta optiune dupa bunul plac si ti-o poate bloca in orice moment, motivele fiind cunoscute doar de ei.

E bine sa stii faptul ca nu vei avea aceasta functie pe toate biletele.

De ce ofera agentiile de pariuri optiunea de CASH-OUT ?

Pariorii iubesc aceasta caracteristica datorita faptului ca face pariurile mult mai distractive. Dau posibilitatea jucatorilor de a-si “inchide” pariul.

In acest fel, casele de pariuri cresc interesul jucatorilor pentru pariurile in joc si isi atrag tot mai multi clienti.

Un alt motiv ar fi acela ca sumele propuse la CASH-OUT sunt mai mici in comparatie cu eventualul castig, iar companiile ies in profit

Concluzie

Optiunea de CASH-OUT reprezinta o unealta necesara in vederea alegerii unei case de pariuri online si plasarea biletelor. Nu stii niciodata ce evenimente pot aparea pe parcursul unui meci si care poate duce la pierderea biletului si cea mai buna preventie este CASH-OUT-ul.

Cu strategia potrivita poti face un profit mic, dar constant si pe o perioada lunga, trucul fiind sa fii mereu pe faza si sa optezi pentru optiune atunci cand esti 100% sigur, dupa analiza facuta.

Prin aceasta optiune poti inlatura o parte din stres, nervi si iti poti eficentiza timpul petrecut pariurilor sportive. Te scapa de frustrarea pierderii biletului pe un meci/gol etc.

Articol sponsorizat

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.