„Penal se referă la condamnații care au săvârșit infracțiuni în orice țară sau doar în România?”

2
1848

Domnule Președinte Klaus Iohannis,
Domnule Prim-ministru Florin Cîțu,

Noi, polițiștii reprezentați de SPR Diamantul, pornind de la principiul constituțional că “toți cetățenii sunt egali în fața legii”, vă rugăm respectuos să ne clarificați câteva aspecte, după care să ne putem ghida în aplicarea legii: – în campania dumneavoastră “fără penali în functții publice” v-ați referit și la demnitari, aleși sau doar la funcționarii publici? – “penal” se referă la condamnații care au săvârșit infracțiuni în orice țară sau doar în România? – pornind de la experiența domnului prim-ministru, conducerea autovehiculelor pe drumurile publice sub influența consumului de alcool poate fi considerată un pericol? – pericolul se apreciază în funcție de calitatea persoanei? – disprețul și desconsiderarea polițiștilor de către domnul prim-ministru, care ne-a înghețat creșterea salarială și a respins orice formă de dialog sindical, are vreo legatură cu trecutul penal al acestuia? – puteți zugrăvi în câteva cuvinte, ce înseamnă “România nor-ma-lă” în timpul guvernării?

(Foto: presidency.ro)

Sindicatul Polițiștilor din România „Diamantul”

 

 

2 comments

 1. FLORIN 16 august, 2021 at 14:49 Răspunde

  Catu trebuie sa-si dea demisia.Fapta este foarte grava si nu il disculpa nimic.Putea sa omoare pe cineva.Omul este IRESPONSABIL si MINCINOS
  Ca Prim-Ministru NU a facut NIMIC.
  Este un mare ZERO BARAT care nu a facut NICI o REFORMA.
  Toata ziua promite REFORME si NU face NIMIC.
  Avem acelasi aparat bugetar fara NUMAR NEREFORMAT platit cu salarii halucinante si NESUSTENABILE,platite din imprumuturi externe care au ajuns la 140 de miliarde euro.Nu s-a facut NIMIC cu acesti bani decat s-au bagat in consum si am ajuns sa avem un deficit de 20 de miliarde de euro care este catastrofal.
  Avem aceleasi pensionari anticipate la 40 de ani cu pensii speciale si de serviciu halucinante care nu exista NICIUNDE in LUMEA asta.
  Avem aceleasi pensii speciale si de serviciu aberante,nesustenabile si nemeritate date unor categorii ”speciale”de securisti,procurori si militieni care sunt singurii responsabili de distrugerea acestei tari si de marasmul in care se afla.
  Toate aceste lucruri ne duc la concluzia ca Catu este un securist,plantat acolo pentru ca statul mafiot sa fie sigur ca interesele lor sunt protejate si NIMIC NU SE VA SCHIMBA.
  Faptul ca acest specimen incompetent si mincinos care nu a facut nimic,ZERO REFORMA,este in continuare Prim Ministru ne arata ca Romania este un stat mafiot iar cetatenii acestei tari sunt niste sclavi prosti si fara pretentii care vor munci pana vor muri pentru a mentine aceasta caracatita mafioto securista in lux si desfrau.
  Cat de curand aceasta tara va intra in incapacitate de plata.
  Dobanzile anuale la imprumuturile externe au ajuns la 5 miliarde euro!!!!!
  Platim miliartde de euro dobanzi la niste bani IMPRUMUTATI cu care NU S-A FACUT NIMIC.Toti FURATI.
  Votati prostilor SCHIMBAREA,votati PNL/USR!Poftim,asta aveti!

 2. V.Vasile 17 august, 2021 at 08:51 Răspunde

  Vad ca v-ati adresat in primul rand Mutului , sper ca nu asteptati sa va raspunda ca asteptati degeaba. Categoric, demisia se impune daca este om cu bun simt nu cyborg
  Uitati-va la poza , doua nulitati , ce-i drept una mai mare si una mai mica dar tot nulitati raman , doua cozi de topor , intoarse cu cheia, cu o foaie de parcurs precisa, ce fac si vor face mult rau acestei tari.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.