Apropiat de-al lui Arsene ascuns printre blocuri ca să numere un purcoi de bani

7
2666

În urmă cu două zile, unul dintre oamenii de încredere ai lui Ionel Arsene a fost surprins în autoturismul pe care îl parcase într-un loc ferit de ochii lumii, numărând de zor o grămadă de bani. Suma era atât de mare încât, spun sursele noastre, ar fi întreținut o familie cu pretenții vreme de un an, pe puțin.

Scena cu bănetul, mare parte din el întins pe scaunul din dreapta șoferului, părea desprinsă din filmele cu mafia columbiană.

Protagonistul întâmplării a intrat cu mașina printre blocurile din oraș, în speranța că nu va fi văzut, special pentru a evalua suma pe care o avea asupra sa.

Fiind vorba despre mulți bani, toți în bancnote de 200 de lei, omului i-a luat ceva timp până când a reușit să-i numere pe toți și să-i aranjeze. Dacă ar fi contractat vreun credit, cu siguranță că s-ar fi dus acasă să-și numere banii, asta după ce ar fi făcut același lucru și la bancă. Ne îndoim că-și număra salariul sau vreun împrumut, ascuns de ochii lumii, printre blocurile din Dărmănești.

Scena s-a petrecut vineri, în jurul orei 14.45, în zona Poștei Dărmănești.

După ce și-a numărat și aranjat banii, personajul, care ocupă o funcție importantă într-o instituție nemțeană, a plecat spre centrul orașului, nu înainte de a se asigura că totul este în regulă. Pentru asta, s-a încadrat pe banda a doua pentru a merge spre Calea Romanului, zonă unde locuiește, însă, când a intrat în sensul giratoriu a virat brusc, neregulamentar, la dreapta spre centrul orașului.

Cei care îl cunosc afirmă că este un mare consumator de jocuri de noroc. În trecutul nu foarte îndepărtat, individul cheltuia sume considerabile la „păcănele”, jocul preferat. Boala jocurilor de noroc l-ar fi băgat în datorii mari, din care ar fi ieșit cu greu.

Cât privește sursa bănetului, nu ne putem pronunța, dar suntem siguri că cei cu atribuții în domeniu vor încerca să afle mai multe amănunte.

Daniel MURARU

 

 

7 comments

 1. FLORIN 14 martie, 2021 at 17:19 Răspunde

  Ce sa ”receptionezi”la CJ decat spagi?
  Pai,asta e job-ul.
  Singurii care ”nu stiu” sunt cei de la DNA/ANI/PARCHET/IPJ.
  In rest toti stiu,inclusiv copii de gradinita.
  PS
  Cei care au atributii in”domeniu”s-ar ocupa dar nu-i lasa ”spagile” iar cand ii lasa ”spagile” primesc telefoane de la” Justitia Independenta si Incoruptibila”si nu se mai ocupa de nimic.

  Daca cineva s-ar ocupa sa faca anchete anti-coruptie la CJ ar trebui sa vina cu autobuzul sa-i aresteze pe cei care lucreaza in ”comisiile”de acolo.

 2. Banii graiesc 14 martie, 2021 at 19:19 Răspunde

  Ups! Ce facusi bai nene? Aloooooo militia, de astia avem noi printre blocuri? Sa fim atenti poate face mizerie cu vreo caramida si la noi in cartier.
  Care dracu te-ai manjit in halul ăsta?
  Trebuia sa dati si numele ca sa-l scuipam cu niste felicitari. Mizerii umane

 3. Daniela 15 martie, 2021 at 13:09 Răspunde

  Sa fi primit numaratorul de bani, sarcina de a lichida la propriu, vreun om din zona Darmanesti, care incomodeaza apropiati de-ai lui Ionel Arsene, cu dezvaluiri din zona administratiei??? Cei care ar putea fi vizati de razbunari mafiote, trebuie sa aiba grija pe unde merg in Darmanesti.

 4. Liviu 15 martie, 2021 at 22:01 Răspunde

  Dupa cum arata, par a fi primiti din mai multe locuri, vreo dijma. Daca ii primea pe toti dintr-un singur loc nu aratau asa. O fi fost omul la strans taxa de protectie. Acum vedeti ce inseamna Arsene si gasca lui ca 100% are legatura ci el.

 5. George 16 martie, 2021 at 12:58 Răspunde

  Aștept să ne spună autoritățile pe toate canalele media, și ales pe alea care sug bani de la instituții, cine este acest jucător la păcănele? Sugător de bani publici.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.