Ionizatoare performante și filtre pentru purificarea apei

0
1109

Ionizatorul de apă este un dispozitiv compact de purificare a apei cu mai multe filtre, a cărui utilizare garantează producția ușoară de apă alcalină sau acidă pentru uz casnic. Ionizatoarele sunt dispozitive esențiale pentru cei care doresc să-și mențină sănătatea.

 

 

 

Indiferent de caracteristicile tehnice specifice, ionizatoarele elimină din apa microorganismele periculoase, clorul, contaminanții și alte impurități dăunătoare. Ionizatoarele pe care le poți găsi pe site-ul https://wellnessist.ro/shop/  ajută la menținerea sănătății, fac ca apa potabilă să fie de cea mai înaltă calitate, protejează aparatele electrocasnice moderne și dispozitivele sanitare, mărind durata de viață atât a componentelor individuale, cât și a întregului echipament în ansamblu.

Ionizatoare apă – Caracteristici

Apa care vine de la robinet are o duritate crescută. Este capabilă să dezactiveze și să conducă la uzura prematură a mașinilor de spălat rufe și a mașinilor de spălat vase, precum și a altor aparate de uz casnic. Ionizatoarele de apă sunt produse de înaltă calitate. Spre exemplu, în magazinul online Wellnessist poți găsi un ionizator de apă Elita Pure Enhanced non-electric dotat cu tehnologia Ultra Water, care te ajută să obții cea mai performantă sursă de apă filtrată alcalină, ionizată și hidrogenată. Dispozitivul elimină performant toți contaminanții. 

Un alt dispozitiv performant pentru care ai putea opta este Melody II AlkaViva pe care îl poți achiziționa la un preț de aproximativ 6000 lei. Ionizatorul Melody II cu 5 electrozi oferă o dublă filtrare a apei, crează o aciditate mai puternică și este dotat cu sistem de autocurățare DARC Cleaning Sistem. AlkaViva Melody dispune de un sistem de control al debitului Real-time Flow Control System care duce la performanțe optime de hidrogen. Displayul și robinetul de comandă al dispozitivului te ajută să setezi debitul pe care ți-l dorești. 

Apa este sursa vieții și este imperativ ca aceasta să fie de bună calitate. În condiții moderne, apa necesită o curățare atentă, deoarece conține multe feluri de impurități, clor și bacterii dăunătoare. Au fost create filtre pentru a purifica apa. Cu toate acestea, alegerea unui filtru de apă nu este atât de ușoară pe cât ar putea părea la început. În primul rând, ar trebui să știi ce conținut de impurități are apa care vine la robinetul tău. În al doilea rând, câți oameni vor folosi filtrul și, în al treilea rând, unde ar trebui să-l amplasezi. Filtrele pot fi împărțite în mai multe tipuri: filtre de apă cu ultrafiltrare, filtre de apă cu nanofiltrare, filtru de apă GW3 etc. 

Filtre pentru purificarea apei

Dacă nu dorești ca filtrul să ocupe mult spațiu în bucătărie, îl poți ascunde undeva, de exemplu, sub chiuvetă. Astfel de filtre sunt echipate cu cel puțin două sisteme de purificare, care garantează apă potabilă de înaltă calitate. Viteza de curățare a „sistemului sub chiuvetă” este în medie de 2 litri pe minut, și în plus, astfel de filtre sunt echipate cu cartușe speciale care nu necesită înlocuire frecventă. Există containere mari și mici, astfel încât să le poți alege pe oricare dintre ele, în funcție de nevoile tale. De regulă, instalarea unui astfel de filtru necesită asistență calificată.

Articol publicitar

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.