Primăria Bicazu-Ardelean a sprijinit ilegal, cu 99.000 de lei, unitățile de cult

1
398

Și salariații Primăriei Bicazu-Ardelean au fost depistați de inspectorii Camerei de Conturi Neamț că nu respectă legislația. Astfel, au fost stabilite venituri suplimentare de 17.000 de lei și prejudicii aduse bugetului local de 122.000 de lei.

În timpul verificărilor, auditorul a constatat, printre altele, că angajații Primăriei Bicazu-Ardelean au efectuat cheltuieli de personal neprevăzute de lege, au sprijinit financiar unitățile de cult fără respectarea legii și au cheltuit ilegal anumite sume pentru activităţi care nu aveau legatură cu scopul, obiectivele şi atribuţiile prevăzute în actele normative de înfiinţare.

De asemenea, controlul a mai scos la iveală și alte abateri privind cheltuielile bugetare și cheltuielile de capital.

Verificările Camerei de Conturi Neamț au fost efectuate în anul 2020 și au vizat anul 2019. Rezultatele controlului au fost publicate, recent, de Curtea de Conturi a României. 

Mai multe despre neregulile de la Primăria Bicazu-Ardelean, AICI

1 comment

  1. Salariat responsabil 10 martie, 2021 at 14:11 Răspunde

    Domnule Muraru, poate faceți dv investigații/ demersuri ca organele abilitate/ Curtea de Conturi sa impute persoanelor vinovate sumele uriase pe care Compania Apa Serv le-a platit directorilor Dughir si Gradinaru, destituiți ilegal .Asteptăm opinia dumneavoastră.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.