Campania „Vaccinare fără programare” continuă. Unde se pot vaccina nemțenii

0
818

Campania de vaccinare anti Covid-19, fără programare, continuă în județul Neamț și în acest weekend prelungit. Astfel, în intervalul 29 mai – 1 iunie, cei care doresc se pot vaccina, la alegere, cu vaccinul Pfizer, AstraZeneca sau Johnson&Johnson. Vaccinarea se face fără programare.

La Piatra-Neamț, doritorii sunt așteptați la centru de vaccinare drive-thru, în intervalul orar 9 – 21, în parcarea de la Shopping City, de pe B-dul Decebal, nr. 79.

Romașcanii sunt așteptați să se vaccineze, în același interval de timp, la centrul drive-thru din parcarea Roman Value Center, de pe strada Mihai Viteazul, nr. 3.

De asemenea, adolescenții cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani  se pot vaccina cu Pfizer, AstraZeneca și Jonhnson&Johnsons la centrele din Piatra-Neamț, Roman, Târgu Neamț, Bicaz, Roznov, Săvinești, Zănești, Horia, Simionești, Cordun, Răucești, Pipirig, Lunca, Vânători-Neamț și Poiana Teiului.

În urma discuțiilor purtate de George Lazăr, prefectul județului Neamț, cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică și ai Primăriei Piatra-Neamț, în curând va funcționa și un centru mobil de vaccinare pe platoul de la Turnul lui Ștefan cel Mare din Piatra-Neamț. Acest centru va deveni funcțional începând cu 5 – 6 iunie, urmând să fie deschis în fiecare weekend, în intervalul orar 10-21.

Un centru similar va fi deschis, în perioada 5-6 iunie, și în zona centrală a orașului Roman, în parcul din fața sediului primăriei (program 10-21), cu posibilitatea de permanentizare în fiecare weekend. De asemenea, autoritățile intenționează să deschidă, în curând, două centre mobile de vaccinare în zonele turistice aglomerate din județ, în Târgu Neamț, la poalele cetății, și în Stațiunea Durău, la baza pârtiei de schi. În acest sens, au avut loc discuții între reprezentanții Prefecturii, Consiliului Județean Neamț, Primăriei Târgu Neamț și Primăriei Ceahlău.

N.R.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.