Sfaturi utile dacă ai de trimis un colet internațional

0
1168

Datorită dezvoltării neîncetate a noilor tehnologii, este acum posibil să comunicăm cu cei apropiați fără să ne deplasăm. Dar în privința coletelor internaționale? Pentru a trimite un colet, apelăm de obicei la diverse entități specializate în acest domeniu.

 

 

 

Cum procedăm atunci când dorim să trimitem un colet în Germania spre exemplu? 

Putem apela în acest caz la compania Rennen.ro, o companie de transport cu experiență pentru a te asigura de faptul că pachetul trimis va ajunge în siguranță la destinație.

Care sunt etapele de urmat pentru a-ți securiza pachetul?

Trimiterea unui colet internațional necesită puțină pregătire în prealabil. Dacă ești interesat de transport colete Germania iată ce trebuie să ai în vedere:

Ambalajul

Trebuie să ții cont de faptul că ambalajul influențează în mare măsură starea pachetului tău, odată ajuns la destinatar. Te sfătuim să alegi cutii de calitate, într-o mărime potrivită. Dacă vei înfășura pachetul într-o folie cu bule vei spori siguranța acestuia. Poți întări marginile cutiei alese cu ajutorul unei benzi adezive. Dacă vrei să trimiți mai multe colete internațional trebuie să te asiguri ca nu se vor atinge unul de altul.

Adresa

Este un criteriu decisiv care poate avea un impact considerabil asupra livării coletului tău internațional. Trebuie să știi că societatea aleasă pentru a-l livra nu poate fi considerată vinovată dacă adresa trecută este greșită sau greu de descifrat. Pentru a evita aceste neplăceri, respectă regulile impuse de companiile de transport. În plus, pe lângă faptul că se ocupă de livrarea coletelor internațional, compania Rennen oferă și transport persoane Germania România. Astfel, dacă ai fost mulțumit de serviiciile de coletărie, poți alege această firmă și pentru a călători.

Protejează obiectele fragile

Dacă ai de pus în cutie unele obiecte care se pot sparge, atunci îți recomandăm să iei tu măsurile de precauție care se impun în acest caz. Ești principalul responsabil pentru starea în care coletul ajunge la destinație. Dacă sunt mai multe, împachetează fiecare obiect separat, fie într-un teanc de ziare, fie într-o folie cu bule. Astfel, vei sta mai liniștit în legătură cu coletul tău și vei evita situațiile neplăcute.

Asigurare colete

Chiar dacă de obicei, rare sunt situațiile în care coletele se pierd, cel mai bine este să optezi pentru serviciul de asigurare colete. În plus,, asigurarea coletelor până la valoarea de 700 de lei este gratutită la unele companii de transport.

Recomandarea noastră, pentru cei care au de trimis un colet în Germania este Rennen.ro, fără întârzieri, fără riscuri.

Articol sponsorizat

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.