Ce tipuri de scaune şi fotolii sunt potrivite pentru balcon?

0
706

Balconul este un spațiu puțin valorificat de cei mai mulți dintre noi. Este, de obicei, folosit pentru depozitarea obiectelor mai puțin folositoare pentru păstrarea conservelor a murăturilor sau pe post de uscător de haine!

 

 

 

 

 

Anul care a trecut, plin de restricții de circulație, ne-a arătat că orice spațiu din locuință este prețios. Te-ai gândit că poți schimba faţa balconului? Că-l poţi transforma într-un spațiu de relaxare şi de meditație? În rândurile următoare ne-am propus să descoperim ce tipuri de scaune pentru balcon, fotolii şi mese pentru balcon putem folosi pentru a obține un spațiu ce poate fi utilizat pentru a-ţi petrece serile, a servi masa sau a-ţi întâmpina prietenii.

Mese şi scaune pentru balcoane mici

Cu siguranţă balcoanele mici trebuie amenajate în jurul meselor şi al scaunelor cu aspect minimalist. Corpurile cu linii simple reușesc să creeze aspect compact şi nu încarcă. Dacă piesele cu design simplu nu reușesc să se încadreze în ideea ta de amenajare, poți lua în calcul mese şi scaune pentru balcon ultra compacte, realizate din fier forjat, asemeni celor pe care le întâlneşti pe terasele pariziene. Poți selecta nuanțe deschise, așa vei avea senzația de spațiu de dar şi loc de mișcare. 

Băncuțe şi mese pentru decoruri rustice

Băncuțele sunt elemente specifice stilului rustic. Sunt corpurile care contribuie la realizarea unui ambient autentic. Pot fi asociate cu măsuţe lungi realizate din aceleași materiale așa se crează estetică unitară. Un decor cu mese şi băncuțe în stil rustic poate fi ușor personalizat cu accesorii şi decoraţiuni. Un ghiveci triplu cu finisaje metalice, o farfurie cu lumânări parfumate pot fii doar câteva dintre elementele care ajută la realizarea unui ambient deosebit. Un astfel de ambient poate fi centrul unor întâlniri dinamice.

Fotolii şi mese din sticlă pentru amenajări moderne

Balcoanele spaţioase pot fi completate cu fotolii şi mese. Fotoliile cu cadru metalic şi mânere înalte și mesele cu blat din sticlă pot crea nu doar un ambient prietenos, potrivit pentru relaxare, dar şi un loc potrivit pentru servirea mesei şi întâlniri de familie. În magazinele de specialitate pot fi descoperite numeroase tipuri de scaune și fotolii pentru balcon. Piese de diferite dimensiuni şi texturi, care dau accentele mult dorite. Se recomandă selectarea de culori neutre. Decorurile neutre pot fi mai ușor personalizate.

Sursa de imagine:
Look Studio / Shutterstock.com

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.