Ce uleiuri aleg principalii producători de echipamente originale

0
650

Uleiul de motor Shell 0w30 este destinat motoarelor care funcționează pe benzină, motorină, biodiesel și gaz, precum și un amestec de benzină și etanol. Pe lângă motoarele cu ardere internă proiectate să funcționeze cu această clasă de vâscozitate, experiența privată a unor proprietari de mașini, a arătat că Shell Helix Ultra poate fi utilizat pentru motoare concepute pentru semisintetice și clasa de vâscozitate 0W-40.

 

 

 

Shell Helix 0W – alegerea celor mai importanți OEM, este un lubrifiant aprobat pentru utilizare de către producători pe următoarele vehicule: Audi, Mercedes, Nissan, Renault, Volkswagen, Skoda, BMW.

Temperatura minimă de utilizare a uleiului este de -45 de grade C, iar vâscozitatea suficientă pentru funcționare, rămâne până la o temperatură de + 35 de grade C. Datorită bazei stabile a uleiurilor de bază, produsul păstrează o compabilitate ridicată chiar și la temperaturi negative și oferă un start ergonomic la rece pentru motor. Punctul de vărsare al uleiului este de -52 de grade C, care este unul dintre cei mai buni indicatori pentru lubrifianți astăzi. Protecția fiabilă a motorului împotriva supraîncălzirii și fricțiunilor, îți permite să economisești și să menții puterea chiar și cu un kilometraj de 100.000 km. Vâscozitatea redusă Shell Ultra 0w30 ajută la reducerea sarcinii motorului care funcționează la turații mari și permite utilizarea în condiții de drum nefavorabile.

Shell Helix 0W30 – Avantaje

Conținutul ridicat de alcalii al aditivilor de curățare face ca acest ulei să nu fie potrivit pentru motoarele cu filtre de particule diesel, care sunt în producție de serie din 2005. Există, de asemenea, cazuri cunoscute de scurgeri în zona sigiliilor și o creștere a consumului de deșeuri, atunci când sunt utilizate pe motoare vechi. Uleiul liniei Helix Ultra este unul dintre cele mai accesibile din punct de vedere al costurilor, cu un grad de vâscozitate de 0W-30. Principalele avantaje care pot fi evidențiate, sunt eficiența în condiții de frig extrem, pornirea la rece ușoară și confortabilă, reduce sarcina motorului în timpul conducerii frecvente cu viteză mare, protejează motorul de oxidare și coroziune, în timp, permite economisirea puterii motorului și economisirea de până la 2,2% din combustibil, cu un kilometraj de până la 100.000 km. Uleiul este practic universal pentru motoarele pe benzină și diesel.

Alegerea unui ulei de motor bun este la fel de importantă ca alegerea mașinii în sine. Deoarece depinde de calitățile sale, de modul în care vehiculul se va manifesta în diferite condiții, de întreținere, rezistență și funcționalitate. Uleiul de motor Shell Helix Ultra 0W30 îndeplinește toate standardele internaționale de calitate. Această marcă de ulei este un produs sintetic conceput pentru motoare fără filtre de particule. Potrivit atât pentru vehiculele pe benzină, cât și pentru cele diesel. O caracteristică distinctivă este nivelul crescut de curățenie al motorului, care garantează protecția sa fiabilă.

Elgeka-Ferfelis este incepand cu anul 2008 importator si distribuitor autorizat Shell Lubricants pentru piata din Romania, comercializand lubrifianti de cea mai inalta calitate marca Shell: uleiuri de motor si transmisie pentru autoturisme si camioane, lubrifianti pentru aplicatii industriale si vaseline. Aceasta reprezinta cu profesionalism divizia de lubrifianti Shell, oferind tuturor clientilor sai asistenta tehnica necesara pre si post vanzare.

Articol sponsorizat

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.