Am fost mai tot timpul jos pe scara ierarhică a istoriei

3
827
 

Ghilimelele nu mai sunt necesare în România de azi, normalitatea va fi pedepsită curând de acte normative emise de autorități. Dacă realitatea este cea de azi, la ce mai este necesară normalitatea?
Am fost mai tot timpul jos pe scara ierarhică a istoriei, dar nu îmi închipuiam să cădem atât de jos, în timpuri, este adevărat, extrem de critice.
Este pandemie de coronavirus în toată lumea și majoritatea țărilor afectate au luat măsuri, mai lejere sau mai dure, în funcție de rata de infectare și de problemele fiecărei țări. S-a constatat de către specialiștii în domeniu că acest blestemat de virus se răspândește rapid acolo unde se adună mai multă lume și mai toate țările au interzis aceste adunări, au introdus distanțarea fizică și nesuferitele măști, au închis stadioane, cinematografe, teatre, hoteluri, magazine e.t.c. La început, aceste măsuri au dat rezultate, dar oamenii sufereau, pentru că omul este o ființă socială și nu poate trăi izolat. Relaxarea măsurilor restrictive a fost urmată de un nou val de infectări și de noi restricții, tot mai greu de suportat.
Cum era de așteptat, cercetătorii au fabricat mai multe vaccinuri anti-Covid și unele state au început vaccinarea masivă a populației, cu rezultate vizibile în Israel, SUA, Marea Britanie.
În alte regiuni, oamenii au privit cu reticență vaccinul, iar românii, cu multă ostilitate, că vezi, drace, li se inoculau prin ser cipuri sau otravă, sau alte substanțe care le produceau moartea. Pentru cel needucat, incult, prost, toate aceste idioțenii erau adevărate, mai ales că cei care le răspândeau nu erau trași la răspundere.
Și astfel am ajuns în zilele de azi, când două – trei mii de dezaxați în toată țara, și este totuși bine că sunt puțini, s-au ridicat împotriva restricțiilor, a medicilor, a bolnavilor și a morților de coronavirus. Într-o perioadă când adunările și mitingurile sunt interzise, cu acordul și bunăvoința unor autorități impotente, care au introdus aceste restricții, ele sunt încălcate brutal de grupuri de derbedei care distrug, fură și împrăștie virusul. Liderul lor este un oarecare Simion, care pare decis să înfrângă moartea prin moarte, deci este ca și Iisus!
Măi creier subdezvoltat, toate drepturile și libertățile omului depind de dreptul la viață, dacă i-ai luat viața, la ce-i mai trebuie drepturi și libertăți ? Ori tu, vietate involuată, îndemni oamenii să nu respecte nicio regulă și-i îndrumi spre moarte în numele unor libertăți care după moarte nu mai există.
Eu am trecut prin această boală și știu și ce înseamnă. Cum ți-ai permis să-i ameninți pe medici și să-i faci criminali, să ne înjurați bolnavii și morții de coronavirus?
Măi antropoid bizar, profiți cu cinism de neputința și nepriceperea unor guvernanți, care nu se înțeleg în nicio limbă și care nu știu de ce dracu au mai vrut puterea, dacă nu știu ce să facă cu ea. Ce autorități sunt acestea, care, în loc să-i oprească pe manifestanți, cum spun ordinele în vigoare, le asigură siguranța și libertatea de a-i distruge și a-i agresa pe cei care nu sunt de acord cu ei?
Știu că faci jocul PSD, iar pentru asta nu te condamn, actuala coaliție formată din trei rahați de șapte feluri este total impotentă și oricum o să cadă, dar nu te folosi de bieții români, mai ales de cei bătrâni, îndemnându-i să meargă ”liberi” spre moarte.
Deocamdată restricțiile, neplăcute pentru toți, opresc pandemia, iar vaccinul o elimină. Pentru indivizi ca tine sau ca  ceilalți parlamentari, într-adevăr, vacinul nu este bun, pentru că dacă vă este administrat, îl infectați!
 
(Sursa foto: www.dailymaverick.co.za)
 
Prof. Vălu Năstăselu

3 comments

 1. Marius 31 martie, 2021 at 20:40 Răspunde

  “ Măi creier subdezvoltat, toate drepturile și libertățile omului…”
  limbaj de profesor. Imi inchipui cam ce educatie a dat specimenul asta elevilor sai, care se crede buricul PNL-USR.
  Rusine sa-ti fie, “ Măi creier subdezvoltat” !

 2. GHITA 1 aprilie, 2021 at 08:19 Răspunde

  ,,specimenul” asta, valu nastaselu a educat generatii bune de elevi cum nu multi profesori au reusit sa o faca, cei intereati pot afla f.usor lucrul asta
  cat despre ,,eminentii’ si ,,educatii” protestatari ,simion&co.,precum si de cei ce numesc medicii de la bacau si nu numai ,,asasini ” ,sau despre preabunii si evlaviosii protestatari ce injurau si huiduiau pe tanarul caruia tocmai ce-i murise tatal de covid, toate ,,cele bune”.curat modele,educatori adevarati!

 3. constantin 1 aprilie, 2021 at 08:37 Răspunde

  Fost profesor ai ramas cu (***).De fapt asta esti tu, asta iti e limbajul si obiceiul.Nu ma asteptam sa faci public asemenea afirmatii.Spre binele tau daca nu te poti abtine si nu poti folosi un limbaj decent nu te mai fa de ras in mass media.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.