Descoperă beneficiile epilării definitive

0
387

Îndepărtarea părului nedorit de pe corp nu mai reprezintă de mult un subiect tabu și, de aceea, este necesar să ne informăm cu privire la procedurile existente pe piață care să ne țină de parte de eventuale afecțiuni ale pielii cum ar fi foliculita, dar se ne scutească totodată de efortul de a ne epila constant.

 

 

 

 

 

 

Epilarea cu un aparat electronic sau cu ceară pot fi eficiente pentru o perioadă anume, însă pot cauza sensibilitate la nivelul pielii, facilitând, prin expunerea la razele solare, apariția petelor pigmentare. Epilatul cu lama, în schimb, nu este la fel de agresiv cu pielea, însă rezultatele se mențin pe o perioadă de maximum două zile, perioadă după care este neapărat necesară repetarea procedurii. În acest sens, pentru a putea beneficia de îndepărtarea părului pe termen lung, fără consecințe asupra pielii, cea mai eficientă și sigură variantă rămâne epilarea definitivă. Tehnologiile folosite în această procedură, de tipul E-light, care acționează ca un exterminator al firului de păr. Mai exact, prin ședințe repetate, foliculul de păr este eliminat definitiv, neexistând posibilitatea de a crește din nou, dat fiind faptul că nu mai există o rădăcină funcțională, la nivelul epidermului.

 

Proceduri simple și rapide

La EvaSalon, întreg procesul de epilare definitivă este unul extrem de simplu, care poate fi realizat în 20 de minute per ședință. Pentru rezultate optime, este necesară programarea a 6 respectiv 8 ședințe, în funcție de zona vizată, la intervale de timp care cresc gradual, de la o dată la două săptămâni, până la o dată pe lună. Lumina pulsată la nivelul zonei în cauză va duce la distrugerea treptată a foliculului de păr, putându-se observa rezultate vizibile încă de la prima ședință. Astfel că, părul va crește mai greu, mai subțire și mult mai rar, în unele zone fiind eliminat definitiv chiar din acest punct al procesului.

 

O investiție rentabilă pe termen lung

Deși am fi tentați să credem că un astfel de procedeu este extrem de costisitor și că apelarea la variantele tradiționale de epilare este o alternativă mult mai ieftină, lucrurile nu stau întocmai așa. Deși la o primă vedere, cremele depilatoare, aparatele sau ceara de ras sunt accesibile din punct de vedere financiar, calculat pe termen lung, acestea solicită bugete mult mai considerabile decât epilarea definitivă. Astfel că, din cauza necesității de a repeta constant procedurile, instrumentele trebuie recumpărate frecvent, aspect ce la momentul respectiv nu necesită o sumă considerabilă. Raportat însă la faptul că alocăm sume mici, lunar sau chiar săptămânal, putem observa faptul că în maxim un an de zile am putea amortiza investiția pe care o presupune epilarea definitivă, care vă scapă definitiv de acest efort.

În plus, contrar celorlalte metode de epilare, dat fiind faptul că se acționează asupra rădăcinii și nu a firului, nu mai este necesară acea perioadă intermediară dintre proceduri, în care să crească părul pentru a putea fi smuls de la suprafață. Evitați astfel situații inconfortabile și jenante în care să fiți nevoiți să vă acoperiți pentru au fi vizibil acest aspect.

 

Elimină foliculita

Foliculita reprezintă o afecțiune extrem de dureroasă și inconfortabilă ce se localizează la nivelul pielii și este cauzată de creșterea haotică a filelor de păr sub piele. Din acest punct de vedere, folosirea laserului se dovedește a fi singura modalitate prin care se poate elimina și preveni această afecțiune. În plus, este o alternativă potrivită chiar și celor mai sensibile tipuri de piele, fiind o procedură non-invazivă și nedureroasă.

Eva Salon deține mai multe unități localizate în diferite orașe din toată țara, astfel încât orice persoană dornică se efectueze un astfel de tratament, să se poată bucura de serviciile profesionale oferite, la cele mai mici costuri.

Articol sponsorizat

 

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.