Ținute de vară de purtat tot sezonul

0
1419

Vara se anunță și tu ești deja gata pentru o vacanță pe plajă, pentru întâlnirea cu prietenii, pentru ieșirile în oraș, iar pentru aceste lucruri ai nevoie de o varietate de idei.

 

 

 

 

 

 

Hai să descoperim câteva ținute pentru vară care să te ajute să rămâi în liniile fashion și să te simți bine în același timp. 

Pentru o ținută de vară este nevoie de un amestec de inspirație: culori îndrăznețe sau culori neutre din cap până în picioare, un amestec de imprimeuri care va fi util de acum până în septembrie etc. Datorită combinațiilor potrivite, vei fi pregătit pentru fiecare eveniment pe care l-ai pus anul acesta pe listă. 

O rochie elegantă, curgătoare este ținuta potrivită pentru a prinde briza care se simte odată cu vântul. Caută ceva luminos pentru a avea în acest fel ținuta perfectă atât pentru întâlnirile de prânz cu prietenii, cât și pentru o acoperire rapidă și ușoară după o baie relaxantă în mare. 

Vara este o scuză excelentă pentru a-ți scoate la înaintare cele mai colorate obiecte. Ia în considerare purtarea unor haine în carouri sau cu imprimeuri florale pentru ca aspectul să fie unul jucăuș, simpatic. 

Dacă ești, însă, genul clasic de persoană, poți purta pantaloni scurți din denim sau pantaloni scurți pentru motocicliști cu un tricou alb simplu pentru a obține un aspect atemporal. Asortează-ți ținuta cu o pereche de sandale cu curele și ești întruchiparea simplității. 

O rochie albă de vară este vedeta ținutelor lejere din zilele călduroase. Dar de ce nu și o rochie neagră dacă știi cum să o stilizezi. O poți asorta cu o pereche de adidași discreți sau cu o pereche de espadrile ușoare și ai astfel ținuta care nu are cum să dea greș în nicio ocazie. 

Nu uita că vremea de vară poate fi uneori nestatornică și, deși este posibil să îți fi pus toate gecile la depozitare, există câteva elemente de vestimentație care te vor ajuta să te acoperi în zilele mai puțin calde astfel încât să rămâi la modă. Ia în considerare o salopetă clasică și bucură-te de serile de vară lejere, relaxante. 

O fustă midi și un tricou sunt, de asemenea, potrivite pentru ținutele de vară de purtat în orice moment. Mulți consideră că o fustă midi și un tricou pe corp sunt ținuta de vară supremă. În funcție de modul în care amesteci, asortezi și accesorizezi, o ținută de acest fel poate fi purtată dimineața, la prânz și seara alături de o pereche de espadrile și o geantă supradimensionată. 

Articol publicitar

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.