„Foamea bate la ușă, iar premierul ne repetă că vom fi fericiți”

2
1467
 
Între prostie și nebunie! Doar acestea sunt alternativele pe care le au alegătorii români atunci când se prezintă la vot. Pe de o parte proștii, care, totuși, sunt în stare să mintă și să fure cu iresponsabilitate, pe de altă parte, nebunii, unii școliți, la fel de hoți, de mincinoși și iresponsabili, dar și cinici, aroganți și cu o doză de răutate în plus. Este o regulă stabilită de toți politicienii ca să promită marea cu sarea în campaniile electorale, iar după ce ajung la putere uită tot ce au promis. Așa s-a întâmplat și cu actuala coaliție, după ce a pus mâna pe putere, a avut reacții inverse față de promisiuni.
Câțu țipă pe toate drumurile că economia merge șnur, că s-au făcut economii, dar nu știu de unde, căci n-au tăiat nimic, dar au înghețat pensiile și salariile, lovind tot în cei săraci. Câțule, dacă prețurile au crescut cel mai mult din UE, ce va face marea majoritate a românilor? Foamea bate la ușă, la fel și covidul, iar premierul ne repetă că așa vom fi mulțumiți și chiar fericiți. Probabil s-a contaminat cu sindromul oii nebune de la colega sa de guvernare.
Când l-am atacat prima dată pe Barna, înainte de prezidențiale, că face jocul PSD-ului, mi-au sărit câțiva tineri la gât. Ei credeau în albul afișat de gruparea Șarpelui cu ochelari, care prin tot ce face, produce haos și confuzie. Cinic și iresponsabil își apără mafioții săi, iar de țară și români îl doare în … ochelari.
Oița Țurcană a încurcat așa de tare sistemul de pensionare, încât nimeni nu mai înțelege nimic, dar o oaie nu poate fi condamnată, ci numai cei ce au pus-o acolo.
Surpriza neplăcută vine de la Nicușor Dan, care pare atins de sindromul șobolanului nebun și apără aceste rozătoare, spunând că nu sunt o problemă mai mare decât anul trecut, deși șobolanii au pus stăpânire pe oraș, iar bucureștenii trebuie să ceară bilet de voie de la ei pentru a ieși în oraș fără a fi mușcați.
Cu acești multicolori nu putem face nimic, cu roșii nici atât, atunci de ce nu apelăm la un guvern de maimuțe care fură doar cât le trebuie, nu fac distrugeri mari, sunt cam gălăgioase, dar par mult mai inteligente decât bipedele noastre politice?
 
(Sursa foto: www.radioresita.ro)
 
Prof. Vălu Năstăselu
 

2 comments

 1. constantin 2 august, 2021 at 14:39 Răspunde

  Nu gasesc explicatie de ce in judetul Neamt oameni seriosi au votat pentru parlament pe ambii Bulai,Serban, Munteanu, Cozmaciuc si altii.Ce au facut ei pentru judetul Neamt ca sa fie alesi.Se zicea ca moldovenii sunt mai lenti in gandire dar nu prosti.Din pacate parlamentul a ajuns o adunatura de oameni mediocri sau hoti.E greu sa avem legi bune.

 2. Andrei Varga 2 august, 2021 at 17:52 Răspunde

  E motivul pentru care cred că sunt singurul nemțean care am votat cu udemereu .
  Astora de mai sus parcă am simțit că nu pot sa le dau cu mana mea votul .
  Am cugetat, nu anulez dar nici nu ii votez, no că a ieșit și o rimă. Involuntar .
  Că ne-am de manivelă cred că și M – urile ungurești ca in palmă au avut un merit .
  Un automarfar strica două programe de lucru de la Constanța la Nădlac .
  De la Nădlac ajungi mai repede la Suedia prin portul german Travemunde decât faci de la Constanța la Nădlac .

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.