Piscine din beton cu skimmer

0
706

Atunci cand iti construiesti o piscina, alegerea unei firme specializate iti va permite să comunici cu un singur antreprenor, excluzând căutarea diferiților contractori după tipul de muncă. Experiența de mulți ani și cunoștințele profesionale fac posibilă obținerea de răspunsuri la întrebări complexe care apar în timpul construcției unei piscine. Oferind clienților informații competente și sfaturi de specialitate sunt alese cele mai bune soluții pentru implementarea cu succes a proiectului și punerea în funcțiune a piscinei.

 

 

 

Procesul de construcție a piscinei este destul de complex si nu orice firma de constructii poate duce un astfel de proiect la capat cu succes. O firma specializata are experienta si expertiza necesare pentru proiectarea si  implementarea proiectului, astfel incat sa beneficiezi de o piscina premium la cheie. 

Piscine din beton cu skimmer – Caracteristici

Caracteristicile de proiectare ale oricărui tip de piscină sunt prezența sistemelor de admisie și returnarea apei. Astfel de dispozitive asigură curățare constantă, filtrare, circulația apei. Skimmerul în sine contribuie la îndeplinirea corectă a sarcinilor critice cu anumite caracteristici funcționale ale sistemului de filtrare. De aceea, acest tip de piscină a primit numele „Skimmer”. Dispozitivul tehnologic al acestui tip de piscină presupune prezența unui capac de apă de aproximativ 15 centimetri sub flanșa superioară. Această metodă este de obicei mult mai ieftină și mai profitabilă decât overflow. Prețul unei astfel de piscine poate diferi semnificativ, deoarece caracteristicile de design ale piscinelor și materialele utilizate diferă unele de altele.

Interiorul bazinului în sine, după lucrările de instalare, conține o deschidere dreptunghiulară cu un amortizor plutitor instalat. Acest dreptunghi poate diferi ca dimensiune, iar dimensiunile vor depinde în totalitate de aria utilizabilă a reflexiei speculare a apei. Se recomandă instalarea pieselor cu prize mari de apă dacă suprafețele estimate ale suprafeței apei sunt imense. 

Clapeta plutitoare împiedică formarea diverselor pâlnii în timpul funcționării. Aceasta preia apa de pe suprafață a filtrului, asigurând astfel o absorbție excelentă a depunerilor de murdărie, a diferitelor prafuri, a frunzelor din oglinda apei. Dacă filtrarea bazinului nu funcționează, clapeta trebuie să fie în poziție verticală. Aceste măsuri sunt necesare pentru a exclude posibilitatea contaminării la revenirea apei.

Interiorul rezervorului conține un filtru grosier din plasă de plastic sau oțel inoxidabil, care este capabil să împiedice particulele mari de resturi să pătrundă în sistemele de filtrare și pompare. Aceste măsuri sunt necesare, în primul rând, pentru a evita deteriorarea rotorului pompei și înfundarea rapidă a elementelor de filtrare a piscinei. Filtrul cu plasă din structura sa are o altă funcție importantă, și anume, capacitatea de a scufunda diverse substanțe chimice de uz casnic pentru dezinfectarea apei. Dispozitivul este completat cu un adaptor special pentru conectarea unui sistem manual de curățare a fundului, care arată ca un aspirator de apă. Conexiunea se face printr-un furtun flexibil și este conectat direct la adaptor. În acest caz, apa este colectată de pe fundul piscinei cu ajutorul periei aspiratorului.

Articol sponsorizat

 

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.