„Totul este la fel, corupție, minciună, prostie și iresponsabilitate”

1
270

Acum sunt convins că diferențele dintre găștile politice din România sunt doar de formă, nicidecum de conținut. Aceste găști se colorează în diferite culori, care se văd doar în campania electorală. În rest, totul este la fel, corupție, minciună, prostie și iresponsabilitate.
Pentru a ne arăta clar că așa este, PNL-ul a început campania de pesedizare a partidului. Deși, inițial, a afirmat că traseiștii nu vor fi primiți în partid, a început să-i caute și prin racolarea lor au deschis drum compromisurilor de tot felul. Mulți dintre primarii pesediști, cei cu șanse în alegeri, au fost curtați și primiți în PNL. Liberalii neconfirmați pe liste au trecut la PSD. Un transfer imoral și pentru unii, și pentru ceilalți. Dar ce mai contează când osul este gras?
Trăiesc într-o zonă în care PSD controlează aproape totul. Dar, ca om normal, mă întreb și eu, de ce ? Pentru că nu putem spune la nesfârșit că alegătorul este de vină. Ca să fii ales trebuie să vii cu niște oameni, pentru că doctrinele nu sunt respectate și nimeni nu mai crede în ele. Dacă tu vii și vrei să faci ceva, iar liberalii locali te anunță că nu au nevoie de oameni inteligenți și doar de cei cu bani, chiar de sunt proști, ce să mai zici ?
O să fac referire și la alegerile locale din orașul meu. Nu m-am amestecat deloc, pentru că era o competiție între tâmpiți și ceilalți. Dacă acestă gașcă, PSD, a început să racoleze intelectuali pentru a spăla dejecțiile lui Dragnea, PNL culege orice pentru a-și consolida pozițiile în teritoriu. La nivel de Neamț, liberalii conduși de Cozmanciuc au pierdut Consiliul Județean. Nu cred că Arsene a progresat prea mult, dar ce au făcut Cozmanciuc și echipa lui ?
Domnule Cozmanciuc, ai rămas la stadiul de mugur care nu a produs nimic. De ce nu ai plecat, după ce ai fost învins de două ori, iar la ultima înfrângere nu ai nici o scuză ?
La Târgu-Neamț, echipa dumitale s-a prezentat lamentabil, iar primarul pesedist Daniel Harpa și-a permis să-și dea fundul peneliștilor locali, care, în mod inexplicabil, s-au șters cu el la nas.
Tot cu ei veniți și la parlamentare? Am înțeles că, pentru a fi mai puternici, ați racolat și pupăza din tei!
 
(Sursa foto:  www.transparency.org)
 
prof. Vălu Năstăselu

1 comment

 1. FLORIN 23 noiembrie, 2020 at 11:34 Răspunde

  PNL sunt frati de hotii cu PSD si PMP.
  Toti sunt mana in mana la hotii pe care si le impart intre ei.
  Traseistul turnator la servicii Panaite a fost ”primit”in partidul coruptilor PNL de catre penibilul Cozmanciuc si alti corupti si ”propulsat”fulgerator pe functia de ”secretar de stat”la Mediu domeniu pe care il”cunoaste”foarte bine avand o experienta vasta inca de la Dragomiresti unde se plimba prin padure la cules ciuperci.
  PNL -istu Cozmanciuc este abonat la contractele cu statul unde si-a infipt intreaga familie parazitan bugetul public nefiind capabil sa ”obtina”aceleasi”succesuri”in privat pentru ca nu-l duce (***)si nici vorba.
  ”Tanarul”PNL -ist primar Carabelea care acum cativa ani se poza la un loc de joaca cu care se lauda in presa partidului ca ”datorita”lui au fost ”reparate/sudate echipamentele alea facute de tigani de pe vremea lui pazvante-chioru,absolut PENIBIL,PRIMUL lucru si cea mai mare urgenta pentru el ca si nou Primar al orasului Piatra Neamt a fost sa faca un sens giratoriu in zona unde locuieste la 5 km de oras si sa-i ”premieze”pe cei care MUNCESC pe bune in administratia locala.
  ZERO intentie de a reforma ceva sau a diminua furtul banilor de la bugetul acestui oras.ZERO.

  Daca cineva crede ca e vreo diferenta intre Carabelea si Chitic se inseala amarnic.
  S-a schimbat doar numele.
  Vor fi aceleasi furaciuni ca pe vremea lui Chitic cu aceleași firme de”casa” cu care si Chitic a sifonat banii acestui oras nefacand NIMIC in folosul cetatenilor.
  A NU vota mafia transpartinica PNL/PSD/PMP este datoria fiecarui cetatean care mai are un dram de minte.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.