Lumea cazinourilor – un business de succes. Află în ce acțiuni din industria cazinourilor să investești!

0
996

Dacă îți dorești să faci bani din industria de gambling ai la dispoziție mai multe oportunități și variante, în funcție de ce parte a baricadei vrei să te poziționezi și de cât îți propui să investești.

 

În cazul în care vrei să te bucuri de experiența jocurilor de noroc, poți încerca să sloturile preferate din cazinourile online, deoarece ai mai multe beneficii. Unul dintre avantajele pentru care să îți deschizi un cont și să joci la un cazino online îl constituie un bonus fără depunere pe care îl poți primi la validarea contului de jucător la aproape orice cazinou licențiat.

 

Pe de altă parte, dacă îți dorești să abordezi situația la un alt nivel, poți face investiții mult mai serioase, tranzacționând la companiile importante din industria de gambling. Mai jos, vei putea regăsi câteva sugestii, astfel încât să poți face alegerea indicată dacă te pasionează acest domeniu.

 

1.  Wynn Resorts 

 

Wynn Resorts este o oportunitate de investiție în cazul în care vrei să tranzacționezi acțiuni în industria cazinourilor. Societatea activează în 2 dintre cele mai puternice locații atunci când vine vorba de jocurile de noroc, Vegas și Macau. Poate nu te-ai fi așteptat, dar 3 sferturi din acțiunile Wynn Resorts aparțin cazinourilor din Macao. Ca în orice altă industrie ce se ocupă de investiții, trebuie să acorzi atenție volatilității, dar și altor aspecte și circumstanțe ce pot influența creșterea sau scăderea acțiunilor. După evenimentele din 2020, fluxul pentru ceea ce înseamnă partea de numerar a scăzut cu peste 40%, însă, conform previziunilor sunt șanse foarte mari să se bucure de o urcare rapidă în următoarea perioadă.

 

2.  MGM Resorts     

 

MGM Resorts se află și ea în topul companiilor ce dețin acțiuni pentru industria de gambling. Asemenea celei descrise anterior, MGM operează cu locațiile în care se află cazinourile de tip resort America, dar și în China. Diferența constă în faptul că, această companie își bazează fluxul de numerar mai mult pe America, astfel încât peste 80% din capitalul numerare sunt generate de Statele Unite. Acest aspect este apreciat de cei ce vor să investească în MGM Resorts, deoarece evenimentele civile din America sunt mai pașnice decât în China, prin urmare nivelul de volatilitate pare să fie, cel puțin în teorie, mai ușor de controlat.

 

3.  Melco Resorts 

 

O altă mare companie mare din industria jocurilor de noroc, dar poate nu la fel de cunoscută este Melco Resorts. cu care este posibil să nu fiți familiarizați. Compania este un operator de cazino  și operează cu resorturile din Asia, în general cu cele mai exclusiviste. Date fiind problemele din ultima vreme și bazându-se pe faptul că toate acțiunile Melco Resorts se raportează doar la Asia, volatilitate pieței a fost foarte mare, iar tranzacționarea acțiunilor în prezent nu pare să fie, cel puțin pentru moment, o idee extraordinară.

 

4.  Las Vegas Sand

 

Deși majoritatea acțiunilor Las Vegas Sands sunt orientate spre partea asiatică, se pare ca LVS este cea mai puternică companie din acest domeniu.  Ceea ce înseamnă faptul că, indiferent de scenariile negative ce s-ar preconiza și de volatilitate, compania și-ar păstra poziția de cea mai puternică companie.

 

Ce alte aspecte trebuie să ai în vedere în momentul în care investești în acțiuni din industria jocurilor de noroc.

 

Trebuie să știi care sunt cele mai importante 2 aspecte ce stau la baza investițiilor în domeniul gamblingului:

 

  • Volatilitatea – în general, în astfel de tipuri de business ce presupune tranzacționare anumitor resurse sau licitarea pentru acestea volatilitatea este un aspect ce nu poate fi împiedicat. Uneori, vine cu avantaje, alteori cu pierde destul de mari, în funcție de cum se prezintă piața, dacă crește sau dacă scade. Experiența, în acest caz îți va permite să preconizezi anumite scenarii și să iei, astfel, cele mai bune pentru tine și în raport cu investițiile pe care intenționezi să le faci.
  • evenimentele de ultimă oră – mai ales în acest domeniu, unde lucrurile sunt destul de volatile, experiența și evenimentele sunt destul de importante și pot influența direct mersul lucrurilor. Dacă este să ne raportăm strict la companiile prezentate anterior, vei putea observa faptul că acolo unde elementul fundamental este zona asiatică, date fiind evenimentele din ultima perioadă, situația nu se prezintă tocmai roz în prezent.

Concluzii

 

Dacă ești pasionat de gambling și îți dorești să obții avantaje materiale din urma hobby-ului tău, ai la dispoziție mai multe variante. Fie alegi modalitatea în care ești jucător, te bucuri de jocurile și sloturile preferate și îți perfecționezi tehnicile, astfel încât să câștigi din ce în ce mai mult, fie alegi să riști mai mult și să investești în acțiunile din domeniul jocurilor de noroc.

Articol sponsorizat de SuperCazino

 

 

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.