Cum a funcționat „unsoarea protectoare” în cazul șefului Controlului Intern din Poliția Română prins băut la volan

3
2102
 
În Poliția Română, dacă ești directorul Direcției Control Intern și ești prins băut la volan, în timpul serviciului, nu ești tras la răspundere disciplinară, dimpotrivă, primești sarcina să elaborezi și să avizezi proceduri care stabilesc condițiile în care sunt cercetați disciplinar polițiștii!
Frumos, nu? Deontologic, nu?
De bun simț, nu? Legal, nu?
Anul trecut, directorul Direcției Control Intern, Cms șef Ionică Iulian, a fost depistat în trafic, în timpul serviciului, cu o îmbibație alcoolică în aerul expirat de 0,22 mg/L. Inspectorul General avea obligația să declanșeze cercetarea disciplinară. Nu și-a îndeplinit-o.
Ba mai mult, dispune ca Direcția Control Intern să elaboreze o procedură privind cercetarea disciplinară a polițiștilor, sub directa îndrumare a ofițerului de poliție care NU a adus niciun prejudiciu de imagine Poliției Române și NU a încălcat Codul Deontologic și interdicția de a consuma alcool în timpul programului de lucru, cine altcineva decât Cms șef de poliție Ionică Iulian.
Ministrul Bode, în prostia lui, critică agenți de poliție în spațiul public, îi găsește vinovați fără nicio anchetă internă.
În schimb, când e vorba de un director din conducerea poliției, ministerul tace, IGPR-ul nu mârârie, protecția ofițerului fiind asigurată … în stil mafiot. Lucrătorii Direcției Control Intern, învie morți. Dacă le duci un cadavru în putrefacție, fac minuni, îl readuc la viață.
Dacă ei zic că trăiește, păi trăiește, punct.
Suntem noi proști și chiori, vedem numai ilegalități și abuzuri când, de fapt, în Poliția Română totul merge ca uns.
Managementul unsorii protectoare funcționează!
Dai cu alifie, vina dispare. Șeful e vindecat, prostul … tras în țeapă!
 
Sindicatul Europol

3 comments

 1. koss 15 iunie, 2021 at 10:29 Răspunde

  Mai (***) care ai scris (scremut ) aceste fraze ???!!! Voiai sa-l spanzure pentru 0, 22 /000 ml alcool ..(***) , asa ceva iese si dintr-o stica de cidru , de cca 0,50 ml…Mai documenteaza-te hieno !!! (***) esti bai (***) !!!

 2. Maria Sfetcu 16 iunie, 2021 at 17:59 Răspunde

  Suntem o nație penibilă care găsește veșnic scuze când se încalcă legea!
  Ce pretenții să avem de la oamenii de rand când cel care trebuie să vegheze la respectarea legii o încalcă? Putea sa fie vorba și de o singură moleculă de alcool! Ce spune legea? Fără!!!!!
  Dragă “Koss”, în alte țări în care unde-i lege, nu-i tocmeală, miniștri, parlamentari și-au dat demisia doar că a planat o suspiciune de încălcare a legii!! Deh, cu ticăloșii ăștia de occidentali și onoarea lor de cetățeni Onești! Sic!
  O zi frumoasa tuturor

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.